37

24

преди 13 години

Абе приятел какво ти е виновен Марковски? Той е адвокат и това му е работата. Той ли е виновен, че прокуратурата и разследващите са толкова безумно некадърни? Сега остава само да кажеш и колко е корумпиран съда :). Може и да е корумпиран, ама като го гледаш тоя мухляк от снимката дали е способен да извади 100-200 бона, че да си напазарува съдиите? Спомни си и първоначални версии и заподозрени. Не те ли притеснява факта, че ако те са убийците си пъплят на свобода и утре може да утрепят и твоите деца. И тогава пак ли Марковски ще е виновен?

36

tetko

преди 13 години

никога няма да се разбере истината. това момче покрива някого или заради заплаха или заради сделка..

35

Анонимен

преди 13 години

до Пич:И на кой е ясно? Пак ти казвам, в началото нямаше никакво ДНК открито, никаква спермоч, а беше ползван презерватив, даже казваха, че едното от двете или и двете момичета (не помня точно) беше изнасилено с *** предмет. Потърси из интернет архивите.Точно щото този от снимката е *** и толкова смотан, че няма на къде повече съм сигурна, че не е убиецът. На 2 здрави и прави момичета, в разцвета на силите си??? Не на мене тези. Това не е CSI - сериала.

34

valeria

преди 13 години

nai- gadnoto ne6to e da te obviniavat v ne6to koeto ne si izvar6il ..! dano da go pusnat za6toto ne e vinoven Kolev - ne e ubieca toi .., pitam se kakav jivot 6te ima ot tuk nasetne tova mom4e nezavisimo ot re6enieto na sada ., to si li4i ot fizionomiata mu kolko e stapkan psixi4eski

33

Анонимен

преди 13 години

BE RUMEN KVO RABOTESE TOGAVA

32

kaldata do radomir4y

преди 13 години

И тук ли постваш простотии идиоте ! Колеги модератири БАН за този *** !

31

до 24

преди 13 години

Дано ти се услаждат стотинките,дето ги взимаш!

30

Колт - 22

преди 13 години

Ами то цяла България не, ама една трете е там :))). Правилно си схванал - ползвам израза милиция, защото не са мръднали и на милиметър от това което си бяха - обикновени клатик... ци. А бюджета на МВР е близо 5% от БВП - т.е някъде над 3 млрд., а тази структура, както и прокуратурата нееднократно беше посочено от всякакви международни организации, че са в пъти повече от нормалното, но за сметка на това вършат работа в пъти по-малко от нужното.

29

Анонимен

преди 13 години

Няма как народа да повярва, че това е извършителя 5 години след убийството. Подозирам, че и съда няма да произнесе осъдителна присъда, защото няма да посмее с тези измислени доказателства. Вината за всичко това е в некадърната, необучена и незаинтересована да си върши работата полиция и съдебна система. Система по комунистически образец няма как да работи. Не се ли питате как ако някое *** открадне вафла веднага го хващат, а тук - 5 години ?

28

valeria

преди 13 години

parvata versia be6e 4e e zamesen sina na biv6 zam. ministar ..., kak otpadna tova samnenie nikoi neznae... ako tova mom4e e ubieca to 6te6e da ima dokazatelstva ...nameren e geneti4en material pod noktite na momi4eto - koga ?? 5 god sled ubiistvoto sled esxumacia ..kak taka tazi ulika ne e namerena predi nali pravixa 2, 3 autopsii .. mom4eto e nevinno..

27

Пич

преди 13 години

"Ква обречена кауза бе??? Че аз от всичко изписано по този случай което съм изчел ти гарантирам, че няма обективен и безпристрастен съд, който на база на доказателствата изнесени в медиите да постанови осъдителна присъда"С смисъл, това че навясякъде е омазал със спермоч не е доказателство според теб ли?! Хайде стига сте защитавали и вие това *** от снимката. Повече от ясно е, че този е убиеца. Според мен трябва да намерят и другия участник, това най-вероятно е онзи с хлебопекарната - вуйчото

26

Колт - 18

преди 13 години

Факт е, че се правиха експертизи още тогава, даже някъде из Германия ли Франция ли и резултатите бяха нагетив. Пет години по-късно обаче :))) Онзи ден и по телевизията обвинителите си го казаха, че експертизите не са особено убедителни. Не го защитавам този, но ... извинявай сега ама това с кошаревския свидетел е смях :))) А за интереса той е ясен - обществото с право не иска да забрави този случай и за това се търси служебен виновник. Там е интереса. Утре ще го осъдят ще излезе я Цуци, я някой друг хубостник и ще каже - вижте ква голема работа свърших и колко съм готин.

25

Анонимен

преди 13 години

До Боб:Шегуваш ли се? Кой ли има интерес да обвини невинен? Много са:1. Полицията - нали трябва това дело да отиде в графа "Разрешени", а за да отиде трябва да осъдят някого, който да е.2. Истинския убиец - всички помним в началото какви бяха версиите3. Обществото - всички искаме да видим убиеца от най-бруталното убийство в БгДа продължавам ли?

24

Анонимен

преди 13 години

spored men ubieca e drug i e na svoboda , a tova mom4e e nevinno

23

свои

преди 13 години

АДВОКАТИТЕ КАТО МАРКОВСКИ НЯМАТ СЪВЕСТ . ТЕ ИМАТ САМО ИНТЕРЕСИ. МАРКОВСКИ РАЗБИРА ДАЛИ ОБВИНЯЕМИЯ Е НЕВИНЕН САМО КАТО ГО ПОГЛЕДНЕ В ОЧИТЕ.

22

свои

преди 13 години

До " Колт " Ако в полициятя или милициятя какта казваш ти дават лилиарди то цяла българия ще бачка там в тези институции. А що се отнася за доказателствата те са нилица и се приложени по делото. Само ДНК - то да обясни как е попадноло по и в жертвите.

21

до Bob

преди 13 години

Това с ДНК-то под ноктите на Белнейски го казаха, чак когато хванаха Колев. Преди това УЖ нямаше никакво намерено ДНК.

20

ВОТ

преди 13 години

И АЗ ДА СЪМ МУ СЪКИЛИИНИК И АЗ ЩЕ КАЖА ТАКА И ТО САМО И САМО ДА НЕ МЕ БИЯТ :)ТОВА ДЕЛО Е ПОДИГРАВКА.

19

До № 3

преди 13 години

На Марковски плаща този, който загуби делото. Затова Марковски се хваща само на шумни дела, които е сигурен, че ще спечели. Така става ем богат, хем известен...

18

Bob

преди 13 години

До Колт,До колкто знам под ноктите на сестрите е намерен генетичен материал от тоз хубавец. Той даже казва че не ги познава...Сега може да го оневиним, да кажем че генетичния материал е подменен и че експертизата не била вярня и т.н. Но реално кой има интерес да прави такива схеми за да обвини невинен човек. Да ходи в дранголника и това е, генетичния материал е повече от достатъчно доказателство... Е може би в България не е...