67

Ционист

преди 13 години

След провала на нашата партия ГЕРБ ние смятаме отново да поставим на власт НДСВ, така че гоите да не бучат много много!

66

Boroka

преди 13 години

Малко ли ти беше БТК, малко ли ти бяха ITV партнер и Булсатком, че и закон си прие за кабелните оператори. Крадлива ***. Нали си дойде без да имаш претенции към имоти бе пуек. Сега ще съди за да открадне още. Малко ти беше това което стана със сина ти.Малко. И с другия ще стане, не да ходи по света и да се прави на голям бизнесмен с крадените пари от тетенцето и да се вози в лимозини за по 800 евро на ден и да спи за по 500. Рано или късно ще си го отнесеш за лакомията

65

дух

преди 13 години

ЕДИН СИКТИР НЕ ИСКА ЛИ? Тези имоти не са негови! По документи, имотите принадлежат на Интендантството на Царсво Блъгария, а не на царя! Тоест в момента, би трябвало тези имоти да са държавни!

64

Boroka

преди 13 години

Какво иска този г-н.Какво е донесъл той,баща му и дядо му за да има претенции.Горите ли е донесъл,двореца,нивите какво?Ей срам няма.

63

НЯКОЙ

преди 13 години

НИЩО ЦАРСКО НЯМА В ТОЗИ ЧОВЕК. ИЗЛЪГА СОБСВЕНИЯ СИ НАРОД. МОШЕНИК. ЦАРЕТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗБИРАТ ПО ДОСТОЙНСТВО НЕ ПО ПОТЕКЛО И РОД.

62

Анонимен

преди 13 години

Фердинант е направил парка до езерото Ариана, Борис е върнал Южна Добруджа, а Симеинчо е направил едно голямо НИЩО. Никой няма да си спомня за този псевдо-цар.

61

Boroka

преди 13 години

Най-великият български политик Стефан Стамболов в последните си дни се е питал: Ще ми прости ли някога българския народ,за това че доведох Фердинанд в България?

60

whatever

преди 13 години

мога да кажа само едно: Сакс-Кобург-Гота!Историята на цялата династия показва само лицемерие, егоизъм и стремеж към власт с цел лично облагодетелстване.

59

ves666

преди 13 години

glasyvaite za konsticionna monarhia,,,,

58

Boroka

преди 13 години

Ха сега всички ОВЦЕ които му целуваха ръцете и гласуваха за него поради безграничното си невежество със същата страст и нахъсаност да идат да го линчуват публично, поне малко да си измият срама от печалните си душички, че и цар го наричаха..боже мили. И след като го обесите - каролев да му копае гроба и после жив до "царя" и той заровен. Но това може да стане сако ако има НАРОД - а тука няма.....тука цар му викат и ръка му целуват.....гротеска, чалга, КИЧ.

57

и пак докторката

преди 13 години

Тия морави петна па ръцете и тази бледост на устните не са от Витамин С, бъдете сигурни !!! Ако беше редови български пенсионер и 5 пенсии няма да му стигнат само за половината лекарства дето взема, не говоря за лечението, което провежда от години, но не се знае до кога...

56

Boroka

преди 13 години

Мале,мале, кажи ми с коя ръка да се прекръстя....Този лешояд няма насищане !! Най-вероломното същество, управлявало България ! Не е българин !!! Този не може да бъде българин !!! Ние сме по-човечни и не толкова лакоми !!!

55

Ционист

преди 13 години

Никой *** до сега не е останал гладен. Това включва и другаря Кохари!

54

ив

преди 13 години

Баси наглия ***,как го не е срам ещастен пегсионер такьв.откьде се взема тази ***...............

53

Анонимен

преди 13 години

Нещо повече,да им се отнеме правото да се наричат с български имена,той и цялото му котило!

52

Boroka

преди 13 години

Е тоя па не се наяде...да има как половин България да лапне, с горите, планинитеда му приседне дано

51

ДО БОРОКА

преди 13 години

За "големите"заслуги"питай пишман демократите,защото с идването им власт преиминуваха в цяла България улици и площади на тяхната фамилия и това заедно с разбиването на икономиката и селското стопанствонай-големия им успех!А "УСПЕХИТЕ"-две национални катастрофи,Владайското въстание,въвличане в хитлеристката коалиция...!

50

Boroka

преди 13 години

Когато Фeрдинанд идва в България той пристига БУКВАЛНО с 2 куфара, а когато абдикира и се връща обратно в Австрия, той напуска страната с 12 вагона !!! Не твърдя, че е бил бедняк преди да стане цар на българите, но е взел мнооооого. Не напразно и прозвището му е "Фердинанд лисицата", какъвто е и внука му Симеончо. Май само Цар Борис III е мислил за България като за майка.

49

tulski

преди 13 години

Не е само Симеончо. От целия му род България нищо добро не е видяла. Не сме случили на свестен аристократичен род.

48

Анонимен

преди 13 години

дядото на този *** е изваден от кръчма в будапеща без пукната стотинка и направен цар на бг, ката гледам имотите, за които претендира тези са рекордьори по усвояване