11

!?!?!

преди 12 години

Е, то и за децата е ясно това ;)повечето от "независимите" са като пеперудки, прехвърквали от партия в партия. Все някъде са се наакали!Като чуете за някой, който прави нова партия, но преди това е обиколил няколко - бягайте от него, като дявол от тамян.Уважавам хората с последователни политически убеждения и позиции - независимо какви.

10

Анонимен

преди 12 години

CAMO Kостов HE HA ГЕРБ.

9

Анонимен

преди 12 години

*** костов как ги разбира нещата щото това са неговите приоми за правене на политика.Не че герберята са различни.

8

Анонимен

преди 12 години

На следващите избори окончателно ще ви изчистим червени ***! Вкл;чително и тези боядисани в сини краски.

7

КЪРДЖАЛИ

преди 12 години

Предлагам в парламента да се създаде и партия на консултантите.Предполагам че ще бъдат поне 200човека.Точно толкова който са зе изхвърляне от тази хранилка.

6

:-)))))))

преди 12 години

DRUGARU KOSTOV NE GOVORI A TI4AI PRI STANI6EV ZA PORCIONA KOITO TI OTPUSKA POMIQR MRASEN.

5

Костов да си трае!

преди 12 години

Тоя човек толкова е крал, че сега тия новите изглеждат като светци пред него. Крадеца вика дръжте крадеца.

4

ha-ha haaaaaaaaaa

преди 12 години

tova samo glavata na ciganina moje da go izmisli!!! ***, gerb 6te ima o6te mnogo mandati za razlika ot teb.

3

Станишеф е виновен...Костуф е виновен......абе аз съм *** мутра и ништу повиче ниможи да ми руби проЗдата мутренска кратуна...

2

Анонимен

преди 12 години

Др.Костов, ти правеше така навремето, нали?Само че ти повдигаше обвинения срещу всеки, който беше против твоето мнение.Децата из сайта не помнят и за това ви се възхищават, но аз поне помня много добре.

1

Анонимен

преди 12 години

Политиците в София трябва да признаят, че не могат да усвояват средствата, казва германски евродепутат. ЕК обмисля да поеме управлението на регионалните еврофондове не само на нашата страна, но и в Румъния и Гърция, тъй като правителствата в трите страни не са способни сами да управляват средствата, казва евродепутатът либерал Йорго Хаджимаркакис.Това се дължи на "липсата на капацитет на министрите да подготвят предложения, да работят по програмите на ЕС и да решават проблемите в собствените си страни".