4

Анонимен

преди 13 години

стига с тея роми бе,те си живеят по-добре от наснито данък плащат,безплатно здравеопазване,безплатна земя,безплатен токвсичко им е без паридори помощи им дават

3

Баба Яга

преди 13 години

И по 1000 евро да им дадат, тези не подлежат на интеграция! Мързеливо,крадливо нечистоплътно и безкултурно племе са!Това им е заложено в душата.Ти им даваш апартамент да живеят в него,а те чупят черчиветата за да се греят с тях и гледат прасета в стаите.Тяхната единствена цел е да се плодят хаотично като ***.Коментарът е излишен.Рядко има свестен ром.

2

STIGA !!!!

преди 13 години

STIGA S TEZI ZIGANI , PISNA MI OT TEZI PARAZITI !!!

1

пиле

преди 13 години

Не зная какво да кажа - честно? Кога ли ще прочета в прессата на тия наши "обичащи" ни братя, следното: Пари за българи има, но ще трябва да им се дадат? Сигурен съм вече, че в Брюксел и Отворено ообщество са до един араби, *** и трансмассони от кликата на Маршал и другите тарикати? Е, това си го знаем? Но, кога ли ще има пари из а нас, а не за бедните роми, които им окрадоха къщата? Искам 50 000 евро обезщетение от тия пари за роми, за да си компенсирам духовните и материални загуби?