52

666

преди 13 години

Е не ,тоа па мишок има мнение за "народ и позорно за страната ни".Всички знаете защо се върна и какво направи....а на всичко отгоре има и някакви напъни.Това е вече прекалено.Хората видяха що за "държавник" си....а най-лошото е ,че всички сте едни и същи.

51

ххх

преди 13 години

Глупакоооооооооо - ами французите защо смениха имената на ония *** бе

50

Анонимен

преди 13 години

Как може да сложиш име на внука си Хасан?И да предендираш да си цар на българите.Има ли въобще светец с това име?На базата на какво си го "кръстил" така?В джамия ли си получи името детето?Защото православните се кръщават с имена на светци в църква.P.S. Има православен светец Ахмед, но за Хасан не съм чувал.

49

Анонимен

преди 13 години

България МОНАРХИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

48

Отвратително е това,

преди 13 години

че някои, престаравайки се да преизпълнят "мероприятията", свързани с т.нар. възродителен процес, поругаха и гробове.А ти, царю честити, намери ли най-после време да се поклониш на гроба на чичо си? В крайна сметка,той е приел мъченическа смърт. Дори по-голямата част от комунистите порицаха безобразията на т.нар. Народен съд,само ти не намери време да се поклониш на общия гроб на ликвидираните с присъда на този съд държавници, а там са костите и на принц Кирил. Това не е ли също вид поругаване?

47

Анонимен

преди 13 години

40добавен от: Анонимен преди 16 секундичервените болшевики у нас повръщат само като чуят за монархия, КАКВАТО СМЕ ПО ЗАКОН!----------каква монархия сме бе льольо?

46

Анонимен

преди 13 години

България не е негова родина и той не е българин!!! Семейството му ни докара две национални катастрофи така ,че да не се обажда много!

45

bradwaro

преди 13 години

тая *** да оди при мраконският ***.

44

Анонимен

преди 13 години

Да, вярно е, че случилото се пред баняте беше грозна гледка. Но още по-мерзко е безродието на нашите политици, допуснали дълги години пълзящо проникване на *** и турцизация на страната. Липсата на държавност даде възможност за безнаказано вилнеене на феодалите на ДПС, безкрайни злоупотреби, безочлива наглост, изолиране на цели области от страната, настаняване на чисто престъупни техни мутри из общини и министерства. Защо никой не ги спря? Това което се случва е пряк резултат.

43

saki

преди 13 години

Тоз комарджия как така говори за "природата на българския народ", след като той не е част от него. Баща му е дете на чужденци, значи и той си остава чужденец. Той няма български корени. Та той дори на тези си години не може да говори правилен български.Не знае български стихотворения, не знае български песни, не играе народни танци, сигурен съм че не познава и историята на България преди управлението на дядо му. Той никога не може да заобича България като своя родина, защото той не е българин.

42

Анонимен

преди 13 години

Позор е,че ламтиш да заграбиш каквото можеш от бедна България.През време на царуването на баща ти и дядо ти България загуби-Северна Добруджа,Одринска Тракия,Беломорска Тракия,Западните покрайнини...А ти имаш наглостта да ламтиш за българска земя.

41

Анонимен

преди 13 години

ЗАТОВА МИСЛЕТЕ НА ИЗБОРИ ,ВСЯКА ПАРТИЯ КОЯТО СЕ КОАЛИРВА С ДПС Е ЗАПЛАХА ЗА БГ ,НЕ ДОПУСКАЙТЕ СЪЩИТЕ ГРЕШКИ

40

Анонимен

преди 13 години

червените болшевики у нас повръщат само като чуят за монархия, КАКВАТО СМЕ ПО ЗАКОН!

39

Антон

преди 13 години

Ако ми се явне пред очите тоя, ще изяде е***и боя!

38

Анонимен

преди 13 години

а тоя дядка, защо не е в затвора?

37

Анонимен

преди 13 години

Кога ще се появи някой ,който ще защити българите най после???Ние сме най нагло ограбвани,бити и лъгани.Всички тези мазняри които се изреждат да ни натякват колко сме грешни в наша страна могат да си е""ват майката!

36

damata

преди 13 години

Абе, тоя палшок още ли ще го гледаме в България! До кога? Я да си ходи у Мадрид Видяхме какво и колко го може!Пълен крадец и мошеник

35

Контра - Атака

преди 13 години

Фердо Лисицата в "Съвети към сина"" НАЙ-ВАЖНОТО Е ... НЕ БИВА ДА СЕ КРАДЕ ! ОСВЕН МНОГО "

34

хаха

преди 13 години

хахахахахах.......яко го мразим царя а :)

33

Анонимен

преди 13 години

да живее Негово Величество, да се върне незабавно Търновската конституция!