66

Анонимен

преди 13 години

До къде може човек да стигне да е такава долна *** за да живее за мача между некадърните отбори на левски и цска.

65

с. до 57 изумен

преди 13 години

Що се излагаш!?Има хора,които живеят за тоя мач!Скътат някой лев да се почерпят по няколко бири с дружината и да си купят билет!Това лукс ли е!?Не можеш да се лишиш от всичко!Или да го караме съвсем мизерно и тогава да се признае,че проблем има и хората нямат пари!Положението е супер зле и това се чувства осезаемо!Факт!Другото са глупости!Не ме интересуват флашки,Алексей Петров и простотии!Цирк за отвличане на вниманието!Искам работеща икономика,силна държава,работа и пълен джоб!Това е!

64

Редова Мишка

преди 13 години

Абе ние с Вас,какво направихме за да си оправим дереджето?Да покажем,че сме хора?Да покажем,че сме важни,избиратели........,т.е. да покажем,че сме осъзнали,че ние сме ШЕФА......Нищо подобно не сме направили Госпожи и Господа нищо подобно...........Просто седим и хленчим и чакаме поредни Месия..../Да ни оправи/..РАЖДАНЕ БЕЗ КРЪВ НЯМА.........ДЕМОКРАЦИЯ СЪЩО.....НИЕ СМЕ ПРОСТО ХЛЕНЧЕЩИ РОБИ!!!Е НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!!!

63

до 63

преди 13 години

Човече, картофите са САМО ЧАСТ от тоталното безумие през последната година и половина. Хайде, като си приел ролята на амбразурчик -давай докрай. Кажи ПОНЕ ЕДНА СТОКА ИЛИ УСЛУГА, ПОНЕ ЕДНА , която да не е поскъпнала !

62

Алф

преди 13 години

нема начин да не е така ,при този БЮДЖЕТЕН ДЕФИЦИТ ОТ 2.5 МИЛИАРДА ЛЕВА СЕ ОЧАКВА ДА СКАЧА ВСИЧКО В ТАЗИ ДЪРЖАВА ,САМО В ОЧИТЕ НА НЕКАДЪРНОТО УПРАВЛЕНИЕ НЕЩАТА ИЗГЛЕЖДАТ ДОБРЕ ,НО КАКТО КАЗВАТ ЛОШ МАТРИАЛ ,айде идва септември за матриала ,венсеремос

61

читател

преди 13 години

ДО МОДЕРАТОРАОбещавам да напиша 200 коментара, само не дразни нормалните хора с простотии за правителството! Който работи - има. И на следващите избори ще мине по магистралата, за да гласува за ГЕРБ.Който не работи - цял ден пише за Боко Тиквата и апартаментите на Цветанов!

60

Груйчо

преди 13 години

Мдаааа, както казва 21-ви статийката е добре подбрана.Едно средностатистичесо семейство я консумира 5 кг. картофи на месец, я не.Което ще рече, че увеличението на картофите му "натоварва " бюджета с ЦЯЛ лев!! Четири цигари или 300г бензин. Или два презерватива-както искате така го смятайте. А със зелето е още по голяма драма! 34%!! Ще трябва да се бръкнем и с още 50 ст. на месец за зеле:) Ама защо нафтата в Словения е 2.25 а тук 2.50 никой не казва.Ай се плюнчете се за картофите:)

59

до 57

преди 13 години

Браво бе Пич. Казваш - по един хляб на ден ви стига, а ? Другото е лукс, а ?А пък за тези 3 милиарда в банките , дай да видим на колко човека са сметките ? Ааа, може и на 10-на да са, а ?Къде ги видя тези коли по пътищата, ума ми не го побира. Пътувам редовно Русе-Шумен ... ако размина 50 коли за 100 километра, пак добре.По кръчмите - трима си делят една бира и седят на топло - щото се чудят как да пестят ... въобще, в кой свят живееш ?

58

Анонимен

преди 13 години

Толкова си можете в БСП.Флашки,компромати,популизъм,пропаганда и интриги.Нищо градивно и смислено.На мен ми е смешно и тъжно колко жалки сте,ама като гледам как хората се връзват ми става ясно,защо сме най бедната държава в ЕС.

57

11

преди 13 години

52-ри, заслужаваш хиляда плюса за поста си!

56

до 48

преди 13 години

И аз не съм за ГЕРБ, но твоето минава границите на добрия тон. Защо не успокоиш малко топката и да спреш да псуваш. Нали искаш по-добро управление? Няма да стане с такава злоба и простащина която ти демонстрираш. Всеки трябва да бъде преди всичко човек за да има развитие към добро тази държава.Бъди добър, не псувай, изказвай си мнението без да обиждаш някой. Хората не са те псували,нали? Спокойно, пич!

55

с.

преди 13 години

При Виденов нещата направо дадоха фира!Долара полудя!Пенсиите станаха по 2 долара!Изтчиха банките и гепиха парите на хората!В момента обаче нещата май вървят точно в същата посока!Навремето точно така се почна още през лятото!Цените тръгнаха нагоре!На всичко!Народа изгладня и вече през декември-януари нещата минаха отвъд всяка търпимост и стана мяу!Интересно докога ще траем сега!

54

ИЗУМЕН!

преди 13 години

не разбирам - всеки казва "пари няма" "много зле живеем"а стадиона пълен с народ по 15 лв билета дават да се сбият на мач15 лева са 15 хлябаза тото имат пари, по милиони фишове пускат всяка седмица, скъпи цигари пушат по 4лв., спестяванията в банки нарастнали с 3 милиарда, колите по пътищата се увеличават, въпреки скъпия бензин, кръчмите пълни с народ а 2 лв за картофи няматбаси работатанаправо съм ИЗУМЕН!

53

Анонимен

преди 13 години

Щом има долни атаки с флашки,компромати и т.н значи правителството е на прав път.

52

А аз ...

преди 13 години

А аз гласувах за Герб. Надежди имах. Излъгаха ме. Просто ме излъгаха. Изронил съм мазилката да си бия простата кратуна в стената. Така не съм се преебавал никога през живота си ! Колкото и да мразя турците, по добре за ДПС да бях гласувал !

51

Анонимен

преди 13 години

Ти си ходил сигурно прав под масата при виденов,щом твърдиш че не е било по зле.

50

явер

преди 13 години

До 25 euro-пеец алоооооо виж си правописа и ти си тръгнал за Евпопата. Интересно ти какво <бачкаш> и с този герберастки правопис какво разбираш от ЕБРОФОНДОВЕ.

49

с. до 43

преди 13 години

Абе то хубаво червените вън,но проблема е,че всички са червени!Факт!Бате ти Бойко Бай Тошо го направи човек доколкото си спомням!То това е проблема на тая държава!Силните на деня до един са комунистически креатури!А голяма част от така наречената българска нация са *** пенсионери,които на по два инсулта се в 6 сутринта на крак за да гласуват за *** от носталгия по соц-а!Картинката се допълва от русофили и социалистическа младеж!И резултата е най-бедната страна в Европа!Факт!

48

Анонимен

преди 13 години

Това ти казвам, отивай при него.

47

до 47

преди 13 години

Абе , и при Виденов не е било толкова зле.