475

Анонимен

преди 13 години

484 - Милият! Дори метафора не знаеш какво е:)) Помислил си, че аз съм мъдреца:)) Жалка работа:) Пък си бил и в реалният живот! Така ли вече се нарича виртуалният живот за теб:)) Реален:))) Ако водиш една дискусия е препоръчително да следиш написаното, ама май ти е трудно да следиш дори собствената си мисъл:)

474

Кардашев

преди 13 години

до 478- а на теб, кой и какви амфети ти дава? Що говорите, като пияни ***, пред следовател, бе. Всички платени коментатори от БСП ли сте толкова грозни и ***. Боко раздавал амфетки? Сигурно. така се раздават наркотици. Защо да не ги продаде, да изкара повече и да си купи, каквото иска. КАКТО ПРАВЯТ ВАШИТЕ РАБОТОДАТЕЛИ БСП И ДПС+ РЗС.ВНИМАНИЕ, ВНИМАНИЕ!!! ПОВЕЧЕТО КОМЕНТАРИ ПОД СТАТИИТЕ В БГ. Е-МЕДИИТЕ, СА ПЛАТЕНИ ОТ бсп, дпс и рзс И НАПИСАНИ ОТ АНОНИМНИТЕ ВОЙНИ НА ТЪПИТЕ ПРАСЕТА!

473

До 483

преди 13 години

дай ми експертизите? Къде го чете това? В днес.бг? Уикенд? Шок - оригиналът? искам доказателства не мнения и статии! В съда тези неща не важат!

472

До 481

преди 13 години

Какво се разбира под мъдрец?! Обясни на "глупеца"? Според това което видях:Мъдрец - човек който оспорва решение на съда без доказателства!Ако наистина е това по-добре да съм си глупец! *** в случая е че аз съм някъде на далеч в реалния живот но вие се мислите за велики!

471

:)

преди 13 години

Определено има значение времето, между другото, бирата явно е безалкохолна или Шепова мара си е свършила работата качествено.А за доказателствата - в това дело има точно 2 факта, които са 100 % доказани.Датата на престъплението 30-01 и наличието на втори участник. Кажи ти как съдът се позовава на първата експертиза потвърждаваща изнасилването, но отрича датата на престъплението пак от нея. Между другото въпросната дата е доказана и от 3-те експертизи.

470

Анонимен

преди 13 години

481 - За глупеца и мъдреца е неразбираем:)

469

До 478

преди 13 години

И все пак нищо не каза?!

468

Sram za syda

преди 13 години

Ahhhhh kopelencata kak go osydiha! Siguren sym 4e ne e toi i si predstavqm da mi se slu4i na men...nqkva leli4ka da ti 4ete prisydata i da te napravqt izkupitelna jertva!!!!Tq sydiikata ne moje da 4ete, a prokurorkata gram ne e ubedena v dumite si!!! Tozi moje da e grozen i moje da e prestypnik, ama ne e izvarshil tova prestaplenie na 100%%

467

До 473

преди 13 години

Жалко и за теб! КОлко телфонни измамници има в България? Колко убийци има в България? Ако убиеца в България беше само Лазар Колев щеше да е лесно! Проблема е че не е сам! Има ги много! И все пак наистина не те разбрах какво твърдеше?

466

Анонимен

преди 13 години

476 - Та прочети ли преди да постнеш какво си написал:))) Боже колко мъка има по света:) Ти се ми безличен и безразличен, ама явно амфетките дето ви ги раздава Боко не са от качествените:)))

465

До 475

преди 13 години

има ли значение времето? Важното е че ги предлагам! Въпроса е че няма доказателство!

464

До 472

преди 13 години

Ами не е добре да го асимилерам! Аз ти пожелавам "Безличен и безразличен човек"а ти престъпник?! Все пак май си се засегнал?! Ако пожеланието за чистия като капка вода Лазар колев те засяга тогава ти пожелавам и Червената Шапчица да посети децата ти! Ти си знаеш от кой да се притесняваш!

463

:)

преди 13 години

Аз лично не кибича, защото работя, но искрено се забавлявам с теб. Един въпрос имам - тези 2300 лв. дето ги предлагаш насам, натам за колко време си ги спестил?

462

Анонимен

преди 13 години

на боко не му пука за децата нито за колев.опитва се да извлече дивиденти за предстоящите избори.а колев е със спорна вина.при толкова много грешки и процесуални нарушения вината му е спорна наистина.допускам дори да е невинен

461

Анонимен

преди 13 години

470 - Хубаво де! Разбрахме те:)) *** като вкарат Колев сега в панделата и не дай си боже стане нещо такова, пак ли ще е той:)))

460

Анонимен

преди 13 години

467 - Безличен и безразличен човек за мен не може да ме засегне! не се надценявай! Коментарите говорят доколко хората вярват в "удобния" извършител" Това се знае и в Пазарджик! А не искам да споменавам и репликите на родителите преди:)))) Така че пожелавам ти истинският, който не е Колев:)))) Така добре ли е за да го асимилираш:)) Виждам че имаш проблем в тази област на логическото мислене!

459

До 469

преди 13 години

Има нужда! Щом се беше кръстил "Мара - Шепова" ще го бараш слънце!

458

Анонимен

преди 13 години

Петък вечер във форума на днес.бг има един много пиян(аз) и много които просто си кибичат по форумите! Лазар Колев да води децата ви на училище дано! - добро пожелание нали е невинен?!

457

Мара шепова

преди 13 години

Няма нужда да идвам и да го барам, разтвори си дясната ръка, може и лявата, обърния дланта си към лицето - и се запознай със собствената си Мара шепова - Дерзай!

456

Анонимен

преди 13 години

464 - Ми то и ние те жалим, но няма какво да направим - ПРИРОДА! мНОГО Е ЖЕСТОКА КОГАТО ВЗИМА ПОВЕЧЕ ОТ НЕОБХОДИМОТО:) А иначе за Боко всичко е казано! Дори за амфетамина и контрабандата! Дори се чу в телефонен разговор, но това не е темата, въпреки, че косвено отражение дава, но няма да му помогне:)