137

edikoici

преди 13 години

Естествено - журналистите предпочитат да отразяват подобни изяви, вместо да се потят пред изгаждането на масово самосъзнание. Много ясно - Страданията на един беден човечец, са много по-важни за обществото, вместо да се насочи вниманието към укрепване на политическото и икономическо ни развитие като страна. Ако това беше моят или твоят баща - как бихме реагирали ? Защо стигнахме до тук - да отразяваме опита на недоволният българин, да каже пред всички, че в БГ има по-важни проблеми ?

136

Алтер

преди 13 години

Всички живи хора на земята имат проблеми.Такова е естеството на живота.Това не е основание да сложиш край!Винаги има някакви други решения!

135

до 143

преди 13 години

А, какви новини искаш да ти поднасят, след като това е действителността в България ? Вчера като даваха "розовата" сватба в Бъкингамския дворец да не би финансовите проблеми на този човек да са се решили случайно ?

134

do 143

преди 13 години

Е пич обясни ми тогава какво правиш в новинарски сайт???

133

Анонимен

преди 13 години

Психолозите са му помогнали.... да се свитне...

132

Анонимен

преди 13 години

139Това е новинарски саит ,но хората имат мнение и това,че то е различно от твоето,не значи че не е вярно или че нямат право да го напишат.Do you understand?

131

И аз.....

преди 13 години

Ами медиите в Б-я не спряха да бълват негативни новини нормално хората да почват да изперкват! Аз например НОВИНИ ВЕЧЕ НЕ ГЛЕДАМ И НЕ ЧЕТА ВЕСТНИЦИ! Иначе досега и аз да си бях теглил куршума!

130

смешно

преди 13 години

Понеже е в центъра на София е новина но когато *** орди грабят и разграбват бабите и дядовците по селата не е новина нали? Или когато некой перко се гръмне на село пак не е интересно. Но ако е в София и то в центъра е много по-важно там са два пъти по важни от всички останали!

129

Анонимен

преди 13 години

kade sa sega Cvetanovi Kalincho Georgiev ? Zasto malchat ? Ako obache kletiq chovechec ne se beshe samoubil stqha da sa purva pista po televiziata i da se tupat v gurdite kolko sa veliki!!!! Dokaraha horata do pulno otchaqnie

128

Анонимен

преди 13 години

136Това мой човек не е форум или говорилня, а новинарски сайт. В него се тира новината без излишен офтопик и писане на глупости само и само за да си извъртиш нещата, че да си кажеш мъката. Дамската зона на бтв не я знам, но щом ми я препоръчваш от опит задължително ще я разгледам ;)

127

обич

преди 13 години

нека ви кажа нещо за тъи наречения политически елит което всеки ден виждам поради естеството си на работа.в момента никои не знае какво краде другия всеки дърпа към него и не го интересува че било то БСП,СДС,РЗС,ДСБ,ГЕРБ,ДПС КРАДЕ,краде се пезоглоедно и безконтролно и наи страшното е че тези хора се готвят да напуснат държавата с заграбеното и с отрочетата си защото видете ли България не ставало за живеене.Защото нашите хубавци стават.Трябва да се залепи един списак с имената им и всеки да има .

126

Анонимен

преди 13 години

134Разбирам какво искаш да кажеш, просто не мога да намеря оправдание за такава постъпка. Няма нищо по-егоистично от това. Гръмваш се и после семейството ти и приятелите ти цял живот ще се обвиняват, че не са ти помогнали по някакъв начин или, че не са предвидили това.

125

Анонимен

преди 13 години

133Форумите имат определено предназначение и ако не ти харесва можеш да не ги посещаваш! Като искаш много хубаво има розови сайтчета като дамската зона на БТВ:) Там се кефи колкото искаш:)

124

Анонимен

преди 13 години

ДО 133 ТИ СИГУРНО СИ ОТ КЪРЛЕЖИТЕ,КОИТО СМУЧАТ КРЪВТА НА НАРОДА,

123

Анонимен

преди 13 години

От 123 до 129, не че искам да споря с теб, разбирам ти мисълта, но все пак този човек е имал оръжие т.е. е можел да си позволи каквото иска /така или иначе е взел решение за фаталният си край/. От това следва, че е имал достоен морал. Някак си как го виждаш този човек на 57 тепърва д тръфва за чужбина да работи, а привличането на медиите е ясен знак, че иска да сподели, както неговият личен така и подобен на много хора в България проблем.

122

Анонимен

преди 13 години

На път съм да се откажа да посещавам сайтове за новини. Всички се оплаквате като вдовици за знаете си какво. За щяло и нещяло. Във всяка новина се жалвате колко сте зле и колко е скапана държавата. За Бога, някой вързал ли ви е тук?! Ако не ви харесва хващайте чужбината и правете нещо за да промените това, което не ви харесва в живота ви. Ако ли не спрете да мрънкате, по дяволите и се стягайте. Тук е така, ако не ви харесва пробвайте навън. Точка.

121

Анонимен

преди 13 години

Жалко за човека.

120

Анонимен

преди 13 години

129Брато хайде стига вече с наставленията! Ходили сме и навън, връщали сме се и ние сме видели нещо и всеки и направил своя избор! И не си мисли, че в БГ няма места където работиш повече отколкото на запад и получаваш в пъти по-малко:) Омръзнахте ни вече с тове пращаме, даваме, донори сме! Ми не пращайте, не давайте, не ставайте донори вземайте си родата там и се кефете! Като не ви харесва се връщайте!

119

Positive

преди 13 години

127e kak tochno si go predstavish tova.

118

Анонимен

преди 13 години

123:Когато някой реши да се самоубива обикновено е от лични мотиви, а не в името на родината си... Още повече, че няма нищо достойно в това да сложиш край на живота си! И всички, които се оплаквате от положението в България трябва да поработите малко в чужбина, да видите дали там всичко е розово. Работи се много повече отколкото в нашата държава и заплащането е високо за България, но за стандарта на повечето развити държави е ниско, трябва да се лишаваш от много за да "пращаш" тук. Ама отидете и вижте, гледам много мераклий има, само да не останете разочаровани.