66

Гацо Фатмаков

преди 13 години

Цецо Гестапуто с незаконните гонки в с София и останалите големи градове немогат да се справят камули с престъпноста и къде къде по сериозни проблеми . КОлкото по-скоро подадът оставка толкова по-добре за страната . И Фандъкова да си ходи и тя е доказана бездарница .

65

Анонимен

преди 13 години

Жалко, че са се треснали така, на никого не го пожелавам. Но след като шофьорът оздравее, полага му се една солидна присъда, ако наистина е карал бясно - защото е можел да размаже някой невинен. Ако някой иска да беснее, да иде вдън гори телилейнски, където няма други хора и да си беснее там! Никой няма право да рискува живота на околните, само защото искал да си направи кеф ...

64

qwerty

преди 13 години

Това,че някой кара хубав лъскав автомобил не го прави по-добър шофьор.Нямат си индивидите културица на каране,обноцки,отношението към другите хора е зле...това е белята.Винаги ще има някой който смазва тенекиите,и ако оживее ще си купи нови и така до следващия път...ако има:)

63

Анонимен

преди 13 години

Такива ако си наблизо,скачаш от колата уж да помагаш.Преди това вземаш една тръба,към, 40мм диаметър и ги довършваш ако са живи.Загинали са при катастрофата и толкоз.

62

Анонимен

преди 13 години

Tova dobre.Otvrastava me naduta muzika v izgnil Opel.

61

Помня

преди 13 години

Преди няколко години имаше подобен случай, ранени хора точно там, а дали нямаше и загинали....

60

Анонимен

преди 13 години

Много съм навит да си взема и аз БMW ама като гледам, че само *** и *** ги карат и се отказвам.. :|. Особенно тия 3та серия трябва да ги забранят за хора с по-малко от 5год. стаж. Леки са и много се мятат задницата.

59

АК

преди 13 години

Не доживотно без книжка,а доживотно без ***!

58

Х

преди 13 години

Добре, че не е убил някой на спирката. Доживотно без книжка.

57

!!!

преди 13 години

Този я е разделил на две равни части.Представете си с каква висока скорост трябва да караш за да успееш така да се размажеш.

56

Анонимен

преди 13 години

Нищо не казват пробата за алкохол и дрога какво е показала.

55

edgware

преди 13 години

нито държавата ни държава, нито пътищата ни пътища, нито знаците ни знаци!На всичкото отгоре и шофьорите се мислят за Шумахер и на края тези от БМВ-то ще си купят ново- още по-мощно, а пък децата ни ще гинат като мухи по пътищата

54

Баровец с Х6

преди 13 години

Важното е че няма жертви.БМВ Х3 е колата.И вместо да пишете глупости къв бил шофьора,що не е умрял,от къде пари за такава кола вземета да работите а не да пишете.Такава кола ще карате само в мечтите си.

53

Анонимен

преди 13 години

Шофьорите на маршрутки минават през подлеза с поне 80-90 км/ч ежедневно ... КАТ, ДАИ - Шнур за вас!!!

52

Калин

преди 13 години

До 35: Малко свтрани от темата...абе кога ще започнете да правите разлика, м/у селянин и ***...защо трябва постоянно да се самообиждате (реално почти всеки от нас е с корени от село, дори и да не е живял там...)

51

Муньо $$$

преди 13 години

А там ограничението е 40км/ч. Обзалагам се, че *** се е движил с поне 80-90км/ч...

50

с.

преди 13 години

Аз пък карам ситроен с хидроактивно окачване!Няма такава возия и стабилност просто!Супер кеф е да караш такава кола!Израснал съм на 5-те кьошета и през тоя подлез съм минал поне 1 милион пъти!Как не се ударих нито веднъж!???Ами не се ударих защото карам макс с 50!Ако ще със совалка да съм като вляза с безумна скорост е много вероятно да се размажа!А и да размажа други!За комплексите няма почивен ден!Жалка история!Сега на тоя льольо ще му напишат акт!Тати ще му го плати и утре пак купон!Мда!

49

./.

преди 13 години

*** народ - слаба държава!Като се казва ,,, - от дето дошло, там и отишло.

48

селянин

преди 13 години

Разбрах от написаното,че БМВ е германска кола,но не разбрах родата на шофьора от кое китно село е.

47

$

преди 13 години

Всъщност гаменчето си е гаменче.. но .. този подлез е доста зле..Никаква осветеност. Ако ти е първо влизане в него си като сляп.Пак ви казвам.. 80% от ПТП-тата са резултат от лоши пътни условия. Зад волана има хора а не роботи.