285

Анонимен

преди 13 години

Волен и Доган - двете страни на една монета, средството за манипулация на *** и ***.

284

Анонимен

преди 13 години

Втората Световна война взе близо 50 000 000 жертви. Основно от Съветския Съюз, Германия, Англия, Полша, Франция...........Всички те заровиха томахавката и живеят нормално. Само тук бат' ви Волен продължава да залага на тази бита карта пещерния национализъм. Няма да стане, в Европа сме все пак.

283

до 288

преди 13 години

Ще видиш истинската бройка на президентските избори! Споко!

282

Анонимен

преди 13 години

Волен - любовницата на Доган.

281

Анонимен

преди 13 години

Атакистите са еничари, герберастите са помаци, а всички останали са още по-големи ***!

280

ЯВР

преди 13 години

Прав им път на отцепниците, АТАКА може и без тях!Само Волен Сидеров!

279

Анонимен

преди 13 години

Масоните се оттеглят от атака... сУпеР сега ще има поне една чиста партия.

278

Анонимен

преди 13 години

Забелязвам активизация на няколко кретена от шпиц-бригадите(младежката организация) на Атака.

277

Silverado

преди 13 години

Тия тримата подлеци като някакви гнусни мишоци(каквито всъщност са) първи напускат кораба при обстрел от врага!Волене,хич да не ти пука-ние честните и родолюбиви българи сме с теб!!!ЩЕ ГЛАСУВАМ САМО И ЕДИНСТВЕНО ЗА ТЕБ...!

276

Дежа вю

преди 13 години

Не смятам, че депутатите-отцепници ще подкрепят безрезервно ГЕРБ. Всяка услуга си има цена, особено такава от "независими" депутати". Хайде бе,сега ли разбраха как се издържа и какви акции провеждаше Атака? Просто ГЕРБ иска да си осигури подкрепа на всяка цена и тримата атакисти набързо станаха "независими". Сетне ще има комбинация от типа "таралежите в правителството на НДСВ".

275

Иван до 260

преди 13 години

С ДПС май се е залюбил Волен! Точно в момент, когато за пръв път от 22 г. мюсулмани взеха да се обръщат открито срещу доган, взе да организира безумни погроми срещу джамии! За да може духан да каже : "Ето, виждате ли! Ако не съм аз това ви чака"! От космоса си личи, че Волен и духан го играят синхрон и само тъпанарите не го забелязват!

274

Анонимен

преди 13 години

Аз пък сега си пускам 2.30 часовия видео материал от петък на канал 3 с биричка, за да видя пак как Волен прави на мармалад в парламента Цветанов и сие!

273

Анонимен

преди 13 години

Бий се пред джамията и след това се прибери в грозната си панелка и гладувай. А твоя светия Долен сидеров ще се качи на служебния мерцедес(за който плащаш ти) и ще седне на голямата богата маса да се почерпи за добрата работа. Кой е овцата аз или ти? Воленчо е добре а ти как си?

272

АТАКИСТ

преди 13 години

ДО 264ПОДКРЕПИ АТАКА И НЕ СИ *** ,АКО ПОДКРЕПИШ ГЕРБ,БКП,ДПС ,РЗС И Т.Н ЗНАЧИ СЕ *** ТЪЙ КАТО НЕ МИСЛИШ ЗА БЪЛГАРСКОТО .ОСВЕН АТАКА МОЖЕ ДА ПОДКРЕПИШ -БНС И БНРП.

271

Анонимен

преди 13 години

това са на ГЕРБ номерата, след като вече се видя че Атака им пречи вместо да помага от ГЕРБ ще се разграничат от Сидеров и тайно ще привлекът депутатите от Паламентарната му група нужни за да потдържат нужното мнозинство, за да управляват. Същото го направиха с няколко депутати от РЗС и така групата им се разпадна, сега същото очаква и Атака.

270

Анонимен

преди 13 години

edin po edin 7te se stopyat i nakraya volen 6te premine v dps.

269

boby

преди 13 години

Е, ББ каза че ще разчита на независимите депутати и хоп, те ти ги станаха независими :). Абе то да се чуди човек да се смее ли да плаче ли. Добре че не е съвсем забранена проституцията в БГ, че иначе депутатите трябваше да са забранени :).

268

4alga

преди 13 години

4alga,liuti 4ushki i silna rakia,ei tui mi e na men manifesta

267

моя воля

преди 13 години

Досега се чудих, но сега вече ще гласувам за президент за този, който издигне АТАКА. И на следващите избори пак за нея.

266

тото кутуньо

преди 13 години

ЧАО,ЧАО БАМБИНИ ,ОТИВАШ СИ АМОРЕ МИОООООО.много кух материал сте избрали да ви управлява,те от шпинга нагоре са там,големи абдали има още тука