51

Анонимен

преди 13 години

Ей! И да не вземете да застъпвате първите копки:)

50

АМАН

преди 13 години

Това са едно от най-хубавите новини през последните години и вместо това да ни радва, че се рехабилитират пътища, а не парите да отиват за барбекюта ВИЕ ПАК МРЪНКАТЕ. Какво точно искате - ако не се работи - защо не се работи - някой е откраднал парите, ако се работи - защо се работи - някой ще открадне парите! Само кражби и конспирации има в дървените ви,безработни, мързеливи,неграмотни, завиждащи кухи кратуни!

49

neu

преди 13 години

при социализма беше абсолютно същото, всеки ден партийцитеоткриваха нещо, копаеха, режеха ленти или честваха някой.В крайна сметка се оказа, че е погрешно и ситуацията в момента е подобна, икономика пред срив, липса на идеи, демотивация на обществото и денонощно шоу на абсурда.

48

НИК

преди 13 години

Хайде, сега червените хрътки да се нахвърлят срещу Плевнелиев и да му искат оставката - все ще се намери защо, или ако няма ще му измислят. *** сега нема кво да краднат.

47

от първия път

преди 13 години

На ден откривам по два обекта за първи път, по три обекта за втори път и по четири обекта за трети път, похвали се пожарникарят. А през 2012 мен ще ме откриете от първия път в пандиза.

46

Анонимен

преди 13 години

Хахаха, Кутевите пички като няма какво да кажат против хубавата новина, взеха да приказват за втори копки и картофи. Скоро ще ровите в кофите другари, като умре Румен Петков и секне търговията ви с наркотици, отивате на улицата :)

45

Анонимен

преди 13 години

Тези ще бият тройката по първи копки:)

44

редакцията

преди 13 години

заглавието да се чете:всеки пьрви ден ще правим втори копки!от редакцията....

43

Копки

преди 13 години

Ако съберат копките на ББ и Плевнята ще издълбаят тунел до Западна Европа :)

42

Анонимен

преди 13 години

Всеки ден първа копка на картофено-тиквеното поле :)

41

некой си

преди 13 години

тия как убаво копат,..картофи ли ще садят?

40

37

преди 13 години

споико бе, човека каза, през ден ще копае, ще стигне и до там

39

Комунист от ГЕРБ

преди 13 години

Всяка първа копка - юмрук в мордата на Костов и демокрацията ! Ротфронт !

38

Христо Ботев

преди 13 години

и с дупки и без мотористите пак ще се размазват

37

Данъчен

преди 13 години

Министре, *** малко и в Северозападнала България бре, и там има второкласни и третокласни пътища!

36

Анонимен

преди 13 години

Всеки втори ден ще правим първи копки!"Тази година - завод за полупроводници. Догодина - за цели проводници!" (при откриването на Завода за полупроводници в Ботевград)"Откривам новия завод за вело... за вело... Абе за колелета!""Че как да не успее Русия с нейните природни богатства, те имат повече залежи от Менделеевата таблица"''Милицията принадлежи на народа и народът принадлежи на милицията.''''Ние трябва да направим коренен поврат, на 360 градуса.''''Добър журналист е тоя, който пише не това което се говори, а това което трябва.''''Браво на атмосферното налягане!''''Времето е ваше, но всичко друго е наше.''Абе вие герберите не се ли срамувате, че избрахте такива *** да управляват България.? Задавам си и аз риторичен въпрос как ще се срамувате, като сте по-*** и от тях

35

Анонимен

преди 13 години

Всеки втори ден ще правим първи копки на пътища. E, те пътищата и без това са осеяни с дупки но щом имате желание...

34

бау

преди 13 години

Леле, като гледам как се гърчят *** дракачи и се кефя. Гърч, вашта леля Червенопрашкова.

33

Бай Колю

преди 13 години

Тоалет Петров, зарежи ги и двамата! Не стават! Покани Фидосова! Ако успее да го полза и *** ти издържи, значи ще го бъде!Няма друг такъв стрес-тест за градските ***, като нейното посещение...и полвзане!Ако пък си си оставил ръцете и се срине кенефът ти, почвай отначало! Тогава викай Плевнелиев за първата копка на ново съоръжение, от клас три плюс! Това е бъдещето!

32

Анонимен

преди 13 години

А, те правят първи копки и подписват договори, пък следващите след тях да му мислят за разплащанията и строенето! :D