21

Анонимен

преди 13 години

ЗАЩО ВИНАГИ МУСИЛМАНИТЕ ПРЕДИЗВИКАВАТ КОНФЛИКТИ ПРИМЕР КОСОВО,БОСНА,АФГАНИСТАН,ИРАК,ЛИБИЯ,ЧЕЧНЯ,ГРУЗИЯ. МАЛКО ИМ СЕ ВИЖДА БОЯ ДЕТО ЯДАТ ОТ РУСНАЦИТЕ И АМЕРИКАНЦИТЕ. ИСКАТ ИТ ОТ БЪЛГАРИТЕ ДА ЯДАТ

20

дядо

преди 13 години

алоуу 8- турците са бъдещето на България когато им пораснат кожи по *** бургии бе *** нещастен

19

Анонимен

преди 13 години

мръсни турчиля

18

Анонимен

преди 13 години

за 9По добре турска провинция отколкото да пазя гърба на бсп, ндсв и всякаква друга крадлива ***, турските управници поне са наядени и мислят за народа си, за разлика от еничарите бсп, ндсв и сдс!

17

Анонимен

преди 13 години

До БГ Съдия:И ти си едно тъпо ДЕПЕсарско ***.Щото свястните турци си гледат рахатлъка.А ти какво ще ми говориш за Турця.България е над всичко и си е за всички български граждани.Така че ДПС е партия етническа и няма място в българския парламент.

16

До Хаил Хитлер

преди 13 години

И аз съм за,дайте да се съберем само белите Българи в един град и да пойскаме независимост

15

rumen221

преди 13 години

Приятели,Дори и Воленчо, да преиграва....:- Според Корана минаретата не са задължителни..., за мюсулмански храм..., та камо ли използването на високоговорители...- За ползването на тротоара се плаща - тротоарно право на общината..., а не плащат- На молитвата днес, имаше тридесетина души и спокойно можеха да са в сградата на джамията...- От документалните кадри по канал 3 се вижда, че пръв удар с юмрук нанася мюсулман, а арестуваха атакист...И в същото време:- Удариха в главата с камък български депутат, според ДПС Какво от това- Лошото е, че Президентчето ни в момента е в Кърджали..., на поклонение пред местния кмет...- Хубавото е, че г-н Омеров (Алексей Петров), спря парите за Атака и ги прехвърли на новата партия на телевизия "Скат"...- Станишев се моли за подкрепа, като вдовица за- А и, да видим откъде Първанов ще извади пари за партия?!?!?!Кой ще отговори...

14

ХАЙЛ ХИТЛЕР!

преди 13 години

ДА СИ СПРЕТНЕМ ЧИСТА АРИЙСКА ДЪРЖАВА ОТ БЪЛГАРИ!

13

Дош

преди 13 години

Ми и аз искам да видя по затворите всичките на горната снимка, ама на - не става. Иначе тея от Атака наистина прекалиха. Че мюсюлманите неизмерно превишават позволените им от закона права е очевидно, но само един *** би тръгнал с бой да решава този проблем. Какво прави Сидеров в парламанта, като само знае да прави евтени скандали? И без да прибира депутатска заплата може да си ги прави.

12

Анонимен

преди 13 години

ТУРЦИТЕ СКОРО КАКТО ВЪРВЯТ НЕЩАТА ЩЕ ГИ ИЗГОНЯТ ОТ ЕВРОПА,НИКОЙ НЕ ГИ ИСКА

11

Анонимен

преди 13 години

Атака била антиевропейска-ОК! А ДПС като е анти конституционна за България, к'во да кажем?

10

Хектор

преди 13 години

ДПС искат наказания за атаката на джамията в София-И АЗ И АЗ АКО ТОВА СТАНЕ ВЪВ ФРАНЦИЯ СМЕТАИ КЪДЕ ОТИВАТ *** РЕЗАНИ,нали и там се пробваха ама ядоха такъв бой че започнаха да *** като ходжи.....

9

Анонимен

преди 13 години

Айдддееееее почва се!Битката за България!Турска провинция или независима държава ! Изберете!1300 години не м ожаха да сломят духа на българина тия продадни турски мекерета, ще позволим ли шепа еничери да ни вкарат в следващата турска провинция, при положение, че исторически се доказа колко е човеконенавистна ислямската вяра!

8

БГ Съдия

преди 13 години

Тихо бе бълха, 500 години май ви бяха малко а ? Не забравяй, че турците са бъдещето на България.

7

Анонимен

преди 13 години

Тази партия е етническа пртия и тя няма място в българският парламент!

6

Анонимен

преди 13 години

ТОЧНО ДПС СЪЗДАВА НАПРЕЖЕНИЕ ЗАЩОТО Е ЕТНИЧЕСКА ,ОТ КАКТО ИМА ДПС ВИНАГИ ИМА ПРОБЛЕМИ

5

k-rzaekipanadnesbg

преди 13 години

аз пък искам наказания за ДПС!

4

Анонимен

преди 13 години

Почна се, сега ДПС ще се покажат като истински защитници на мюсюлманите!! Баси долния сценарий, направо се отвращавам от тази постановка! Хората си управляват държавите, генерират БВП и стандарт на живот нашите долни продажници дето не се знаят вече на кой служат се занимават с ето такива работи като днешната!

3

марги

преди 13 години

Какво мнозинство, какви пет лева?

2

Анонимен

преди 13 години

ПРОТИВОКОНСТУЦИОННА ПАРТИЯ ДПС ,НАМА ПРАВО ДА ИЗРАЗЯВА МНЕНИЕ