549

sofeto

преди 13 години

Точно така Дянков, никакво намаляване данъците и акцизите на бензина и нафтата. Тук някои опищяха орталъка все едно дават на децата си сутрин и вечер гориво да пият. При това движение и задръствания по улиците значи че цените са все още ниски!!!

548

Анонимен

преди 13 години

Болканлийкс пусна нецензурирана грама за организираната престъпност в БългарияVentsislav Dimitrov Stefanov associate in INTERGROUP, President of the Slavia soccer club, Rumen Nikolov The Pasha, Boyko Borisov Rapona and Nikolay Zlatev, president of TSBank. Бойко Борисов-Рапона. Ей каква градация у нашто слънце, от *** вече стана на тиква

547

Анонимен

преди 13 години

А Димата, макар и опасен престъпник, бе градскомомче и чувствителен мъж. *** катоМаргина по не взимаха присърце тези неща.Независимо че не бе по-малко зъл от Димата,Маргина притежаваше волско търпение испокойствие. Именно поради тази причина, макар ив сянка, той бе най-големият бос.- Няма го вече Бай Миле, Димчо! - реших да гоуспокоя аз.- Няма го, нали? - кресна отново той. - И оназикурвичка, Младенчо, я няма... Крие се някъде катоплъх... Бил казал да ми предадат, че ще се върне,когато падне това правителство... Нали беше многогорд с Бойко?... Да, ама сега Бойко бачка за мен иМаргина.- Аз си мислех, че все още слугува на Младен?-----------------------------------------------Времената се менят... Бойко Тиквата вечее фактор, а аз го познавам отдавна и знам от каквонай-много се блазни. Не от пари, а от внимание...Е, дадохме му го това внимание. Двамата сМаргина го убедихме, че е най-великият играч вмомента.- Защо тогава прати да ви взимат натривки отръцете, когато взривихте Стоил в сградата наБулИнс"?- На него и през ум нямаше да му мине да гонаправи, но ние му го подсказахме. Нали трябвашеда излезем невинни пред обществото. А итрябваше този *** най-накрая да симулира, чевърши нещо.-----------------------------------------------Публична тайна беше, че откакто Бойкостана главен секретар, приемаше пари от Методи,за да пази кокаина, и се опитваше да го убеди да сеоткаже от бизнеса с хероин.

546

Ранърса до Теди

преди 13 години

И аз го искам за една вечер :)) ! Само,че може да му е последна...ако е тесен и плитък!

545

Анонимен

преди 13 години

- Нормално е да изчакаме Бойко да стъпи вдлъжност - с малко тържествен тон каза Бай Миле.- Все пак ние го направихме човек. Ако имамилиони, то е благодарение на нас - с лекозавистлив тон продължи той.-----------------------------------------------Малко по-късно Стуканьовми разказа, че Славчо и Бойко се били сближили ощеповече. За какво му е този Бойко? - бях подхвърлилтогава. - Той е най-обикновена шушумига." Да, амаскоро ще се променят нещата - отговори ми тогаваСтуканьов. - Щели да го правят главен секретар наМВР. Явно е съвсем сигурно, тъй като е ходил насреща с Маргина, Димата и Маджо-----------------------------------------------Самият аз не знаехмного за Бойко. Често идваше на наши събираниязаедно с Пашата.

544

570

преди 13 години

Те поне има какво да продават, ами ние?Остана един Булгартабак и после

543

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

до # 573Хайде стига спекула с цифрите... - всички знаем цената на Цанков камък... - с анексите надхвърли 350 милиона, а на СРС-тата си е 20 милиона, при това СРС-тата имат превантивен и стопиращ ефект и стократно си избиват парите...

542

Анонимен

преди 13 години

Обзалагам се че Дянков на секундата след падането на кабинета ще се изнесе от България , ще разработва пазарна икономика в Африка

541

Ник чепа

преди 13 години

Дянкуф,ние-с големите... те подкрепяме-изодзадзе! Душманската те подкрепяме!

540

Избирател

преди 13 години

Аз като избирател изисквам от Министър Дянков пълен отчет за потреблението на петролни продукти. Нали постоянно се хвалят, че бензиностанциите били вързани към НАП - тази справка може да бъде направена за 1 ден.ИСКАМ ПЪЛЕН ОТЧЕТ ЗА ПОТРЕБЛЕНИЕТО!

539

Анонимен

преди 13 години

колкото е по- бедна една държава,по- трудно излиза от всяка криза!

538

ха-ха-ха - 567

преди 13 години

Браво ей сега от умен гербав разбрах, че магистралите в БГ се появяват с идването на Тиквата на власт. Също както и метрото :))).

537

Манафа

преди 13 години

Дянков,тесняк ли си?

536

571

преди 13 години

Странджа задръстванията ще намалеят когато безпредмените гербави чалгаотрепки като теб бъдат разстреляни на площада :)))

535

567

преди 13 години

Ами по-добре комай 22 млн. в Цанков камък отколкото 200 млн. за СРС :) И в двата случая парите изчезват, но във втория са десет пъти повече :)))

534

ЗЕМЕДЕЛЕЦ

преди 13 години

ДОБРЕ ДЕ, МРЪНКАТ ***, ЧЕ ЦЕНИТЕ ВИСОКИ, ДА КАВАТ АКО ДОЙДАТ ТЕ НА ВЛАСТ, КАК ЩЕ ГИ СВАЛЯТ? ИДЕЯ???

533

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Браво Дянков, ербап момче излезе... - когато намалят задръстванията тогава ще обсъждаш тоя въпрос...

532

Анонимен

преди 13 години

555,толкоз добре са гърците ,че си продават островите!

531

Анонимен

преди 13 години

ДЯНКОВ ЛЪЖЕ!ДОЛАРА ПРЕДИ 2 МЕСЕЦА БЕШЕ 1.50,СЕГА ДОЛАРА Е 1.40ЦЕНАТА НА БАРЕЛА Е ПОЧТИ СЪЩАТАБЕШЕ РЕДНО ГОРИВАТА ДА ПАДНАТ С 10 СТОТИНКИ КАКТО В ЦЯЛА ЕВРОПА,ОБАЧЕ У НАС СЕ СЛУЧВА НЕЩО НЕ ОБЯСНИМО ЗА ПАЗАРНАТА ИКОНОМИКА: ДОЛАРА ПАДА,ЦЕНАТА РАСТЕ.ИЗВОД - НЯКОЙ ГЕНЕРИРА ОГРОМНА НАДЦЕНКА НА ГЪРБА НА ХОРАТА И ПОМПИ ИНФЛАЦИЯ. ДЪРЖАВНИТЕ СЛУЖИ ЗА КОНТРОЛ НЕ РЕАГИРАТ - СТРАННО. ИЗГЛЕЖДА,ЧЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО Е ДОВОЛНО ОТ ЗАВИШЕНИЕТО НА ЦЕНИТЕ.

530

Анонимен

преди 13 години

Сит на гладен не вярва!Тоя требе да го прогоним от БГ с тояги.