103

дан

преди 13 години

нямате представа, ако герб продължи с политиката си без да и се пречи толкова упорито, какви неща ще излязат на бял свят и какви големи комунисти са свързани с невероятни престъпления...за съжаление застрашени са много хора с власт и което е по-лошо много магистрати...

102

Уорудливия

преди 13 години

Явно шабес-курвичката е пътник...затова и Петков го млати толкоз яко.....Сигур има снимки от наркоманско-пенделските му изпълнения....

101

Анонимен

преди 13 години

Наздраве Румба, не се плаши, победата ше бъде наша, ще проникнем в САЩ и ще разбием капитализЪма.

100

Анонимен

преди 13 години

Олеее! Виждам, че тук има и хора, които са държали атрибу.. на Петков при урини...в шадравана!:) Добре! Така се прави кариера! Човек започва от някъде и според способностите:)

99

До 96

преди 13 години

Е как какво ще кажат? Ще кажат, че е супер другаря Петков и това са долни инсинуации! Цецо е платил на американското правосъдие да омаскарят Херувим Петков! Затова Архангел Румен ще му вземе душата :))))

98

Анонимен

преди 13 години

Наркотрафика минава през Позитано 20 това е Златният път НА КОПРИНАТА НА балканите какво занае народът Български.....

97

Олеле!

преди 13 години

А бе Румене,а бе пишкателю в градските фонтани и в уличните кошчета за ***!Възможно ли е досега да не си разбрал,че съществува нещо,наречено "дипломатически имунитет"?"Да вземеш душата" на посланик е равностойно на опит да обявиш война на държавата,която той представлява!България не те е упълномощила да я вкарваш във война със САЩ.Ти сам ли смяташ да воюваш?Армии ли ще си наемеш?Откъде имаш толкова пари за подобно начинание,бе?Ако е станала грешка,ще ти се извинят.Извини се и ти,докато можеш

96

АНТИКОМУНИСТ

преди 13 години

"ДРУГАРИ" КОМУНИСТИ ОТ БКП-БСП, МРЪСНИ КРАДЦИ, ПРЕСТЪПНИЦИ И УБИЙЦИ, КОИТО УНИЩОЖИХТЕ БЪЛГАРИЯ И ЖИВОТА НА ПОКОЛЕНИЯ БЪЛГАРИ, КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ СЕГА ЗА ВАШИЯ ПАРТИЕН ДРУГАР ПИКАЕЩИЯ ВЪВ ФОНТАНИ?

95

Анонимен

преди 13 години

85 - Омразата е хубаво чувство, което масово се експлоатира от българските граждани! Радвам се, че още изпитвате човешки чувства, които се отличават с изключителна "хуманност"! Похвално е дори! Страшното е да изпитвате любов например! Думи не могат да се преиначават! Те са си думи! Външен израз на формираната мисъл! Е! Тя, ако я има, може да се преиначава! А за политиците и етноса, който цитирате ще решаваме всички мисля! Нали не мислите, че сте сам на планетата Земя и в частност в БГ!

94

на снимката

преди 13 години

Румен Петков не си е взел дозата

93

Анонимен

преди 13 години

Този Румен Петков е опасен. Досега е засичан само да пикае, но има сведения, че се готви и дас... във фонтаните. В САЩ не обичат такива прояви...и са муотнели визата.

92

ясно

преди 13 години

Ето защо се срещал Румен 5ков с Братя Галеви.... А защо ли пазеше с униформени Маджо?

91

Анонимен

преди 13 години

Гледай го каквочка е зачервенко,а оченцата му хитрички

90

Анонимен

преди 13 години

Ее със сериожа кой как се уреди. Той сега ще сатва семеен. *** хумора. Ако заяви публично че си е гей мисля че ще спечели повече уваженние пък и ще сме по западна държава с гей в парламента. Е кво пък нали си имахме вече педофил.

89

Анонимен

преди 13 години

Ей никъде не ги искат тези ***,само тук се намират все още заблудени да гласуват за тази ***

88

за 10 точки

преди 13 години

Румене, има ли бело?

87

Batman

преди 13 години

В организма на Румен Петков има непозволено количество от опасния наркотик РАКИЯ. Отнета му е визата, защото при пътуване в САЩ той по този хитър начин извършва контрабанда в особено големи размери. Така че спокойно, не е за амфетамините...

86

Калин

преди 13 години

Аз го правя без пари! Ще съм зам. министър в новото червено правителтсво. Серго ми го обеща още през 2008

85

ДО:79

преди 13 години

не касвам че съм Гербер казвам че мразя *** заради които сме на тоя хал... и сърбите които набиват комунизъм в главите на макетата (българите от географската област Македония)... казвам го пъблично и заставам зад думите си НЕ МИ ПРЕИНАЧАВАЙ ДУМИТЕ...Герб не са цвете за мирисане но са по доброто зло...всичко е по добре пред *** и турците!!!

84

Гражданин за ЕРБ

преди 13 години

И мен Серж ме заведе на екскурзия, но само до Бузлуджа. Колко ви плащат на вас колеги?