53

Анонимен

преди 13 години

Това гласуване е необходимо но недостатъчно условие.Дали ще влезем в Шенген ще го решат министрите на вътрешните работи на всички държави-ЕДИНОДУШНО.Обяснявам за герберите ,които получиха кафяво по гащите от радост.Франция ,Германия ,Холандия и Финладия обявиха ,че са против с различни мотиви.Е как като 4 от 21 държави и то кои,са против тук се радват някои като *** в което се вози в БНТ-Такси

52

Анонимен

преди 13 години

*** ще почнат да омаловажават тоя факт и да приказват поредните измишльотини и манипулации.Днес е тъжен ден за тях. Толкова време се бориха срещу това и дискредитираха държавата.

51

Анонимен

преди 13 години

ТО БОРИСОВ НЕГО СИ ДА ИЗГОНИ ЩЕ Е НАЙ ДОБРЕ ХАХА БАСИ *** НЯМА ДА ИСКАТ ДА ИЗГОНЯТ БОРИСОВ МИ НЯКВИ СИ ДИПЛОМАТИ МНОГО СТЕ ЗЛЕ А ПО ПОВОД *** ТО АКО СЕ ИЗСЕЛЯТ ВСИЧКИ *** ОТ БГ 7МИЛИОНА НА БРОЙ НЯМА ДА ОСТАНАТ ХОРА В БЪЛГАРИЯ БЕ ХАХА!!

50

Анонимен

преди 13 години

51 - Младеж поне не цитирай неща, които само си чувал! Те знаеш ли какво са правили Тимуровци:))) Нещо, което ти правиш сега само за пари, но сарите хора няма как да ти платят:)))) Поне се научете да давате смислени примери!

49

Анонимен

преди 13 години

какво сте зяпнали с този шенген, какво ислите че ще промени това? че сте спестите 20 ст. на границата от запален двигател? че ще виждате табела Румъния вместо КПП, което така или иначе не искат визи? каква е разликата? да не мислите, че ако бъдем допуснати в шенген, това означава право на работа? празни приказки и губене на време. ирландия, англия не са членки на това споразумение и не са умрели от глад; дори въобще не им пука..шенген не решава нищо освен няколко плюса за политици..

48

PARIS

преди 13 години

Блокират влизането ни Германия,Франция,Дания,Холандия,6веция и Финландия...та като видите техни бизнесмени в България,ги изгонете!!!!!!Борисов,да изгони веднага техните дипломати от България

47

Анонимен

преди 13 години

Виждам, че има неразбрали - "Мнението им обаче е само консултативно, тъй като според споразумението само страните, които членуват в Шенген, могат да приемат нови попълнения и при това с единодушие."Разбрахте ли!? В ЕП гласуват всички, но в Шенген приемат само членуващите:))

46

Анонимен

преди 13 години

47 - Да де, БСП+ДПС+НДСВ - отряда на Тимур :))

45

Анонимен

преди 13 години

ХАХХА В ГОСПОД ВЯРВАТ САМО СЛАБИ И ОТЧАЯНИ ХОРА ХАХА ДЕТО СЕ НАДЯВАТ НА ЧУДО ДА СЕ ОПРАВЯТ ХАХА НЯМА ДА ГО БЪДЕ ГОСПОД НЕ СЪЩЕСТВУВА ПОВТАРЯМ ЗА НЕДОЧУЛИТЕ ГОСПОД НЕ СЪЩЕСТВУВА КАКТО И ДЯДО КОЛЕДА ХАХА АКО ВИЕ НЕ СЕ ОПРАВИТЕ САМИ ГЪРЦИТЕ ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА КАЗВАТ ТИХО ДА НЕ СЪБУДИМ БЪЛГАРИТЕ ХАХА

44

Анонимен

преди 13 години

shengen e absoluten populizam ot upravliavashtite, men vuobshte ne me interesuva dali sme ili ne sme vutre, cialata rabota e da si pokajish za 5 min lichnata karta... puk tezi evrofondove kakvo si mislite? che sa niakav podarak li ? kolkoto sa dali, dva puti poveche sa si vzeli..

43

Анонимен

преди 13 години

KOKO, не си разбрал нещо или просто си стандартен избирател на БСП - не можеш да четеш. По горе пише, че с огромно мнозинство ни ПРИЕМАТ. Така де, избирателите на БСП не ги грее това, щото са с единия крак в гроба и са неквалифицирани, *** и мързеливи.

42

Анонимен

преди 13 години

45 - Пък заради ГЕРБ и техните избиратели ни определиха като ДЪРЖАВАТА-МАФИЯ:) Кой да вземе държава-мафия в такъв съюз!

41

KOKO

преди 13 години

Борисов обясни на народа защо внасяме милиони вноски в EC cled kato нямаме право на легална работа и в шенген не ни пускат!!!

40

Анонимен

преди 13 години

41:ако си избирател на БСП,ДПС или НДСВ- да, виновен си. Заради тия убавци ни спряха еврофондовете и заради тях, към момента не сме в Шенген.

39

Анонимен

преди 13 години

Герберите не четете бе мааму му стара! Убягнало ви е най-важното изречение -"Мнението им обаче е само консултативно, тъй като според споразумението само страните, които членуват в Шенген, могат да приемат нови попълнения и при това с единодушие."Разбрахте ли!? В ЕП гласуват всички, но в Шенген приемат само членуващите:))

38

Анонимен

преди 13 години

до АТИНАПак да попитам:Тия гръцки младежи същите ли са,които миналата година убиха трима души,включително и бременна жена,в една банка?Ако са същите(с червените знамена с черни сърпове и чукове на тях)-НЕ МИ ГИ ХВАЛИ!

37

EC EC EC EC

преди 13 години

Бойко колко ти искат продажните европейски депутати!!?Годишния бюджет на EC e 130 милиарда а 120 милиарда вървят в джобовете на депутатчетата!!!? Дали няма да е по добре за България да излезнем от EC u da се откажем от шенген.Искаме реферандум

36

Анонимен

преди 13 години

38 - Ми аз ли съм виновен!:) Та вече в Шенген ли сме или не сме:)))

35

Анонимен

преди 13 години

ес е антихритски съюз, който е само крачка към световното управление и последния световен диктатор - антихрист. За щастие Господ Исус Христос е обещал, че ще унищожи тая империя на злото, която е създадена от банкери в света.

34

Анонимен

преди 13 години

36Ако не е от утре в 12:30 , Герб е виновен, така ли ?