10

Мартин

преди 13 години

Няма проблеми народа да им плаща заплати, курсове и т.н. По цял свят е така. Проблема при нас е, че никой от тях не разчита на тези привилегии, "оправя се сам", а така държавата и народа са ощетени брутално - черно на бяло има някакви си 2-3 хиляди лева заплата, автомобил, командировъчни - разходи за 5-6 хиляди лева месечно!!! А всъщност няма смисъл да споменавам колко прибира болшинството с "Игрите си"!

9

Анонимен

преди 13 години

Интересно досега какво са правили без английски? Или те затова са в парламента, щото за друго не стават? Ами като свърши мандата, кой работодател ще ги наеме и закво?

8

НЛО

преди 13 години

ПО ГОЛЯМА ГЛУПОСТ ДА ПЛАЩАШ ЗА *** ДЕПОТАТ В СВЕТА НЯМА.ВМЕСТО А СИ ТРАЯТ ТЕ ГО ПРАВЯТ НА ПОКАЗ СРЕЩУ 90 ХИЛ.ЛЕВА НА ГОДИНА.ОСТАВКА НА ГЕРБ И ПРОСТИТЕ ДЕПОТАТИ.

7

Килъра

преди 13 години

Еми няма лошо и аз мислех да запиша едно курсче ама парите нали тряба да отидат за 240-те супермени! :)

6

!!!!!!!!!!!

преди 13 години

Тия още български не знаят,а тръгнали да учат английски!

5

читател

преди 13 години

Много жалка статия. днес.бг продължават да падат надолу.

4

бивш избирател

преди 13 години

Тия *** се пишат на "аристократи". Егати жалката пародия! Това е един просташки карнавал на бай-ганьовщината. Дай на простака малко власт и му виж акъла. Кой ще им плаща курсовети - пестествено ние с данаците си. Ние им плащаме огромните заплати, командировки, секретарки, автомобили, задградинчни екскурзии, представителни и т.н.

3

анонимен

преди 13 години

всички вън от парламента.и това обучение на некадърницните народа ще плаща.ние как си плащаме уроците на децата.цц си е врътнала далавера някой неин приятел ще гризне 90 бона а депутатите пак ще са неуки ***.ама неграмотността не им пречи да могат да крадат

2

Аз

преди 13 години

Боже, Боже колко мъка има по този свят...

1

Масажиста на уши

преди 13 години

Подготвят след изборите да живеят в новата си родина!!!