179

Д1

преди 13 години

Каквито са първосигнали в ГЕРБ се чудя ББ защо още не е поканил Черната Златка за някой министерски пост.

178

Митко

преди 13 години

До 159:Предпочитам Станишевата скука, пред Бойковата забава. Колкото по-бързо се проведат избори и червените се върнат на власт, толкова по-добре.

177

Анонимен

преди 13 години

***!

176

пеликан

преди 13 години

ех ся като се върне ЦЦ от Мехихо,ще почнат едни акции,"парафиращите","***","Кратуните"....и накрая акция"Сметището",за там сте се запътили,на бунището на историята,само ми е интересно що толкова бързате,дообрахте бостана и бързате да напуснете тресавището което направихте....браво ГРОБ,гарантирано от ГРОБ,най-бързо успяла и наи-бързо умряла партия-ГРОБ,да идва следващия месия....

175

Монк

преди 13 години

Ако Бойко махне министър Трайков, така той САМО ще докаже, че е близък до Гоце и Русия, а в същото време е против националните ни интереси !А това, че Дянков трябва да бъде махнат възможно най - скоро, е повече от ясно и не е необходимо да се коментира !Това, което ясно се вижда, е, че министрите Цветанов, Н. Младенов, Трайков и Т. Младенов си вършат много добре работата и се водят от истината и защитата на националните ни интереси !

174

az

преди 13 години

Аре ве господин садия(бойкото)кога ще има ЧЕРВЕН КАРТОН ЗА ТОЗИ ,,***(младенов)"

173

БГ

преди 13 години

целия скандал се проведе под кодовото наименование:"ОТМЪЩЕНИЕТО НА ДЯНКОФФФФФФ

172

FOX NEWS CNN

преди 13 години

ПО ТЕЛЕВИЗИЯ FOX NEWS И CNN "ЕВРЕИСКИТЕ" ,ДЯНКОВ СЪОБЩИ 4Е ПОДАВА ОСТАВКА.БРАВО,УРА,УРА,УРА...АМА НЕ ДНЕС ,А КАТО МУ ДОДЕ ВРЕМЕТО .

171

harakiri

преди 13 години

министерски сьвет и представената в нс групичка герб ги тресе "синдромьт на палачинката". дано скоро свьрши тази гавра с народа! предлагам избирателите на герб да обезщетят парично всички пострадали от техния избор. все пак нали носят отговорност за делата си, както и за делата на избранниците си?! мизерници!

170

bakugan

преди 13 години

н младенов е най-големия *** след............в тази държава.Не заслужава да му пиша името с главна буква!Кой отговаря за неговия район в събота за почистването?Това *** да се изхвърли!

169

кажи баби „тенк ю”

преди 13 години

Така си е прав е, щом и тоя лилипутьо е министър ....Айде и да кажт - кажи баби тенк ю спосибо и сите да скачат в тоалетната, а последният да пусне водата...

168

UK

преди 13 години

Положението става още по-некомфортно и заради процесите, протичащи в парламента. Там сините почти са готови да се обявят за категорична опозиция на ГЕРБ, БСП и ДПС са ясни - макар че Доган винаги е готов да услужи на премиер в беда - но сметката после е доста солена, остават националистите от Атака, които въпреки заявяваната преданост имат свои си доста ексцентрични виждания за развитието на държавата и не се знае кога ще обявят цената на подкрепата си. Затова премиерът Борисов да изостави за известно време футбола в Бистрица и да се захване с някои по-стратегически игри - шах, Маа Джонг и т.н. Може би ще има нужда от тях, предвид тежестта на решенията, които предстои да взима. А иначе уважаемата публика все още проявява търпение в очакване на подобряване играта на актьорите. Но много скоро може да посегне към рохките яйца и развалените домати. Другият изход е да си тръгне. 580 хиляди вече са го направили през последните 10 години.

167

един

преди 13 години

Браво на Красимир Първанов! Не го познавам - за първи път чух името му вчера, но явно е интелигентен, компетентен и добър професионалист. Колкото до това недоносче, назначено за външен министЕр и позволяващо си да обижда по такъв просташки начин човек, който спокойно може да му бъде баща, и които е работил, докато То е ползвало благинките на мама и тате, човека го е казал много точно:"Красимир Първанов заяви, че няма да иска извинение за думите на външния министър. Той заяви, че явно такова е нивото на нашите политици"

166

Анонимен

преди 13 години

По добре да има разногласия отколкото правителството да работи като добре смазана мафиотска машина.

165

бг

преди 13 години

нещо ми липсва ЦВЪЦ.....покри се нещо......липсват ми мъдрите му простотии........

164

borokaro

преди 13 години

някой беше казал преди доста време - КАТО НЯМА ХЛЯБ ЯЖТЕ ТОРТИ ...е после го , по точно я обезглавиха ... та ББ върви с бодри стъпки по този път...

163

гражданин

преди 13 години

ЯВНО *** Е ТОЗИ НА СНИМКАТА.МНОГО БЪРЗО СИ СМЕНИ МНЕНИЕТО СЛЕД ЗАЯВЕНАТА ОТ ПРЕМИЕРА ПОЗИЦИЯВЪРТИ СЕ КАТО ПАЛАЧИНКА"

162

Анонимен

преди 13 години

154И как завърши земният си път твоят генерал:) Дори природата го дари с рак, а съдебната система и лъбовта на народа го довършиха:) Всъщност не се учудвам, че харесваш масови убийци! Хората без аргументи стигат дотам:))) И после говорят за демокрация!

161

Патриотът

преди 13 години

Николайчо Младенов е един крещящ пример за това, какъв не трябва да бъде един истински българин. Само при наличието на такива плазмодии човек може да си създаде критерии за добро и лошо, за почтено и мерзко, за грозно и красиво...

160

DO borokaro

преди 13 години

НА ГОЛ И ПРАЗЕН ТУМБАК МНОГО Е ЗАБАВНО С ГЕРБ.А КАТО ПОЛУ4ИМЕ СМЕТКИТЕ ЗА ТОК,ВОДА,ПАРНО,ДАНЪЦИ СТАВА ПРЕКАЛЕНО ЗАБАВНО.АРЕ МЕРСИ.ПОДОБРЕ СИТ , С НИСКИ ДАНЪЦИ И ЦЕНИ,ОТКОЛКОТО ЗАБАВАТА НА ГЕРБ НА ГОЛ 4ИФТАК И ПОДПРЯН НА ПРОСЕШКА ТОЯЖКА.