205

Анонимен

преди 13 години

сега, вече можем да си отдъхнем,че комунизма си е отишъл !

204

Анонимен

преди 13 години

Тази вечер на стадиона щяха да бесят агенти на Престъпната банда, обвинени в саботаж и заловени лично от Б.Б. Бесенето ставаше веднъж месечно. Беше опияняващо зрелище и винаги завършваше с грандиозен концерт на знойните фолк-диви и пищни чалга-мадони. Децата вечно вдигаха врява да ги водят.ГЕРБ превръщаше децата в неудържими, безграмотни, свирепи зверчета. Те боготворяха ГЕРБ и Б.Б.:Парадите, знамената, униформите, походите по стъпките на Б.Б., излетите до историческите места, свързани с Б.Б., посещенията в Дома-музей в Банкя и особено в Музея на великата мутренска съпротива, рапортите и клетвите за вярност пред паметниците на Б.Б., химните (особено За теб, Б.Б.!, Най обичаме да мразим!, Шут в муцуната!, Да вдигнем хиляди бесилки!, Искам да съм мутра!, Б.Б., размажи ги!, Елегия за прасето Боко, както и класическите хитове Небесна лъчезария, Б.Б., дай газ!, Б.Б., ти си пич, Б.Б. суперсвръхгерой, Б.Б прави вятър), ученията с пожарникарски шлангове, снимки с пра-пра-пра-правнука на кучето Борко, скандирането, долнопробната, жизнеутвърждаваща чалга, обожествяването на Б.Б. за децата всичко това беше славна игра. Цялата им детска жестокост се насочваше срещу враговете на ГЕРБ и Б.Б., срещу предателите, вредителите, саботьорите, мислопрестъпниците. Хората се страхуваха от собствените си деца. И с пълно основание не минаваше седмица, без по телекрана да покажат хвалебствен репортаж за някакъв малък подслушвач доносник, предал родителите си на Полицията на мисълта. Това не бяха обикновени деца. Това бяха необикновените деца на ГЕРБ. Това бяха мутантите на ГЕРБ.

203

Анонимен

преди 13 години

ГЕРБ нямат общо с лявото. Копирали са най-лошото от всички партии, които ги е имало в България. Те са еднодневки, излъгаха сума ти народ, но има и умни хора около тях, които им подсказват, че народът лъжи не обича. И понеже идват избори......

202

Анонимен

преди 13 години

Аз пък се кефя на простотиите на ГЕРБ! Просто вече шансът им е нулев за нов мандат:))) Крайно време беше да се види колко струват!

201

Лошо !

преди 13 години

До сега такова нещо не се беше случвало. Имаше го при Бай Тошо.

200

Другаря

преди 13 години

Да живее другаря Ким Бори Сов !

199

Анонимен

преди 13 години

Новото летоброене за България, Европа, Америка и света започа през 1959 год. -годината на раждане на месията, Роден е в бедно милиционерско семейство, заърмен с филия намазана с мас в борческите традиции на партията майка. Негови приятели съподвижници са бивши секретари от БКП, вождовете Маджо, Маргините, Пашата, .... и падналите в нарко, контрабадни и други мутренски войни знайни и незнайни герой. На това ли искате да учите децата ни?

198

училищен директор

преди 13 години

искаме и в нашето училище такива задачи !!!

197

до anonimus

преди 13 години

Те не са от плащащите рекламодатели.Няма да си платят за PR рекламата за Великден.Няма да разваляме празника, козунаците и яйцата с този компрометиран надпис.

196

Узунов

преди 13 години

Сигнализирано е, че коментарът е против правилата на сайта. Проверява се от модератор.

БРАВО!ИМА НАДЕЖДА ЗА БЪЛГАРИЯ!!!

195

Sa

преди 13 години

Народното недоволство ескалира с всеки изминат ден и това трябва да е сигнал за правителството, че не може да управлява държавата и води страната и народа към Жан Виденово време, което вбесява и подлудява хората. Най - разумното за ГЕРБ е да си вървят, иначе голяма попара, ще ядът! Хората така са се озверили, че и 60 хилядната им армия от *** полицаи, няма да им помогне.

194

Анонимен

преди 13 години

***.. от ГЕРБ отново показаха наклоностите си!

193

дзвер

преди 13 години

Бак Колю, за мен ти не си единствения който си мисли, че Боко е сътворил света.Живях по Татово време и виждам, че се връщат много от тогавашните тъпотии.Да използваш деца за политически дивиденти си е чиста ПЕДОФИЛИЯ.Ако не го разбираш и ти си такъв.

192

Анонимен

преди 13 години

Сутрин цялата нация 7,00 да произнася "Благодарим ти Бойко!":) Признателност трябва! Все пак в БГ такъв *** не се е раждал!

191

истината

преди 13 години

Сигнализирано е, че коментарът е против правилата на сайта. Проверява се от модератор.

ПРАВИЛНО.СЕГА БЪЛГАРИЯ ИМА ШАНС ДА СТАНЕ НОРМАЛНА ДЪРЖАВА.СЕГА Е МОМЕНТА ДА ИЗРИТАМЕ ЗАВИНАГИ БСП И ГОЦЕ.САМО ГЕРБ.

190

anonimus

преди 13 години

За Велик ден козунаците и яйцата да са с надпис ГЕРБ

189

Тестчетата

преди 13 години

Интересен момент. Този тест е написан и одобрен от МОН, за да бъде предоставен на учениците в Пещера. Кой ще понесе отговорността за манипулирането на децата. Това е доста некоректен подход и към децата, и към родителите им, и към учителите, и към нацията като цяло.

188

Анонимен

преди 13 години

Хайде сега пеленачетата да проговарят с "Бойко":)))))))

187

Анонимен

преди 13 години

"Ние сме ГЕРБ..."ГЕРБ и БСП са две страни на една монета.

186

Анонимен

преди 13 години

1850,спокойно тъпотията на БСП,вече е измерена !!!!!