506

САПАТЕРО

преди 13 години

дс *** ДОГАН *** е един ТЕРОРИСТ с неговата ПАРТИЯ ДПС!! дрътите *** в БКП създадоха партията на терористите ДПС-такава партия никъде няма -да не би в ТУРЦИЯ да има ПАРТИЯ НА КЮРДСКИТЕ ТЕРОРИСТИ???догане дано пукнеш ***

505

Анонимен

преди 13 години

*** ВОЛЕН СИ КУПИ КЪЩА НА РИВИЕРАТА/ФРАНЦИЯ ЗА 6 милиона,А ВИЕ БОНАЦИ ГО ЗАЩИТАВАЙТЕ! ТЕЗИ МИЛИОНИ СА ОТ КГБ И ДОГАН...ЕЙЙЙЙЙ,НЯМА ДА СЕ ОПРАВИ ТОЗИ НАРОД!

504

Анонимен

преди 13 години

В Европа не е разрешено да има молещи се извън джамиите, не са разрешени високоговорители. Джамиите им са обикновени сладкарници или кафета с малки изключения. В Германия също живеят окло 7-8% турци както в България, но не съм чул ходжа да пее по високоговорители???? В известен смисъл провокацията идва от страната на турците, защото принуждават българите да ги гледат и слушат как се молят. Как живеят тия хора около джамията???? Или ще бъдат принудени да се изселят и на тяхно място ще дойдат турци????

503

Аха!

преди 13 години

Я, каква интересна новина! От една страна става ясно, че Сидеров не е добре с главата! Това не съм го предполагал! От друга страна има твърдение, че у нас има гнезда на радикален ислям. Малеееее- направо съм изненадан! Преди време пак бях много учуден, че у нас имало "черно тото" и чалга певците се осигуряват на 240 лева. Гледай ти какви интересни новини!!!

502

Анонимен

преди 13 години

JIVEIA V ARABSKA MUSULMANSKA STRANA i tuk nikoi...ama nikoi nikoga ne si plioska kilimcheto na ulicata ili trotoara!Koito iska da se moli ..ima djamii...vutre se moliat!Za NEspazvane na obshtestvenia red si ima nakazania i vlastite sa nepokolebimi. Kak moje tuk v sobstvenata si strana musulmanite da se suobraziavat,a onezi musulmani v BG da si praviat kakvoto iskat i to chujdenci???

501

Анонимен

преди 13 години

Най страшната дума според мен е ,,ТОЛЕРАНТНОСТ".Да сте чули в ислямска страна да се говори за ,,толерантност" ,или те го разбират както Турция е толерантна към арменците и кюрдите.

500

БРАВО НА ВОЛЕН

преди 13 години

Да, браво на Волен,защото той е единствения който се усмилява да говори открито без шенти капели.И както се казва по делата ще ги познаите...да той поне се мъчи да направи нещо докато другите искат само да изсмучат народа и хич не им пука дали има ислямиска организация или не.Всички са продажници и всеки който дойде на власт гледа от къде по-вече може да се открадне.Но и ние сме виновни приличаме на тези бабички които лесно ги мамят и им вземат парите,това правят и с нас управляващите.Само Волен

499

Сидеров антибългарин

преди 13 години

Атака не са българи, нито са християни.Символа им е някакъв езически.Защо като е голям патриот и християнин Сидеров не сложи за символ кръст?От позицията на какъв Сидеров гони мохамеданите.Защото не е от позицията на християнин.Тази партия с тези езически символи трябва да бъде забранена.

