117

анонимен

преди 13 години

СМЪРТ НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ по същия начин по който те са го извършили

116

.

преди 13 години

*** , ако съм син или близък на тази жена няма да чакам правосъдието на охажващата *** власт, ритане във въшливата тиква докато диша. Осъзнайте се бе ЕЙ ХОРА , как *** ще посягат на родителите ни ? Бийте ги където видите *** бийте ...*** мръсната *** !!!

115

Анонимен

преди 13 години

тия 16 годишни ***, дето майките им са ги ***, а не раждали!, ще получат присъда до 10 години - най-много, защото са непълнолетни и вероятно ще ги изкарат и невменяеми!. ПОсле ще им плащаме храната и топлото в затвора, а след като излезат след 5 години - за добро поведение, ще започнат пак да крадат и да убиват! Какъв е смисъла на техния живот от сега нататък????Който ми даде отговор на тоя въпрос - да си ги вземе и двамцата на отглеждане в къщи!!! Аз лично съм за смъртното наказание!!!

114

Анонимен

преди 13 години

116Имаш грешка!И тримата учат китайски,че даже и турците.Просто ти е извън представата колко много са китайците и индийците.Дано не решат да пият по една бира само всички щото зърното по света ще изчезне.

113

Tedzilla

преди 13 години

Присъда до живот на *** не трябва да се дава. Защо ще го издържаме цял живот в затвора. Присъдата за *** е една- СМЪРТ

112

Анонимен

преди 13 години

а ЗАЩО ли е спестено че другия е от "турски" произход

111

редник Бойчев

преди 13 години

Оптимистът учи китайски, песимиста учи турски, а РЕАЛИСТА учи как се сглобява и разглобява КАЛАШНИК

110

Анонимен

преди 13 години

Щом някой ми каже,че е от врачанския край веднага си имам едно на ум!

109

bg

преди 13 години

DNES.BG ВЪРВИ СЛЕД СЪБИТИЯТА.ПО-ДОБРЕ СЕ ЗАКРИЙТЕ!

108

DO СВЯТ

преди 13 години

А ТИКВАТА БОКО КАКВО НИ ОБЕЩА...МНОГО ДЖАМИИ И МНОГО НОВИ ТУРСКИ ПРОГРАМИ ЛИ ..АКО БЕЩЕ ТОВА ГО КАЗАЛ ,СЕГА ЩЕШЕ ДА ЛЪСКА НА ПОЖАРНАТА КОЛА АСПУХА,А НЯМАШЕ ДА СЕДИ УДОБНО НА ПРЕМИЕРСКОТО КРЕСЛО.

107

?

преди 13 години

Единият е от ромски произход,а другият е ***.За тези човешки същества трябват резервати и кастрация след второто.Става все по зле.

106

Анонимен

преди 13 години

Е явно и ти си от тия, защото аз познавам и други хора от този край.

105

ариец

преди 13 години

до ужас 101Самия Чочоолу е най-големия убиец и престъпник в Старозагорско. Бандит и крадец преди 9 Х 1944г , а след това дерибей в окръга и като капак сгази човек шофирайки пиян мерцедеса си.

104

СВЯТ

преди 13 години

ДО 91 ЗАЩО ПЛЮЕШ БОЙКО ЗА ТОВА ВСИЧКО КОЕТО КАЗВАШ....БЕШЕ ОБЕЩАЛ ...СИДЕРОВ ( АТАКА )

103

пенчо

преди 13 години

око за око ,зъб за зъб!

102

Nasty

преди 13 години

Доживотен за тези ***!

101

до 99

преди 13 години

ПРАВИТЕЛСТВОТО Е ЕДИН ДОЛЕН *** КАТО ТЕБЕ ФАШКИЯ ИЗСРАНА ОТ ГЪС НА ***.22 ГОДИНИ ЛЪЖЕТЕ И КРАДЕТЕ МАМА ВИ КЕРЛИВА И УБИВАТЕ БЪЛГАРИТЕ И ГИ ЦЕДИТЕ С ДАНЪЦИ И НИСКИ ЗАПЛАТИ.ПЪЛНА НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ НА ОТКРАДНАТОТО,*** В ГЕТА И РЕЗЕРВАТИ КАКТО Е В САЩ ДА ДОДЕ ЕВРОПА ДА МИ КАЖЕ НЕЩО ВЕДНА ГИ ЕКСТРАДИРАМ ЗА СВОБОДНА ЕВРОПА 1 000 000 *** И ДА СИ ГИ ИНТЕГРИРАТ.

100

Анонимен

преди 13 години

ГЕРБ Е ЕДНА ИЗМАМНА ФУРНАДЖИИСКА ЛОПАТА,СЪСТОЯЩА СЕ ОТ НЕДОРАСЛИ ИЗВЕРГИ,КОИТО ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ИЗМАМИХА БЪЛГАРСКИЯ ИЗБИРАТЕЛ А СЕГА ЗА БЛАГОДАРНОСТ ГО УНИЩОЖАВАТ.

99

Анонимен

преди 13 години

От врачанин и лудия бяга!Те там този край си имат и поговорка на крадците:Нощта не е за да спиш а за да се снабдиш!"Е така ги възпитават и после олеле..,.

98

Аз

преди 13 години

Може от днес.бг да ми изтрият коментара поради расистко послание, но когато видите ***, без никакви притеснения му чупете главата, не им давайте да дишат на тези маймуни, само това ще ги оправи. От държавата не очаквайте абсолютно нищо - те са нейните мили храненици. Това племе мърси с присъствието си България, хора, с гнешни коментари не се решава проблема, действайте !!