48

земе-делец

преди 13 години

Раздробяване-комасация,вдишване-издишване,ядене-с...е-това са естествени процеси.Иначе администрацията щеше да умре от скука и глад.

47

луд диди

преди 13 години

Прес изминалите двайсет години гладен преход ,българина доста наедря ,така да се каже затлъстя.Така ,че добре ще му дойде едно здравословно гладуване ,пък знае ли човек може и акъла да му дойде на място.

46

БСП+СК=ВЛ

преди 13 години

Надали има друга европейска държава с толкова пустееща обработваема земя.Ходил съм в няколко европейски държави, обикалял съм дости и из България - никъде не видях толкова трънясали ниви и толкова оплакващи се от глад и безработица.Ние българите имаме една уникална черта, можем да се оплакваме и да мрънкаме постоянно- в това сме най добри!

45

Анонимен

преди 13 години

Спокойно. Немаме си Тато ама си имаме Бате. Той шнъ рани!

44

Luiza

преди 13 години

ами вместо да се кършат пръсти, да се взимат мерки докато е време. Програми за стимулиране на селските райони, субсидии, по-малко приказки, повече действие. Всички се държат така, сякаш животът им зависи от някой друг.

43

Анонимен

преди 13 години

Герб не носят вината за тъпия преход през тези 21 години, но такова ку.....ско отношение към народа досега не е имало. Всички се гаврят с хората- мобилни оператори, електро дружества, топлофикации, *** данъци, търговци и т.н.За какво ни е това правителство, което не може да защити народа си, а само го тормози било пряко ,било с пълна пасивност?

42

КОНВОЯ

преди 13 години

Ти пък, номер 17, за хляб си отивал... Ако няма хляб, яж пасти..

41

един българин

преди 13 години

най-големия грях и престъпление към селското стопанство извърши жельо желев с връщането на земята в реални граници.в цял свят земята се КОМАСИРА и селското стопанство се ДОТИРА от държавата както беше преди 1989г.и както е в нормалните икономики,а в РБ земята се раздроби, за да се обработва с рало!!! и магаре.в резултат, кв.м. златна българска земя се продава 20 пъти по-евтино от най-евтиния балатум.плюс соларните батерии и "перките",които я доизчерпват-е,има ли такава държава?

40

Анонимен

преди 13 години

Споко, пийпъл! Тати Борисов ще ни храни! :D

39

boza

преди 13 години

Ai stiga be ,glad li ? Nali vizhdam vseki den po ulicite ot malki deca do dobre oblecheni chichkovci tezhasti ot 120 kg nagore .

38

Пайко

преди 13 години

Който не работи, не трябва да яде.Айде - отивайте да бачкате, стига сте писали в тоя червен сайт! Оставете го да не работи - след това - вижте поговорката.

37

Анонимен

преди 13 години

"Човечеството потегля с пълна газ към глада"Неее, сгрешили сте! Мързелът потегля с пълна газ към глада!!! :)

36

Анонимен

преди 13 години

Ще се понаучим като онзи индиец, да се храним от Слънцето.

35

Анонимен

преди 13 години

Който не работи, няма да яде. :)

34

до 28

преди 13 години

Попитай Жельо и ликвидационните съвети. В останалите бивши соц.държави не беше извършена такава *** "риформа". Няма едно заклано животно и сантиметър пустеещи земи. А в Чехословакия селското стопанство беше 100 % държавно. Нито беше извършена такава *** реституция.

33

до 31

преди 13 години

Хващайте се с Тиквичко и Дянко за ръчички и марш към Северна Корея! Чакат ви! :D

32

до 26

преди 13 години

Все някога ще се мре ;)Дали ще е от глад или от преяждане, все тая!

31

до 29тия посерко

преди 13 години

Хващай си пътя и право в Северна Корея

30

нормален

преди 13 години

пълни глупости

29

Анонимен

преди 13 години

Тиквата и Дянко ще ни докарат до глада. Гарантирано от ГЕРБ!Тогава ще ядем тях!