236

до 222

преди 13 години

С едно кило домашна кайсиева може човек да икара 3 дни пийвайки си след работа и ще му е кеф на душата. Агнешко едно кило за 2 дни . Като го опечеш п;о 400 грама на ден излиза. Предпочитам свинско от 6 кинта килото с бутилка Мерло обаче.Агнешкото няма да ме отпусне, ракийката и винцето дааааа. Купувай си агнешко за 15 кинта. Аз си купувам ракийка за 6 лева домашна килото.С нея ще доставя на мозъка си нужното отпускане за 3 дни. По 2 лева на ден се пада. Много ли е за душевна идилия?

235

до 225

преди 13 години

И АЗ ТОВА РАЗБРАХ НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО Е ,ЧЕ СПЯХ ДА ПАРДЯ КАТО *** И ОСТАТА МИ ВЕЧЕ НЕ МИРИШЕ НА ***...ДЪХЪТ МИ СИ Е ЧИСТ.СПРЕТЕ ДА ЯДЕТЕ ЖИВА ТЪКАН САМОЗАБЛУЖДЕНИЕ Е,ЧЕ МЕСЕТО ВИ ОТОЛЯВА ГЛАДА,ПОСЛЕ МИРИШЕТЕ НА *** ОСТИТЕ ВИ НА *** И ЗАГНИЛА ТЪКАН.МНОГО СЪМ ГИ МИРИСАЛ ТАКАИВА НА РАБОТАТА И В ТРАНСПОРТА.РАЗВАЛЕНИ ОСТИ.

234

до 227

преди 13 години

За лузърите все ще се намери някой виновен.Най-вече за студа!

233

Анонимен

преди 13 години

За Великден яжте филии намазани с мас и ритайте ..топката. Полезно е...

232

Men

преди 13 години

Дали пък не дойде време да ви бойкотираме вас???

231

225

преди 13 години

И аз щях да ставам вегетарианец, но когато разбрах че не се яде месо се отказах :d

230

Бах Мангал

преди 13 години

Mиро кат те гледам как си се разплул,не личи да бойкотираш каквото и да било,,,А ние кво да ядем ,с вяра към ГРОБ не се живее,цените расрат навсякъде по света,ама и заплатите им растат,а ти вместо да кажеш на Вожда,Учителя ,Лентореза да дига доходите,излизаш и казваш-НЕ Купувай-респективно не Яжте,еййй *** Гробар,еййй Де си Гей червен да оправиш България,тия борци и мутри я затриха....

229

до 225

преди 13 години

А пък твоя мозък не е пригоден да мисли.

228

haha

преди 13 години

Не вярвам някой да се хваща на плоските номера на Миро. Първо цените се качиха главно под одобрителния поглед на държавата, която нищо не неправи да спре скока. А можеше най-малко при олиото, брашното, захарта - да изкара от държавния резерв. Но не го направи и не го прави. По простата причина, че бюджетътъ се пълни главно от данък ДДС, а не е все едно дали плащаш ДДС на 10 лв. или на 15 лв. Тука прозирам и дългата ръка на Дянков, който е наясно как се пълни бюджет по време на криза.

227

Анонимен

преди 13 години

Човешкия организъм е специално пигоден за месо. Не случайно ти се развалят и бързо мъдреците

226

Анонимен

преди 13 години

Ехеее,какво откритие-печалбата не отивала при производителите-ами от кое селскостопонските производители печелят-изкупуват им доматите и картофита по 30-40 ст ,а на пазара са по 1.30-1.40 и с всичко е така.за това никой не иска да произвежда ,а искат само да продават.И поради това на пазара няма нищо българско ,а" прясното агнешко" е 10 год размразено австралийско

225

Изгубено покление

преди 13 години

Боко Мутрата ни върна 20 години назад. Безработица, безпаричие, глад и студ. Да му пикая на магистралите! Да му пикая на икономическата и финансова политика! Да му пикая на мутренско- селския манталитет!

224

Дражко

преди 13 години

Яжте хляб и свинска мас!Мажете дебело!Има предостатъчно!

223

Анонимен

преди 13 години

Един съвет от мен-не яжте месо!От 1 година съм вегетарианец, по жизнен никога не съм бил.Човешкият организъм не е пригоден да преработва месото.

222

Дражко

преди 13 години

Амиииии-луд народ-луди цени!Всеки си е заслужил управляващите!Кво ревете!С плакалници Държава не се оправя!!!

221

Анонимен

преди 13 години

219Ми *** произвеждай и ти или си направи магазин и конкурирай помака, като даваш по-евтино!:)

220

Маца

преди 13 години

Купувате си цигари по 5 лв и водка по 10 лв, а 15 лева за едни кило агнешко не можете да дадете. Скръндзи. Поне ще го ядете една седмица, а водката ще изпукате за една вечер. Мислете малко бе хора.

219

Джим Морисън

преди 13 години

Това ми звучи като прословутото - "За бога, братя, не купувайте"-остава ни само да пукнем от глад.Тогава Бойко тиквата ще бъде наистина доволен от резултатите.

218

Krasen Gaidarov

преди 13 години

Ministur Naidebov e nai nekompetentnia chovek v pravitelstvoto. Ne razbiram zasto oste e ministur. Drugite ministri si vurshat rabotata mnogo dobre, osobeno ikonomicheskiat ekip, no Naidenov osven da pravi mediini iziavi, za drugo ne moga da go pohvalya. Tova e, 6 za Boiko, 2 za Naidenov.

217

Българин от Смолян

преди 13 години

На стария център в Смолян има само един магазин за месо. Държи го един лаком ***, надува цените и хич не му пука защото единствен той предлага мръвка. Дори и да бойкотираме и да спрем да купуваме, помакът няма да смъкне цената, защото помакът си е ***- алчен, сребролюбив, обрязан и ***.