223

до наско от прасчо

преди 13 години

Умно........те откъде да знаят кой е свинаря Гергов,червенотиквеничковчетата....и само при думичката *** първосигнално баааааам пръстчета нагоре......ха ха ха

222

Глиган

преди 13 години

Има харизма, но и миризма :)

221

SVINQQQQQQQQ

преди 13 години

golqma svinq i to ot GERB

220

Цуци Бойков

преди 13 години

Фидоска е хипопотам, при това уникално грозен. Истинските хипопотами са сладки, а това жЕвотно отвращава. Както и всички гербери разбира се.

219

Анонимен

преди 13 години

Добре че Бойко и Цецо им дадоха играчки да се занимават

218

Nasko

преди 13 години

Абе Свинаря Гергов, защо си е пуснал прасетата в Парламента, я да си ги прибере в кочините, че *** и умирисаха всичко живо:))

217

хех:)

преди 13 години

Тоя Василев не му писна да си показва магариите:) Поне трябва да му се признае, че е последователен и постоянен. Ако впрегне тая енергия за нещо полезно, можем да си имаме собствена Хеопсова пирамида след година, след две.Гарантирано от ХЕХ:) !!!

216

нервна

преди 13 години

От Маичка по-отровно няма.От Фидоска по-лакомо няма.

215

Келешчо

преди 13 години

Носят се легенди за Фидосова, когато седне на масата да се храни. За аперитив изпивала по 3 кани вино и 1 каса бира, после изяждала по 2 печени прасенца, а за десерт се задоволявала с 3 торти Гараш, шест банана и 2 кг. Мелба. Впоследствие се оригвала така зверски, че издухвала пердетата от прозорците.

214

Анонимен

преди 13 години

Хора не обиждайте животните на "Фидосова"

213

жило

преди 13 години

Манолова е *** система.Омръзна ми да гледам посредствени депутати с нисък коефициент на интелигентност.Федосова е готина.Има харизма,нищо че е доста закръгленка.Поне не е куха лейка,като колежката си Мая,дето прехвърча от цвят на цвят.И вреди,защото не е пчеличка,а оса.

212

ЕРИТРОЦИТ

преди 13 години

Някога,след много години,периода Станишев-***-Маликов от историята на Партията ще бъде кръстен ....Управлението на Розовите Дупенца,а Мая ще бъде Госпожата с камшика

211

Пристрастен

преди 13 години

Абсолютно съм съгласен. С една малка разлика - Фидосова със сигурност не е дама и никога няма да бъде! И не става въпрос за външния и вид.

210

Анонимен

преди 13 години

Фидосова някой да вземе да я изгони не само от парламента но и от публичното пространство срам и позор,комплексирано, крадливо, нагло, долно същество.

209

Василева

преди 13 години

Това което е "Гарантирано от ГЕРБ!", обикновено е гарантирана неистина, както и в случая. Мая Манолова е интелигентна и начетена жена. Дар словото и само допълва този комплект и никака, ама никак не и вреди. За разлика от Фидосова, която е ПЪЛНА противоположност на Манолова

208

Шишо Бакшишо

преди 13 години

Какво ли ще стане ако Фидоска се изака върху някой човек?! Ха, ха, ха... ще го затрупа, разбира се.

207

До Безпристрастен

преди 13 години

Допускаш фактологична грешка. Понятието "дама" е неправилно използвано... Дама - това е комплексно понятие, включващо женственост, интелект, обности, обществено поведение и т.н.

206

Таласъмчо

преди 13 години

Представете си как се поти Фидоска и как миришат подмишките`и...фидоска не бива да бъде сравнявана с животно, защото това ще е обида за целия животински свят Животинките по принцип не крадат, не лъжат и не мамят, което е така присъщо за нашите политици.

205

Да

преди 13 години

Фидосова е политическа ***, както и целият ГЕРБ е политическа гавра с България.

204

Безпристрастен

преди 13 години

До 207Гарантирано от мен ти си един "кон с капаци".Повтаряш като папагал неща ,в които не си сигурен.Тук става въпрос за колегиално отношение между две дами парламентаристки.Г-жа Фидосова вече няколко пъти напада Манолова с персонални обиди . Тези реплики на Фидосова показват безсилие и комплексарщина.Аз се срамувам ,че тази дама е в Парламента. Не искам тя да ме представлява.