199

ВОТ

преди 13 години

*** СЪСИПАХА БЪЛГАРИЯ А ПОВЕЧЕТО ОТ ТЯХ СА И АТЕИСТИ.БИВШИ ЧЛЕНОВЕ НА БКП: 27.09.2007 г. "Бил съм член на БКП, както другите момчета във факултета "Противопожарна отбрана" на МВР", каза кметът на София Бойко Борисов пред Нова телевизия. БОЙКО Е РОДЕН СЕЛЯНИН. СЕЛО БАНКЯ ДО 1969Г КОГАТО Е ОБЯВЕНО ЗА ГРАД.САМО ЧОВЕК КОЙТО НЕ ВЯРВА А ОТ ТАМ НЕ СЕ СТРАХУВА ОТ БОГ МОЖЕ ДА СТОРИ ТОВА КОЕТО БОРИСОВ НАПРАВИ НА НАРОДА.ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ бивш член на БКПЦЕЦКА ЦАЧЕВА бивш член на БКПКристалина Георгиева бивш член на БКП КРЪСТЕНА НА СТАЛИН: КРИ СТАЛИН АНикой не попита Фандъкова дали е била член на БКП преди промените. Кой можеше да стане директор на училище тогава?ГЛАСУВАШ УЖ ЗА БИВШИ *** НО ЕДИН ЧОВЕК ТУК КАЗА, ЧЕ БИВШИ НЯМАЛО.

198

до 214

преди 13 години

Абе много монополисти нещо бе?Нали всичко беше под шапката на руските империалисти от Лукойл,руската мафия и КГБ?

197

ВОТ

преди 13 години

НИТО КОСТОВ НИТО ЦАРЯ НИТО СТАНИШЕВ НЕ СА СЕ НЕРАЗПЛАЩАЛИ И С ДЪРЖАВНИ И С ЧАСТНИ КАКТО ГО НАПРАВИ БОРИСОВ.НИТО КОСТОВ НИТО ЦАРЯ НИТО СТАНИШЕВ НЕ СА ЗАМРАЗЯВАЛИ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ КАКТО ГО НАПРАВИ БОРИСОВ.И КОСТОВ И ЦАРЯ И СТАНИШЕВ УВЕЛИЧИХА ФИСКАЛНИЯ РЕЗЕРВ ЗА РАЗЛИКА ОТ БОРИСОВ КОЙТО ГО СТОПИ С 1-2 МИЛЯРДА ЗАСЕГА И УВЕЛИЧИ ВЪНШНАТА ЗАДЛЪЖНЯЛОСТ НА БЪЛГАРИЯ.ОТ 12 ГОДИНИ НАСАМ НЯМА ПО-ЛОШО УПРАВЛЕНИЕ!ДА НИ Е ЧЕСТИТ НОВИЯ МОРАЛ!

196

za 216

преди 13 години

ami plateni.........ti za teg gluposti bi li mu platil.........dobrovolec e

195

Анонимен

преди 13 години

хохох никво намаление няма да има бъдете сигурно

194

Анонимен

преди 13 години

Най добре да национализираме Лукоил и да си раздаваме бензин без пари

193

До истината

преди 13 години

Не е вярно че Герб дава 100 лв. за 100 коментара. Дава 100 лв. но ако само оплювач на Герб сам измисли текста на коментарите с оплювания и провокации че уж протестите са ирганизирани от мафията и БСП с цел да си траем и да ни мачкат. Иначе ако вземеш текстовете от централата на Герб и ги въведеш тук е 10 лв. за 100 коментара,само ако ги измислиш сам и са "убийствен език" дават за 100 коментара 100 лв.1 приятел 1 седмица писа и накрая за 7 д ни му дадоха от Герб само 320 лв.

192

666

преди 13 години

Като ти гледам минусите ГЕРБ май са до изборите

191

Истината

преди 13 години

Скриха се нещо Гербавите привърженици,но утре пак ще се появят няколкото скъпоплатени писачи тук......А ето каква информация излезе днес във Фейсбук от хора платени от ГРОБ и на които тези дни са спрели парите и наели други,те разочаровани решили да споделят истината......Просто е ужасно,докъде стига тази крадлива хунта.........С наближаването на изборите ГЕРБ си наемат професионални оплювачи, които правят на пух и прах конкуренцията. Най-актуалната оферта в момента е 100 лева за 100 коментара.Повето форумци се възползват от анонимността в интернет и плюят по политици, бизнесмени, търговци или пък конкуренти в нишата, в която работят те самите. Но докато едни от тях го правят от удоволствие да заливат с помия определен човек или компания, то наетите от ГЕРБ, които извличат материална полза от писането по форуми, блогове и социални мрежи.Какво прави професионалният оплювач платен от ГЕРБ ?Най-важното изискване при наемането на професионален оплювач е той да има остър език. Позволено му е да псува, да напада други форумци, да налива акъл или да разказва истории с неверни факти. Така например може да се окаже, че единият кандидат-президент е насилник, другият е крадец, третият е алкохолик и т.н. и т.н.

190

ГТЕРБАВ провокатор

преди 13 години

ГТЕРБАВ провокатор е partizanina !!!Готов е и майка си да продаде за ДВА лева ! И да напише всякакви глупости за 0,30 ст на пост.....От ГЕРБ му плащат да съботира ПРОТЕСТА ! Не се подвеждайте от ПЛАТЕНИТЕ драскачи на ГЕРБ !!! Нека всички заедно излезем на 27 и им покажем кой им пшлаща заплатата !!!! СТИГА КРАЖБИ ВРЕМЕ Е ЗА НОВО НАЧАЛО !

189

до Путин

преди 13 години

ми той си е президент бре,да не мислиш че тия мишки правят нещо без да им се нареди

188

тъп съм

преди 13 години

Абе, пак се вързвате на ББ. Правете си го тогава президент и му папайте попарката!!!! Давайте парите си на гърци, австрийци, румънци, руснаци, турци, италианци.... Защо не стачкувате и срещу цените на кашкавала, сиренето, салама ДЪРТА ПЛАНИНА, олиото, марковите дрехи, лихвите на банките ??? Просто са ни малки заплатите и затова са ВИНОВНИ ББ + ДЯНКОВ+ ТРАЙКОВ - Е това е - пишете минуси колкото искате.

187

До ВОТ

преди 13 години

С какво мислиш се пълни държавния бюджет?

186

Анонимен

преди 13 години

НА ПРОТЕСТ !

185

Груйчо

преди 13 години

"Вотчо", съжали ни един ден бе брат.Аман от твоите простотии платени. Драйфа ми се.

184

анонимен

преди 13 години

Бойкот на бензиностанцийте на лук омв шел и всички монополисти кожодери.

183

Анонимен

преди 13 години

Абе продават Нефтохима на БП или Елф,и направо бензина ще стане 30 стинки.И няма да има руски ботуш и руска мафия.Нъл тъй?

182

Путин и Курникова

преди 13 години

Вальо Златев- ПРЕЗИДЕНТ!!!

181

Анонимен

преди 13 години

който се излъже да ходи на тия уж 'протести" слугува на мафията

180

Мони ментата

преди 13 години

споко бе ,ще ви намаля горивото с пет стотинки ръждави ,па ше ви го изкарам през носа с тока и храните