66

мухала

преди 13 години

блокирали селото на човека пище в дир бг тея сега ще вървят по стъпките на човека, утре ще блокират дома където е расъл, в други ден , родилния дом, абе нали имаме 65 000 полицая, поне някой да поработят един път на 10 20 години, сега боко да се появи в селото да им обещая една магистралка или един завод за отпадъци и да поразтъпче хеликоптера че фана паяжини, поне хубаво че е далеч от софето , че ако пътуваще с нсо кой знае що народ щяха да изпозастрелат по пътищата

65

Герб-лайна

преди 13 години

Който е от Герб е ЧАЛГАР Ха ха ха мръсни *** от село които МЯКАТ като Ку..ви

64

ЦИРК

преди 13 години

В зоната за сигурност не работят заведенията и магазините, неработен е и денят за служителите на Областна администрация, както и за фирмите, чиито офиси са разположени в административния комплекс Печ. От 140 офиса работят само частна охранителна фирма и таксиметрова централа, разположена в седеметажното здание, от което се открива най-добрата гледка към входа на Инвестбанк. Голяма от част жителите на Сливен се възмущават заради въведените ограничения. Полицейският кордон прегражда пешеходната зона точно по средата и всички трябва да се движат по обиколните маршрути извън 200-метровата зона за безопасност.

63

Ishmael

преди 13 години

Момчето е изплашено - и нищо чудно, като знаем какви диваци са българските полицаи.

62

Анонимен

преди 13 години

Боко е виновен. Трябвало е да разпореди на касиерката да не кръшка с охранителя, а да продължи връзката си с похитителя. Оставка Боко!!

61

БРАВО НА ГЕРБ

преди 13 години

Браво на ГЕРБ, правата на тези, които стрелят по хората с пистолет насред центъра на града посред бял ден трябва да се защитават! Банковият обирджия трябва да се награди!

60

БРАВО НА ГЕРБ

преди 13 години

Браво на ГЕРБ, правата на тези, които стрелят по хората с пистолет насред центъра на града посред бял ден трябва да се защитават! Банковият обирджия трябва да се награди!

59

гроб

преди 13 години

Умирайте Чалгари от Гроб,вие живеете за новия албум на Преслава и си мислите ,че това е живота... Мръсни нещастници влюбени в един диктатор на име ТИКВАТА

58

axaxax

преди 13 години

дали не е искал да се види с колегите си и шефа на охранителна фирма ИПОН :) ей за това не трябваше да оставят мутрите да се легализират като охранителни фирми ! :)

57

Атила

преди 13 години

И БНТ, и БТV, и NOVA са егати цървулските телевизии. Вместо да осведомяват пълноценно, те дезинформират обществото.

56

korleone

преди 13 години

Интересно,бат Бойко му е рекъл че няма да го бият,а той не се предава! Сигурно не вярва на премиера?Не може да не му вярва, все пак на премиера...не ми се вярва! Имам въпрос... в коя държава при такова нападение, президента или премиера правят обръщения към похитителите? Предполагам,че отговора е България!!! Веднага всички специални служби да се уволнят и да се пренасочат към селското стопанство и без това идва лято...

55

Анонимен

преди 13 години

От друг сайт:Похитителят, който се предаде след като освободи всички заложници, се казва Стефан Петров Георгиев. Той е на 27 години и не е от Нова Загора, а от близкото село Кортен. Мъжът имал връзка с касиерка от банката, но заподозрял, че отскоро между нея и простреляния охранител са се появили топли чувства..... Тоя наистина е толкова *** че може да мине за невменяем!

54

до 53

преди 13 години

Ходи си пий хапчетата, другарю :)

53

гроб

преди 13 години

Долу селяните ГРОБ, да живеем столичаните, моята мама е гей, спи с мъже!

52

Бай Колю

преди 13 години

Ами айде дееееее!Няма ли най после да отива Боко, да го снимат как извежда човека и да се свършва! Тези момчета от полицията изкараха 24 часа вече там! Хайде малко по експедитивно де! На всички им писна вече! Да минават снимките и да приключваме!!!

51

Ф.С.В

преди 13 години

Странно е някой да влезе в банка с пистолет и да иска картофи --може би книгата "Как се сеят картофите " с автор Б.Б го е подтикнала към подобно нещо ,,най вероятно той е богат и няма парични проблеми а някакъв любовен триъгълник ,и после се самоубива --Който обира банка накрая умира --после ще има изказвания от съдебната власт и Б.Б че пред Закона няма прошка --само че има една песен -За милиони няма закони за кокошка няма прошка

50

ГРОБ=БОКО=ГЕНОЦИД

преди 13 години

Ето до тук докараха народа сектантите от ГРОБ

49

Анонимен

преди 13 години

Няма човек, който да харесва или толерира ***. Ако искат по къщите си всичко да правят, но щом се показват на улицата са си заслужили боя. Така че евала че има момчета, които да се грижат за нормално поведение в обществеността!

48

Циганска работа

преди 13 години

Хубава работа ,ама българска.Първо съобщиха ,че е турчин и патриотите се зарадваха и почнаха едни "хвалебсвия на майките".Да аме излезе ,че се казва Христо Петров.След два часа възродителен процес вече радикалния ислямист турчин на име Христо стана Стефан Петров .Журналисти стига сте преписвали един от др,че станахте за смях.

47

Ал

преди 13 години

В Париж банка "Ротшилд" е само една- внушителна барокова сграда с внушителна охрана. У нас разни банки с нилядократно по-малък капитал откриват десетки клонове в съвсем неподходящи за целта помещения с охрана от 70 годишни, въоръжени с газови пистолети! Този обир не е изненада,по-скоро е чудно че обирите са толкова малко. А с този пишман-крадец защо трябва още да се разговаря.Може просто да се пусне упойващ газ.