54

Truth_Hurts

преди 13 години

Какво още трябва да о*ерат тея некадърници, за да се вдигне заспалия български народ и да ги нарита?!

53

Апис

преди 13 години

Сега прочетох повечко за добива на газ от шистите и вече мога да дам мнение. Хората от региона да се вдигат на протест, това все още е еокспериментална тхнология. Защо да се пробва тук защо? Нека след 10 години, когато вече са ясни последствията и са отстранение техологичните дефекти тогава да се обработват нашите находища те няма да изчезнат ей така. Хората от Североизточна България да се готвят за война с Шеврон, защото ги познавам тия компании те не се дават лесно.

52

***

преди 13 години

Тоя вече ми избива на агресия, ТРАЙКОВ, мамичката ти продажен ***! И ти и бойко и цялата ви дружина сте за затвора. Жалко само, че преди народът да ви измете, ще сте нанесли такива вреди на България, че после никой няма да може да помогне. ДА ТИ *** МАЙКАТА ГНУСЕН ПЛЪХ!

51

?!?

преди 13 години

Дам, от "Коалиция за България" са прави. Екологична оценка е необходима.Ама се питам защо мълчаха като *** по време на заменките и строежите на защитени теротории при тяхното управление? Да видм сегашните управляващи дали са си взели поука.

50

!?!?!

преди 13 години

колеги, обърнете внимание, как медиите ще отразят новината!Така, както ни показват рязането на ленти от различен ъгъл, така по този въпрос ще си затраят като бълха в *** ;)Да потърсим и мнението на "еко"-организациите - дето само гушкат мангизи и подлъгват ученици и студенти да протестират...Чудно ми е, на какво мнение е и МЕСТНАТА ВЛАСТ?- кметовете на общини, попадащи в деветия кръг на ада......

49

42

преди 13 години

Хубаво е, че ми се отчете. Предполагам си в София, т.е. вече си софиянец и много бързо забрави и намрази родния си край, та взе и да плюеш срещу него. Такива дървета без корен сте смешни и будите само презрение, където и да идете по света. Живеели били *** и да ги изтровели. Как бързо човек забравя корените си и се самозабравя?!

48

Мнение

преди 13 години

Сега ще разгонят фамилията на половин България, ще докопат каквото могат, а за нас ще останат пораженията и обещанията на премиера слънце.

47

318i

преди 13 години

Хмм а дали наистина ще търсят газ?Както знаем на наша територия има скрити много съкровища...

46

до 32

преди 13 години

7 може би няма земя , но има мозък и го използва по предназначение. За разлика от теб

45

Анонимен

преди 13 години

Коалиция за България и Атака са гнусните рубладжии в парламента.

44

TNT

преди 13 години

Проблемът е, че не се режат тикви. Като знаят че нама да могат да похарчат рушвета на оня свят, дали ще го вземат?

43

Тъпчо Тъпчев

преди 13 години

Трайчо, подлого долнопробна, колко ти снесоха американските ти господари????

42

32

преди 13 години

Ела. Кайсиева градина -15дка, две къщи с големи градини, няколко лозя, КЛАДЕНЕЦ - 2 бр, земеделски блокове - 15 и 27 дка + блок от 10 дка - 3 категория. От Добруджа съм *** и много добре знам какво говоря, всички там пият вода от подпочвените води, всичко е със сондажи и хората там плащат вече близо 3 лв. за куб. И никой не ги е питал искат ли си в хубавата земя разни продажници надупени да им тровят земята. И ако искаш ела да ти го обясня и кладенците ще ти покажа - много са дълбоки!

41

Bo

преди 13 години

Що народа не се вдигне на протест? Тия не могат да ви уволнят вие можете.От тях не зависи нищо те са там за да си вземат подкупите и комисионите.Възможно е водата да е отровена.Възможно е да има силно земетресение в района в следствие на разбиването на подземни пластове скали.Те в тоя район е и АЕЦ.. Рецепта за нещастие.После жив да го одерем заедно с "батко му" файда никаква пак ще живеем в радиоактивна пустиня.А сладурите ще са си в именията в САЩ..Трябва да протестирате народеe нищо не губите

40

Nerealen

преди 13 години

24, Патриот, не мога да се сетя как се казва филмът, но е изумяващ. Ако някой от форумците се сеща нека го напише.

39

---

преди 13 години

Филмът се казва "Gasland" youtube ./watch?v=dZe1AeH0Qz8и част тук - rutube . ru/tracks/4074789.htmlШеврон са унищожители на земята. Така, че нека ни друсне едно силно земетресение и да се приключи с БГ.

38

gotin

преди 13 години

Защо не се добива шистов газ в Швейцария, Австрия, Франция ... Всяка уважаваща нация на първо място поставя живота и здравето на народа, природа от която зависят. Обаче нас ни управлява пожарникар и фискултурник, които използват времето да се налапат с пари и имоти. Покрай тези разрешения, дали някой не е лапнал нещо под масата?

37

мии

преди 13 години

Ми като виждате че тея нещастници няма да направят нищо кво чакате ! :@ Стига сте драскали.

36

ъъъъъъ

преди 13 години

Трайков, като ученик сигурно са го били доста и сега лалугера му, гледа да си го върне като изтрови водата на 1/4 от България. ***!

35

21

преди 13 години

Явно си доста *** - района който визираш е същия този от който ядеш хляб - това основното, отделно вече идват всички останали култури (за ядене), които сега виреят там - понеже почвата е чернозем и има благоприятни условия. Или може би сега е важно да не внасяме газ от Русия, затова пък ще си внасяме жито и вода и като бонус ще получим леки земетресения, отровени поля, гори и води, мощна доза токсичност + отравяне на притоци на Черно море и така до края...