612

дo 641

преди 13 години

А ти от къде знаеш точно как го правят ***?

611

Кур Доколенков

преди 13 години

Тая демокрация съвсем ще ни побърка.

610

do 636

преди 13 години

По-добре отколкото да стене докато някой го опъва на задна.

609

до 634

преди 13 години

Хората са си го казали: Ако скинарче - на мама златото набие *** ще е престъпление от омраза, но ако скинарчето родолюбче набие гей - тогава ще е хулиганство. А ако набие теб, защото е решил, че си гей - тогава ще е просто една обикновена пияндурска вечер.

608

FOCK me VERY MUCH

преди 13 години

до: Noa . Браво за ника. И аз харесвам този сериал. :-)На el turko не му пращай руски статии ами да погледне какwi Истанбулски прайдoве правят турците . А те са държава извън Европейския съюз :-))

607

педал

преди 13 години

"Последна грижа на работодателите е да се интересуват от сексуалната ориентация на работниците си"! Е да ,ама аз съм различен от теб , ти не афишираш пред работодателя и колегите си сексуалната си ориентация , но аз искам да я демонстрирам ,искам да бъда зебелязан ,че съм гей!От там идва целият проблем,никой не ме пита за ориентацията ми ,но аз искам да я демонстрирам!Бог е объркал не само сексуалната ми ориентация,но и мозъка ми !Ще ни търпите ,трява да сте толерантни!

606

дo 631

преди 13 години

Ти на какво викаш "истински мъж"? На човек, който пие бира по градинките, бръсната му е чотурата и стене по форумите: DA JIVEE MAIKA BALGARIQ! ХАХА

605

Анонимен

преди 13 години

Спорил съм с много хора на тая тема. Всички защитници на п****астията, които иначе ми твърдят, че тава било нещо нормално изтръпват като им кажа, че и техните деца може да са такива, как биха реагирали тогава. Иначе нормално било, лицемери!

604

wtf?

преди 13 години

Този парад е една голяма провокация. Най-много някой да изяде боя, друго няма да се постигне с него. За какви "равни права" говорим? Дайте ми някакъв пример за дискриминация или за каквото и да било, защото не съм видял. Ако имаше дискриминация нямаше да дават Евгени Минчев по телевизията през вечер.

603

.

преди 13 години

Във всяка държава на всеки възможен език има поне една обидна дума за п**еруга , това означава , че целия свят е нецивилизован ? По скоро значи, че антип****астките настроения са нещо естествено и не могат да бъдат показател за културно развитие. Знаете ...древните гърци са измислили секса , но римляните са го усъвършенствали включили са в него и жената ;)

602

курдоколенко

преди 13 години

Тези *** се мислят за елита на нацията с техните паради. Децата не ги донасят щъркелите а ги раждат жените направени от истински мъже а не от ***.

601

до 622

преди 13 години

Не, но мой познат вече се сблъска и сега го е срам да говори за сина си, а преди разправяше какъв е*ач бил още на 14, как оправял всичките момичета на лагера на Китен

600

FOCK me VERY MUCH

преди 13 години

до :613 Анонимко, нали ако напиша правилно думата на Английски ще премахнат поста ми като нецензурно изречение. Айде, още една кирпичена тухла в стената .

599

Анонимен

преди 13 години

Mechtata mi e da mushna edin noj v zadnika na gei i da go prokaram posle kakto e taka zabit otdolu presz instrumnta mu ,posle prez sredata an korema..chervata,sradata na gruklqna ...chak do bradichkata ... da go chuvam kak se recje kato hartiq na dve ...

598

Ноа

преди 13 години

EL TURKO, заповядай собствената справка на една "цивилизована" държава като Русия:Приятно четене. Ако ти наричаш това цивилизованост, значи или не знаеш какво значи тази дума или си просто изкукуригал чичко в критическата, на който личния живот се върти около компютъра, масата с ракията и вечерното порно. Накрая ще си останете само такива в цивилизована България. Пита се кой ще ви плаща пенсиите, защото вие по принцип не сте работливи.

597

.

преди 13 години

Гейовете стоят вкъщи и правят каквото правят без много шум вие сте П***РУГИ.

596

EL TURKO

преди 13 години

Bulgariya i bulgarite nyama da pozvolyat na shepa pederugi i lesbii, da izlivat pomiyata si na publicnoto prostranstvo!!! Zakona, debelata toyaga shte gi vrazumi!!! pedalite vun, lesbiite vun!!!

595

613

преди 13 години

Ти не си гей , аз познавам един и дори по неговите думи ти си п****уга сеш се ? Ти си *** *** , който се навира в носовете на хората и търси евтини сензации и популярност , затова днес ще се кълчиш на парада , ти си *** , родителите ти най-вероятно се срамуват от теб , затова ти казват че си недъгав , аз бих добавил също , че си ***.

594

до 612

преди 13 години

Каво очакваш от човек, подписал се като Психолог"- една измиследна псевдонаука, която също се смята за мУдйерна в толерантния Запад.

593

Анонимен

преди 13 години

На 10 процента от вас децата им ще са такива. Така, че по-полека с коментарите! Сега сте смели, ама утре като синчето ви каже: "тате, обичам да лапам на Гошко чурката" ще си върнете думите назад