100

wiktor

преди 13 години

Браво Волене, кажи им на янките! ;)

99

Вероника

преди 13 години

Абе аз на мъжа си не давам, ако не си плати!! Как може, как може да не плащат???Каква е тая държава? Има ли Държава изобщо??

98

хм...

преди 13 години

нормално е да отрича, по-жестока (по отношението си към другите държави) нация просто няма! Надявам се да доживея денят в който ХАмерика ще престане да съществува. Държавата основана на геноцид (отношението им към местното население) ще раздава правосъдие по света. Е няма такава наглост!

97

Schweizer

преди 13 години

Снимката е 100% потвърждение какъв президент би бил Волен Сидеров. Държавните глави на всички нормални държави ще му обръщат гръб, само Северна Корея, Иран, Куба и Венецуела ще го потупват по гърба а Русия ще му предложи нещо специално за смучене.

96

Анонимен

преди 13 години

ВИЖТЕ ПАДЕНИЕТО НА АТАКА.НАПИШЕТЕ В ГООГЛЕТО: ВЕЛИКАТА РЕЧ НА ВОЛЕН СИДЕРОВПУСНЕТЕ СИ КЛИПА И ЧУЕТЕ ИСТИНСКОТО МНЕНИЕ НА ВОЛЕН СИДЕРОВ ЗА БОРИСОВ.

95

Швейк

преди 13 години

Сидеров уплашен ??? Не мога да повярвам

94

Анонимен

преди 13 години

не приемат идеите на омраза, предразсъдъци и фанатизъм - че те американците точно това правят по цял свят фанатично тероризират народи, създадоха омраза към източните народи и имат предрасъдъци към вскички които не са американци

93

хахахахахаха

преди 13 години

волен менюто ли му дава?

92

Наемодател

преди 13 години

Американците да си плащат. Иначе - ДА СЕ МАХАТ.

91

Анонимен

преди 13 години

БОКО СЕ ПОДМАЗВА НА АМЕРИКАНСКИЯ *** УОРЛИК ,4Е СТОЛА МУ СЕ КЛАТИ И КАКТО Е ИЗВЕСТНО НА ВСЕКИ ПО СВЕТА ,ВСИ4КИ МУТРИ И БАНДИТИ ПОЛУ4АВАТ ЗЕЛЕНА КАРТА И УБЕЖИЩЕ В ГЕТОТО САЩ.

90

89 съм

преди 13 години

И до утре да слагаш минуси,мие все тая-истината си е истина фратело ;)

89

защо

преди 13 години

Волен ще отиде ли при РУСКИЯ посланик да иска ПОЛИТИЧЕСКИ дебат в ресторанта НЕМЕДЛЕННО???Ха, да го направи!!!И този човек иска да бъде президент???Напомня ми МНОГО на ОНЗИ( същият Волен) който организираше манифестации ПРОТИВ НАТО!!!Абе защо българите обичат да гласуват за президент за хора, които са против НАТО, а се перчат, че са президенти на РБ в ЕС???!!!Мислете, хора, мислете!!! Няма да отидем ДОНИКЪДЕ, ако с единия крак стоим в РУСИЯ, а с другия- в ЕС!

88

new koz

преди 13 години

да се маха американската *** от българия

87

Анонимен

преди 13 години

Кои са тея Джофри с тоя грозния?!?!??!Тоя май добре си живее у Нас?

86

бивш атакист

преди 13 години

Стига сте ни занимавали с този *** ,пътника на Луфтханза-Сиктеров. ***.Нема балами. Сиктеров да отива там където го чакат Иванчо, Мадритския тарикат, БСП и кандидатите от гербиристите - бунището на историята.

85

Jo Jo

преди 13 години

ама какви компаньонки си е взел тоя Уорлик ... това е то ... посланик на щатите да си ... ха ха ха ...

84

Батето

преди 13 години

Как да платят като зетя на бай Тошо ги закри преди години още?"Аз закрих САЩ, те вече са само военен полигон и производствено предприятие."/Иван Славков/

83

Луфтханза

преди 13 години

Атака искат да се отскубнат от ГЕРБ, защото ГЕРБ има рейтинг около нулата, затова и Болния прави циркове :) А и може да излезе верно, че Болния е на заплата в руското посолство :)

82

Анонимен

преди 13 години

Където не го сееш,там никне.Волен съвсем е изгубил мярката.Вразуми се ,човече.Ти политик ли си или вагабонтин.

81

До Гошето /50/

преди 13 години

Турция поне поставя условие - иска да види документи за собственост. Поне доколкото чух, ако някой представи такива документи, ще си получи парите. Не знам дали по дипломатически път е било постигнато подобно споразумение (този проблем не ме засяга пряко и не познавам материалите, свързани със споразуменията по този въпрос), но все пак не отказват категорично, а искат доказателства.САЩ дали са предложили на България нещо в замяна на ползването на базите? Някой знае ли нещо по въпроса?