193

Анонимен

преди 13 години

Борисов уволни шефа на Техноекспортстрой" "Държавната фирма се опитала да си направи евтин пиар на гърба на Външно министерство".тъй ами вместо да подчертаят ръководната роля на ББ.Така му се пада на този шеф. Смех ,та смех.

192

Анонимен

преди 13 години

и сега 2 южнокорейци и 10 китайци ще поемат по пътя на коприната за към дома си.

191

Не може...

преди 13 години

До пост 187 !Премиерът не може да уволни директора на "Техноекспортстрой", тъй като фирмата е частна и самият собственик е и директор. Той може да си прави РR но за разлика от Боко плаща от джоба си. А не от твоя джоб. Хайде пътувай за Триполи.

190

xax

преди 13 години

Като писукате толкова да сметнем. За полет на WizzAir България-Германия-България (което не е повече от София-Триполи-София) пътниците плащат 30 до 100 евро. Да го сложим средно 70. Ако има 100 пътника тва означава, че WizzAir ще прибере 7000 евро и ще плати от тях заплати, ниски такси и ще има печалба. Което значи че ние за под 7000 евро сме спасили 100 човека. Дам определено сме се прецакали ЯКО.Силно се надявам, че коментиращите тук не са злобни малки човечета, а просто скучаят.

189

Анонимен

преди 13 години

Па тея дето се врънаха, као знаят каква Бокова "демокрация" ги чака веднага ще хванат обратният полет:)

188

ПИТАЩ

преди 13 години

Защо се дават пари за *** курвсове за чужденци като ХОРАТА В ДЪРЖАВАТА УМИРАТ ОТ ЛИПСА НА ПАРИ ЗА БОЛНИЦИТЕ И СОЦИАЛНИТЕ СЛУЖБИ!!!да не би Бойко милиционера и ГОЦЕ ТРИПЕРЧЕТО ЩЕ възстановят парите дето ги НЯМА;)))

187

Анонимен

преди 13 години

Провалила се е ПиАр акцията на премиера.Тиквата е чакала на летището да му благодарят че е изпратил правителствения самолет, но корейците и китайците бързали за Илиянци да продадат стоката.Смеееееееех

186

Анонимен

преди 13 години

Доли Тиквата се е престрашил да ходи да ги посрещне :))) Или е отложил посещението и го е заменил с ритане на топка, поради липса на лентички за рязане :)))

185

Any

преди 13 години

Като чета повечето коментари се срамувам, че съм българка! Какви сте вие, бе хора!?!Важно е да се спасят повече хора- без значение откъде са! Като няма желаещи българи, няма празен да се връща самолетът! Пък някой друг ще прибере и нашите от Бенгази.

184

Анонимен

преди 13 години

Вият ли вият герберите:) Как да защитят превоз на една българка със самолет от Либия да БГ:))) Не е лесно:) Трудно им е! Голяма битка се води! Не требе да се цапа името на вожда любим:)

183

Анонимен

преди 13 години

Добре повално е,че 111 българи са си дошли от Либия..Но има още много в Бенгази,но те няма как да отидат до Триполи защото са блокирани,блокирани са българи и австриици в пустината,та питам те как ще си дойдат..Оказва се,че даже няма и дипломати в посолството,а само техн.секретар..Така че спасяването е обречено на провал..

182

до 176

преди 13 години

Ти сериозно ли смяташ, че АБСОЛЮТНО всички граждани на други страни вече не са в Либия? Ако беше така, сега в нашия самолет трябваше да има 1 единствен човек. Който е могъл да разбере или да се организира на време си е заминал. За другите остават само надеждите, че ще могат да се докопат до някой полет/кораб евентуално.

181

Анонимен

преди 13 години

На пристигналите със самолета - добре дошли в Тиквария!

180

Анонимен

преди 13 години

181 - Ти най-добре знаеш! Нали си в последна фаза:))))

179

Анонимен

преди 13 години

Не всяка тиква е червена, но всеки в БСП е червенотивеник! Ура!

178

Анонимен

преди 13 години

Премиерът уволни директора на "Техноекспортстрой", правел си пиар около евакуациятахахахахахахахахахах

177

Браво Боко !

преди 13 години

Боко да връща самолета обратно. Няма значение дали има българи на летището в Триполи. Както се казва: не е важно къде сме, важното е да сме там.

176

Анонимен

преди 13 години

Кво исктае бре! Човека е хуманист! Играе футбол с рахитични митничари, праща самолет за една българка! Нали утре ще гласуват за него! Парите не са негови:)

175

173

преди 13 години

Гербав *** :) Де си виждал ти бели държави :) Че и самаряни ги изкара. Бе кат са толкова готини и толкова се радват като спасят някой чужд що не вземат да пратят малко лекарства без пари за онкоболните, щото Тиквата от такива ПР национализира резерва на Касата и сега за хората няма лекарства? Да *** и утрепаните гербави тъпири. Тук всяка седмица *** деца заради липса на апаратури, консумативи и лекарства, а те трошат ли народни пари.

174

До Иванчо

преди 13 години

173, Иванчо, В "нормалните" страни децата не измират по болниците, заради липса на линейки и хората не карат месеца с 300-400 евро. Освен това, "нормалните" страни имат средства да пратят и 100 самолета, но въпреки това, го правят така, че да напълнят самолетите с ТЕХНИ граждани.