162

Анонимен

преди 13 години

Ех, колко ме е яд, така исках да гледам последната част на Хари Потър! XD XD

161

Митко

преди 13 години

Чисто луд.

160

Анонимен

преди 13 години

човека е на 89 години - сиреч, изтрещян като нашите пенсионери :)

159

Анонимен

преди 13 години

Краят на света е на 21 май 2011 г., твърди американецBravo! I ako e poznal kakva nagrada ochakva ?Tozi sveshtenik, slujitel na Boga znae li che vremeto na prorocite otdavna otmina ? To si otide s poslednia prorok na zemiata Yoan Krastitel,Prorochestvoto e tamna sila i chovek koito viarva v Bog ne se zanimava s tezi neshta.Niama bezgreshen chovek !Predskazaniata nikoga ne pmagat na choveka, zashtoto sadbata nemoje da bade promenena. Te prechat i sazdavat izlishno psihichesko natovarvane

158

българче

преди 13 години

Леле отиде ми заплатата,получавам на 25

157

Анонимен

преди 13 години

Трябва да отбележа, че всички хора на Земята, а не само в Русия, започват да изпитват необясними и постоянно нарастващи болезнени усещания от неразбираем за съвременната медицина произход. Тези болезнени усещания в последствие преминават в състояние на пълна изнемога, провокиращи нервни сривове, по-късно преминаващи вече във взривове на човешка агресия, насочени не само към близкото обкръжение, но и към социалните и политически институции на властта, което и потвърждават събитията в близкия Изток.

156

Дрън Дрън

преди 13 години

Числото 722500 е важно, тъй като се получава след двукратно умножаване на трите свещени числа (5,10 и 17) една по друго. На принципа на тази логика всеки може да извади числа от Библията и да си ги умножава или дели докато получи което и да е число и си го "приспособи" за собствените си "пророчески" изчисления. Най-много сега някои сектанти да решат да се самоубият групово. Колко *** е събран в тези щати направо няма формула за изчислението му. Психопати.

155

do 151

преди 13 години

всичко случващо се е съвсем нормално за развитието на планетата ни и колкото и да им се иска на някои хора не "ръката" на "твореца" е виновна за земетресенията и другите природни бедствия.

154

gdgd

преди 13 години

Важното е да си тъпо парче и да намериш последователи, а те - бол. Тогава и парите ще дойдат. Лъжепророци - безчет.

153

до 148

преди 13 години

Абсолютно съм съгласен с теб. И не е зле да се започне от т. нар. "Свидетели на Йехова" - една секта, която е забранена в доста европейски страни и чиито последователи са особено нагли. Едва ли има човек, на който да не са тропали на вратата и да не са предлагали тъпите си брошури. Тези хора дори не са християни, защото не признават Иисус Христос за Бог. Не признават троичността на Бога. Забраняват кръвопреливането, с което застрашават живота на последователите на сектата. Забрана веднага!

152

boza

преди 13 години

Be ne znam dali "kraja na sveta" ste nastupi tazi ili drugata godina ,ama si mislja ,che pri tova upravlenie u nas ,za mnozina Bulgari tozi kray veche e doshul .

151

Анонимен

преди 13 години

В тази влошаваща се с всяка минута за хората на НЕВЕРИЕТО обстановка няма нищо случайно! Приближаващите срокове до настъпването на максимума на Квантовия преход само потвърждават началото на Великото Преображение смяната на Епохите, а вашето твърде малко променено Съ-Знание е превърнало собствения ви живот във верига от физически недостатъци, периодично възникващи в биологичната обвивка на човека!

150

Анонимен

преди 13 години

Аз вас разбира се здраво ви поизплаших! Но вие трябва да разберете (сега това е видимо дори за невиждащия човек), че Светът се пука по шевовете и нищо хубаво не чака тези, които не виждат и не чувстват във всичко случващо се РЪКАТА на ТВОРЕЦА и продължават наблюдаваните събития на Планетата, и по-точно Преображението на Пространството, упорито да ги причисляват към разред случайни събития!

149

Анонимен

преди 13 години

В библията пише, че само Бог не знае точната дата на второто пришестие.кви са тия *** и какви изчисления правят незнам.

148

Анонимен

преди 13 години

В САЩ е пълно със секти.Сатанистите открито си разпространяват престъпленията.Има много случаи на убийства и самоубийства на цели религиозни общности.Има секти, които в Европа са забранени, но в САЩ са разрешени.Най много масонски (юдео-масонски) храмове има в САЩ.Над 50 % от американците редовно ходят на психоаналитик.В България, колкото и хората да са индеферентни към Православието (в следствие на комунизма - открито антитеистичен) все пак такива извращения като в САЩ няма.А кога ще е Второто Пришествие никой, освен Бог, не знае.Не трябва да се вярва на самозвани "пророци". За да не се окажете накрая в секта от която измъкването е много трудно.

147

Анонимен

преди 13 години

Крайно време е окончателно да забранят със закон всички секти и да ги изгонят от България. В България има официално регистрирани вероизповедания и те са Християнската религия и Мюсюлманското вероизповедание. Всичко останало са секти. ББ докато се занимава с магистралите в страната ни се ширят разни платени чуждоземни емисари, които служат на не до там чисти интереси. Комисията по вероизповеданията къде гледа, или се интересува само от заплатите си?

146

Така е

преди 13 години

Разбирам, че шарлатаните в САЩ не са по малко от нашите.

145

Анонимен

преди 13 години

Жалко! Тъкмо си бях направил планове за почивните дни около 24-ти :(

144

Анонимен

преди 13 години

Kakvi sa tezi gluposti ? Kakvo znachi strashen sad ? Vseki umira sam za sebe si, tochno taka kakto se rajda.Za tezi nachalni i kraini momenti ima koi da se griji. Nashata grija e da reshim kakvo stava posredata.

143

Немеца

преди 13 години

Пффф.. Глупостите на братята американци край нямат...