52

Анонимен

преди 13 години

47Ти за съжаление си от онези дето ще гледат и ще цъкат.Няма да скочиш да се защитиш.Ти си предателя в четата....Злорадстваш

51

Анонимен

преди 13 години

АКО ПОЛУЧАВАТЕ МАЛКА ЗАПЛАТА ПОПИТАЙТЕ ШЕФА СИ ЗАЩО НЕ ОЦЕНЯВА ТРУДА ВИАКО ВИ Е ВИСОКА ЦЕНАТА НА БЕЗИНА СЕ ЗАМИСЛЕТЕ ДАЛИ ЕДНА ЦЕНА МОЖЕ ДА Е ПО ВИСОКА ОТ ТЪРСЕНЕТОАКО ВИ СЕ СТРУВА ЧЕ ИКОНОМИКАТА Е В КРИЗА, СЕ ОБЪРНЕТЕ КЪМ ТЕЗИ, КОИТО ДВИЖАТ ИКОНОМИКАТА - БЪЛГАСКИТЕ ДИРЕКТОРИ, ДИРЕКТОРЧЕТА И МЕНИДЖЪРИИ ГИ ПОПИТАЙТЕ КАК ПРИ НАЙ ЕВТИНАТА РАБОТНА РЪКА В ЕВРОПА И НАЙ НИСКИТЕ ДАНЪЦИ НЕ МОГАТ ДА СЪЗДАВАТ ПРОДУКТ И ДА ДЪРПАТ СТРАНАТА НАПРЕД

50

Айде стига

преди 13 години

Не псувайте Дянков, а тоя дето го сложи на тоя пост. Тиквата какво? Пак ли друг ще му е виновен за националната катастрофа до която ни докара?

49

няма значение

преди 13 години

ХИХИ, ти кой предпочиташ да е премиер?

48

превозвач

преди 13 години

Призовавам всички да не плащаме данъци

47

аз

преди 13 години

До Галя:Напълно си права,но има още 2 години управление това правителство.Ами ако наистина се коалират с ДПС за изборите?Тогава имат един твърд електорат.Кажи сега ние какво да сторим ,че час по-скоро да се утървем от тях?

46

хихи

преди 13 години

Така ни се пада. Следващия път мислете кого избирате. Да не изберете на ББ бодигарда за мин. председател! ХИХИ

45

Анонимен

преди 13 години

Аз си имам тояга!Казвате кога и къде и идвам да ги почваме!Арабите излезнаха по-будни от нас.Време е за нови герои!Писнаха ми старите.Нямам нищо против тях,но всички свикнаха с имената им все едно и днес ще дойдат да ни оправят.Но те са загинали.Днес трябва да викаме неволята и да ги почваме.ТОЯГА!!!

44

НАРОДА

преди 13 години

ДЯНКОФ,А НОРМАЛНО ЛИ ЩЕ БЪДЕ АКО ТИ ПРЕРЕЖА КРЪГЛЯНА И ТИ РИТАМ ТИКВАТА КАТО ФУТБОЛНА ТОПКА? А МРЪСНО ***,НОРМАЛНО ЛИ ЩЕ Е?

43

анонимен

преди 13 години

***...при теб нищо не може...и в место да седне на стола ти можещ и знаещ човек...ти некадърнико само заемаш местото

42

Анонимен

преди 13 години

БЪЛГАРИТЕ СМЕ МНОГО СМОТАНИ ТРЯБВА ДА СТАНЕ КАТО В ЛИБИЯ КРАИНО ВРЕМЕ Е НЕ ЛИ ТАКА

41

до 38

преди 13 години

Къде сравняваш Путин с нашта тиква-***. За този пост се иска мъж.

40

негласувал

преди 13 години

Сега се чудя ,защо изобщо гласувахте за други,като знаете,кой държи парата.

39

Галя

преди 13 години

Ако при тази жестока инфлация не вдигнете доходите и пенсиите ,сами си подписвате смъртната присъда като партия,уважаеми гербери.Вече нямате подкрепа.Не се заблуждавайте,че ще спечелите следващите избори.Или вече толкова се оядохте,че ви е все едно дали ще ги спечелите.

38

А за Тиквата кво?

преди 13 години

Не е виновен Дянков, а тоя дето го назначи на тоя пост! Оставка и съд!!!

37

Федя

преди 13 години

Абе в Русия Путин *** майка на Лукойл, Роснефт и др. че почнаха увеличават цените и веднага цените беше свалени , а тоя пидар с очила обяснява някви глупости............

36

превозвач

преди 13 години

Дянков довиждане

35

Анонимен

преди 13 години

Ей никой ли не разбира ,че БГ е едно малко населено място с тарикати монополисти ,които държат всичко?Освен веригите ,(а и за да дойдат някой някъде е взел под масата пари)всички производства на каквото си помислите е на някой от парламента или бивш такъв.Всички магазини и вериги са техни.Всички колбаси,сирена кафета всичко е на техни хора.Как ще спрете да косумирате като всичко е тяхно?Роби сме в собствената си държава!Ако някой се опита да произведе нещо го смачкват!Не с конкуренция!

34

c0ldblooded

преди 13 години

@30 ей го по-надолу гербавото ***...колко ти плащат бе starshit-jewsa?

33

ДО 29

преди 13 години

КАК Е КЪСНО БЕ??? КАКЪВ БОЙКОТ?? ТОЧНО СЕГА Е МОМЕНТА! НО ОЩЕ МАЛКО, НАЙ-КЪСНО ЮЛИ, КОГАТО ОТНОВО ВДИГНАТ ТОК, ГОРИВА, ГАЗ И КОГАТО НЯМА ДА МОЖЕТЕ И СМЕТКИТЕ ДА СИ ПЛАТИТЕ, Е ТОГАВА КАТО ГЛАДНИО КУЧЕТА НЕ САМО ЩЕ ПРОТЕСТИРАТЕ, АМИ И РЕВОЛЮЦИЯ ЩЕ СЕ СТИГНЕ! ВИЕ ОСЪЗНАВАТЕ ЛИ, ЧЕ ЗА ПОВЕЧЕ ОТ ПОЛОВИНАТА НАСЕЛЕНИЕ В БЪЛГАРИЯ Е ПОД ВЪПРОС БИОЛОГИЧНОТО МУ ОЦЕЛЯВАНЕ! В СОФИЯ Е ЕДНО, НО ЗНАЕТЕ ЛИ КАКВО СЕ СЛУЧВА В ПРОВИНЦИЯТА????