172

27

преди 12 години

Бойко,прости им невежеството,те не са виновни.

171

до 181

преди 12 години

Ти май не си голям мозъчен тръст, а? Я кажи кой предлагаш да бъде премиер и коя да бъде управляваща партия? Много ми е любопитно.

170

Анонимен

преди 12 години

Още малко ви остава да лаете, ***.После ще има форуми без безмозъчни пискливи ***.

169

Ivan Grozni

преди 12 години

до УВЖАВАЩИЯ ПРЕМИЕРА - факт е, че Бойко Борисов е член на БКП и е бил действаща "мутра", а да напомня на всики, че мутрите бяха покровителствани от държавата и МВР мародери, предани на партията майка БКП след 1989та година...

168

Анонимен

преди 12 години

Направете правилният избор,а той е ГЕРБ в ГРОБА!!!

167

Анонимен

преди 12 години

дааааа.днес е понеделник и чиновниците гейбери са се разписали и разпасали да поставят плюсове и минуси.нещастници!фурнаджийски лопати.......но още малко ви остава и ще видите къде сер.т гладните!

166

ДА БРЕ

преди 12 години

Аз се радвам ,че Премиера е пожарникар ,щото знае как да СПИРА КРАНОВЕТЕ НА ...КРАДЦИТЕ!

165

1952-ра

преди 12 години

Намирисва на началото на една хубава и стабилна .... диктатура!Признак 1Няма политически вицове за Бойко Борисов! Или доколкото ги има за развеселяващи и с положителен за ББ характер!Но сатирични/осмиващи вицове за ББ - НЯМА!Няма такива и за ... ЦвЦв!Всъщност, появи се един свежичък - за автора на боядисването на паметника на съв. армия, но изчезна за 3-4 дни!

164

27

преди 12 години

Направете правилният избор,а той е ГЕРБ.

163

до Attorney

преди 12 години

Става ума за безмозъчни същества във форума, които не проявават никакво уважение към Премиера на собствената си държава и го наричат с тъпоумни прякори. Не очаквай някой да има мозък за 1 стотинка, за да те разберат правилно.

162

само десет секунди

преди 12 години

Ако слушате само десет секунди някой монолог на пожарникаря по кабеларките, ще загубите повече мозъчни клетки, отколкото ако си удряте в продължение на един час главата с чук!

161

до 168

преди 12 години

........А в другите партии...какви са "ЧЛЕНОВЕ",АЗ НЕ ВИЖДАМ РАЗЛИКА ,СЪЩО И КОИ СА ЛЕВИ И КОИ СА ДЕСНИ /СИНИ И ЧЕРВЕНИ /!СИНЯТА БОЯ МАЙ Н...ИЗЧЕЗНА ?

160

Attorney

преди 12 години

Пожарникар стана срамна професия или какво?! Я се стягайте и не чакайте някой да дойде да ви "оправи". Само безмозъчен тип, който няма никакво самочувствие може да излиза с аргументи като "Пожарникар", "тиква" и т.н. Виждали ли сте се скоро в огледалото *** вечно недоволни селяци?! Бойко е премиер и това е! И на челна стойка да се изправите нищо няма да постигнете...Айде ходете там където ви е по-добре от БГ, никой не ви спира!

159

-I-

преди 12 години

*** еволюират-вече не ограбват мандри, а пишат коментари.

158

27

преди 12 години

ГЕРБ,това е надеждата и бъдещето на България.

157

МАТЕМАТИКА

преди 12 години

Един ден без Бойко ,и ...................два века без опозицията и СК.....!

156

Ivan Grozni

преди 12 години

до Бг ТурчинДоган управлява и сега , недей маза очите на хората нали за това подари клипа с "порциите" на Боко.... релано от 1994та година насам упралява една партия БКП - партията майк закрилница - доакран на власт от окупатроскат армия на СССР...

155

Анонимен

преди 12 години

Щом Дим Дуков снощи при Ризова каза че "член"(хахахахахаха) на герб,работата е ясна хахахахахаха

154

...

преди 12 години

Премахнат поради нарушение на правилата на сайта

153

истината

преди 12 години

на 24 окт. ще обявим век без бсп.това вече е напълно сигурно.