498

Анонимен

преди 13 години

Сидеров излетя в политиката така стремглаво, че все едно се сбъдна най-съкровения му сън. В предишните години този човек (незавършил журналистика журналист) беше образцов аутсайдер, без сериозно образование (завършил е само техникум по фотография), без особени постижения в живота, но с доста големи амбиции. Бил е години наред безработен, неоценен, без семейство, но явно дълбоко в себе си е вярвал в своята съдба. Писал е книги, за които мнозина твърдят, че са просто компилации на чужди идеи. Писал е и стихове, за които сведущите в поезията твърдят, че са бездарни. Няма да се учудя, ако (подобно на Хитлер) е рисувал и е искал да стане и художник, за да се прехранва поне с картините си. Тези дисонанси са твърде важни за оформянето на душевния му облик. Сидеров е негова противоположност, той е рязък, нервен, говори силно, на митингите крещи и ръкомаха (най-впечатляващ е неговия поздрав с дясна ръка, свита в юмрук), очите му блестят дяволски и излъчват буйство, държи се позьорски и явно обича публичността и славата. Доста е емоционален и дори страстен. Той постоянно въси вежди и има изражението на човек, който гледа в бъдното, едва ли не в отвъдното. Този човек е толкова нервен, че все едно е обърнал гръб на живота. За живота е присъщо веселието, радостта. А Сидеров миналата година посрещна дори вестта за бленуваното влизане в Парламента без да се усмихне и зарадва; посрещна тази вест със свъсени вежди и гневно изражение на лицето. На какво всъщност толкова се гневи Сидеров? Стихотворението започва доста рязко: Срамувам се от майка си и баща си дребни чиновници в редиците на Партията голямата ядачка на души. За да заяви това за родителите си, явно този човек е безкрайно гневен. На какво ли толкова е гневен? На Партията? Така се струва на мнозина, които настояват за антикомунизма на Сидеров. Едва ли е така oбаче .

497

БГ

преди 13 години

Сидеров е луд наистина, удря малки момиченца от Батак, а после се прави на голям патриот .,.

496

кат гледам

преди 13 години

елементарно уотсън, кат не мож да правиш икономика, и си с потъващият кораб, кво правишшш? палиш фитила и чакаш ония с малкото АКЪЛ ДА ТИ СЕ ФАНАТ НА ПУБЕРА.... ЖАЛКО......

495

смърт за атака!!!

преди 13 години

Атака-***,педрасти и фашисти!!! Смърт за тях!!!

494

$$$$$$$$$$$$$$$

преди 13 години

агент СОТИР сидеров е ***! Пълен, кръгъл и необхватен! Боже пази България!

493

Hasan

преди 13 години

Do Kurvara.A pak az predi godini ebah tvoqta maika tq pak smardeshe kato pra4.Ne i platih nishto.

492

Анонимен

преди 13 години

Ако няма турци тук, нямаше да има и конфликти.Туй то..

491

SS

преди 13 години

В една нормална държава *** отдавна нямаше да бъде деПУТАТ !Тоз главоч не ходи на работа , а само генерира мръсотии .За какво ли пиша - ченгеджийска история .Агент на ДС !

490

ДО №501

преди 13 години

Момче, ей заради тая наивност сме на това дережде. Все някой друг му бил виновен на наш Бойко. А той вече втора година управлява. Други управници за няколко месеца направиха така, че народът усети подобрение, имам предвид управлението след 1997 година, ала вие не го помните явно. Но проблемът е в това, че целокупната ни природопопулация е склонна да прехвърля вината все на някой друг, и затова по тази причина Бойко й се вижда така симпатичен. Да чакаме Бойко да има доблестта и да поеме отговорност е все едно да чакаме от умрял писмо. Ще увърта и ще шикалкави до последно. Нашият народ си пада по шмекери на дребно и затуй си и патим. И ето, вече втора година народът изкупва вината за овчедушието си. Дъвчете си баничките с боза, преглъщайте, ама продължавайте да вервате на кумира си. Всяка наивност се заплаща твърде скъпо, даже с лихвите.

489

Анонимен

преди 13 години

Всичката ни наред , сега и етническата принадлежност подхванахме. Проблема не са българските турци, а ***, ДПС и Доган. Да не си мислим, че доганчо е спал през тия 20 години, от къде идва цялата му наглост ???? Ислямистка организация и български турци - едвали, ДПС и ислямистка организация - ??

488

Курвара

преди 13 години

Вчера е*ал една туркиня, абе мирише повече от *** , хем платих 100 евро ...

487

Анонимен

преди 13 години

Сега вече и заслепените от блясъка и безрезервната подкрепа, изразена от благородните функционери на Европейската Народна Партия, за мисията на ГЕРБ виждат с ума и сърцето си, че политическият режим в страната ни, преминал плавно и незабележимо от републиканско-демократичен в олигархично-деспотичен, върви твърдо към установяване на лидерска фашистка (партийна) диктатура от полицейско-пролетарски тип.