51

РУСКИЯТ "ЛУКОЙЛ

преди 13 години

...Е АБСОЛЮТЕН МОНОПОЛ В БЪЛГАРИЯ И ПРАВИ ПО 18% ПЕЧАЛБА!!!АКЦИЗА НА БЕНЗИНА Е , НАЙ-НИСКИЯ В ЕС!!!ПРАВЯТ ВИ НА БАЛЪЦИ И ВИ КАРАТ ДА ПРАВИТЕ ...ГЛУПАВИ И БЕЗМИСЛЕНИ ПРОТЕСТИ!ПРОТЕСТИРАЙТЕ---АКО СТЕ *** И БЕЗРАБОТНИ!!!!

50

привет

преди 13 години

Привет от Канада уважаеми сънародници.Тук цената на бензина е 1,70лв за литър по курса на КА$ за днес,а храната определено е по-евтина.Не разбирам какво става в БГ,но виждам,че е за лошо.Сори за което.

49

Анонимен

преди 13 години

Щом правителството се е заело гарантирам, че енергийните продукти ще поскъпнат! Справка - акциите и стандартите на Найденов:)

48

ББ

преди 13 години

Ама вие кво искате ? Да се обаждам на Вальо ? Аз мога само да му помаган, но не и да преча. Той ми е приятел!Вие какво искате ? Друг път да не мога да отсядам на път за Варна в Обзор в хотела му на негови разноски ли ?

47

Ерагон

преди 13 години

това е защото вързаха бензиностанциите електронно към данъчните.преди бензинджиите си отчитаха минимума,а сега вече не могат така и трябва да лапат по друг начин.поне ще има ефект за прочистване на въздуха в големите градове от намалелия трафик.аз лично от 10 дни не съм си карал колата.комбинираме се 4 души с една кола.

46

Анонимен

преди 13 години

Господа управляващи , не ни правете на *** и не ни обяснявайте азбучни истини , че в цял свят цените били такива !Това и последния *** ще ви го каже !Обяснете или направете така , както предизборно обещавахте , че се повиши жизнения стандарт на населението и неговата покупателна способност ! Ако не можете , се пръждосвайте..........

45

Анонимен

преди 13 години

Нема к'во да се чудите! Вадете отставката от джоба, че хвана корени и бегайте.

44

Анонимен

преди 13 години

51 - Майфиотска!

43

Анонимен

преди 13 години

КАТО СВАЛИ АКЦИЗА ,И БОКО ДА СЕ ОБАДИ НА АРКАДАШЧЕТО СИ ВАЛЬО ЗЛАТЕВ ,АМА НЯМА ДА СТАНЕ ,,,,,

42

Анонимен

преди 13 години

Какво излиза ? Правителството не може да се бори с банките за по-ниски лихви, защото жената на премиера е банкерка ! Правителството не може да се бори с високите цени на бензина, защото шефа на рафинерията е пръв приятел на премиера ! Що за партия е ГЕРБ ?

41

инса

преди 13 години

дасе съберем от община Раковски и да протестираме пред рафинерията на инса ойл в Белозем

40

32 до 36

преди 13 години

Тва,че управляващите са пълни некъдърници не е тайна за никой.Но...акциза от 1-ви януари бе вдигнат само 3ст.Да не е приятно,но пък не е и много.Виж за мене голяма печалба отива в Лукойл,а правителството си затваря очите щото знаем шефа на ойла е другарче с момчето от Банкя и имат общ бизнес.

39

Анонимен

преди 13 години

А кога ще спрат да ми взимат пари като за лека кола като си пълня бутилката за да си готвя?Тоя акциз нали е заради колите,а не заради готвенето?

38

ХА,ХА,ХА,.....

преди 13 години

БЕНЗИНА НА "ЛУКОЙЛ"....БИЛ "БРАТСКИ"------СЪС 18%, ПЕЧАЛБА!!!!

37

Анонимен

преди 13 години

В статията има нещо хубаво, което показва потенциала на правителството! То се ЧУДИ! Щях да се изненадам, че МИСЛИ, като се знаят възможностите им:)

36

НФБ

преди 13 години

да отговори Б.Б. и неговите приятели от лукой? какво ще стане като стигне 151 долара барела утре?кой краде днес от тази разлика?

35

разнообразие

преди 13 години

Вместо да дава пари за социално осигуряване на гадни ***, да ги даде да се построи една станция за гориво от водорасли, да стимулира производството и продажбите на електрически автомобили с намаляване на данъци и да построи модерна нефтена рафинерия. Всичко това - с пари от магистрали и *** - може да стане.

34

Анонимен

преди 13 години

Това правителство само си се чуди, откакто спчелиха парламентарните избори, та досега и вероятно ще продължи да се чуди, след като загуби следващите избори. При тия бюджетни врътки с преките и коствени данъци е така. Няма да вдигаме данъците тръби Дянков, хоп обаче или акцизната ставка скочила или някоя основа на местните данъци и после се чудиме ...

33

Анонимен

преди 13 години

Предлагам щом ще продължават още 2 години и полувина да се чудят... какво да правят да спестят нервите на хората и да си подават оставките !

32

aa

преди 13 години

boje boyko kat e tip i drugite li smqta za tip v evropa taka i tuka trqbva taka abe za6to nikoy ne sravnqva zaplatite ni s tqh