562

ДС

преди 13 години

Мижи кьорчо, БОКО ке ти бае!

561

Анонимен

преди 13 години

Шефе, хич да не ти пука за косата. Ти и така си много готин. Журналистките, пък и народът те харесват и такъв. Само недей толкова да се бъхтиш /да работиш толкова много/. Нема да оправиш всичко сам. Само метрото да направиш, ще ти направим паметник на първата, оппа сбърках, на втората метростанция. Първата е за патрона ти ТЖ, той го започна човека, нема как да го прескочим.

560

антикомунист

преди 13 години

Гоце президент на ТурцияЛостов министър на МАНГАЛИЯМартинчо лев таш.к на ЛостофСерГеЙ МОМЧЕ на повикванеЦарчето крупие на КАЙМАНИТЕ

559

Мечката

преди 13 години

Бойко да не забравиш че сме играли карате?Е малко съм ти шокал репата ама не е било с лоши чувства!Само не му късай на Найденов копчетата и не по кокалчетата брато!

558

do 586

преди 13 години

Естествено, че не е проблем за блондинките. За тях е рай небесен.Но парите, блонди на педат от небесата, нали?;-)))))))

557

йеей

преди 13 години

ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР НА БЪЛГАРИЯ НЕ ВЗЕМА ОТНОШЕНИЕ ДА КАЖЕ НЕЩО

556

БЪЛГАРИН 1

преди 13 години

За мене основен проблем е ВОЛЕН СИДЕРОВ .Оттегля подкрепата си и всичко си идва на мястото. Я му проверете приказките преди изборите , а сега имало държавни интереси , а тогава какви бяха интересите май и тогава и сега са само ЛИЧНИ ,ама нали сме лапнишарани хак да ни е . Ми къде са т.н. синдикати .Изобщо пълна тъпанарщина .

555

bg..

преди 13 години

по новините казаха;ЯНЕ БИЛ ПОВЕЧЕ МЪЖ ОТ ПАТРАШКОВА И ЯВОР ДАЧКОВ,ВЗЕТИ ЗАЕДНО...така мисли трактора

554

ВЪПРОС към ББ

преди 13 години

Бойко,а ти ли ходатайства за ТЕЛК-а на въпросния младеж?Доколкото си спомням и Калинката ТАКА уреди,а се мъчеше същото да направиш и с Румяна Желева в ЕС - ама номера НЕ мина...Май е практика при теб да "разиграваш" връзчици,а,ахаааа!? КОМУНИСТИЧЕСКИ номерца!

553

на снимката

преди 13 години

Бойко е САМО за Герена - за друго... забравете!

552

гласоподавател

преди 13 години

Да се чуди човек защо има безработни и вишисти да карат такси??? Я, да поритаме с премиера и да си оправяме положението... Така де, защо за едни може , а за други не. Щом ББ решава, няма какво да мислим... Малко спорт и всичко е решено... Ама този премиер и от предишния по нагъл!

551

блонди

преди 13 години

Бойко НЕ е проблем ...ПРОБЛЕМ са тези,които гласуваха за НЕГО!

550

сам

преди 13 години

Слава на спортистите.

549

ДЕМО

преди 13 години

Или чисти авгиевите обори, както обещаваше ,или си обирай крушите. Ама този път процентите ще са други и по мажоритарните листи и по пропорционалните.Накрая, да отидеш при Костов и да го питаш, как аджеба се справи през 1997 година с 380 милиона резерв. Толкова бяха всичките пари на правителството, когато Костов стана министър председател. И имаше да плаща само два месеца по-късно 800 милиона по книжата, дълговите на страната.Истината е че си надут петел и мислиш,че можеш САМ ...

548

да му простим

преди 13 години

577, не изпадай в истерия. Дюнера от известно време не е проблем, проблем сте болните му фенове.

547

Мечката

преди 13 години

А бойко не е ли комунист?долу БСП СДС смърт на АТАКА и РЗС и ДОГАН

546

Анонимен

преди 13 години

г-н министър ,излезте от МВР , парламента и политиката.ГЕРБ има нужда от хигиенизиране.вземете с Вас и вашите протежета искра фид. ИСКРЕНОВА,андр. иванов ,и останалите заради , които ГЕРБ се сгромолясва .ДАЙТЕ ШАНС НА ЕВРОПЕЙСКАТО РАЗВИТИЕ НА БЪЛГАРИЯ.ЗАРАДИ ВАШИТЕ БОЛНИ АМБИЦИИ ,БЪЛГАРИЯ Е В БЕЗПЪТИЦА.НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА В, В КОЯТО МИНИСТЪРА ДА ПОДСЛУШВА БЛАГОДЕТЕЛЯ СИ.ДЕПУТАТИ И КОМПРОМАТИ ИМАШ И ДЪРЖИШ БОЙКО , НО НАРОДЪТ НЕ ТЕ ИСКА ВЕЧЕ, ЗАЩОТО СИ ОПАСЕН ЗА ДЕМОКРАЦИЯТА.ГЕРБ ВСЕ ОЩЕ ИМА ШАНС , НО НЯМА ВРЕМЕ ...ПОТАПЯНЕТО Е НЕСПАСЯЕМО , БОЦМАНЕ И ПО ГРАФИК.

545

до # 553

преди 13 години

Ти като четеш умееш ли да проумяваш написаното, или реагираш първосигнално по собствените си мислички?!

544

Анонимен

преди 13 години

Борисов за записите от разговорите му с Танов: Това да ни е кусурътСтенограма от изказването на Борисов пред министрите в министерския съвет, която беше е разпространена от правителствената пресслужба.Бойко Борисов: Не случайно за две години виждате, че не могат да намерят за какво да се захванат като нарушение и вече стигат до такъв битовизъм да правят компромати, компилации, да подбират средства, чрез технически средства да правят компрометиращи записи от по няколко разговора. Забележете, всички до този момент ме обвиняваха, че аз еднолично назначавам министри, депутати, областни, кметове, зам.-министри, всичко. Сега се оказва, че едно момче, което при предишното правителство е било на пътнически терминал, обикновен най-ниската длъжност в митниците, работело там, е преместено на друг терминал. Значи, при предишното правителство той може да е митничар, а когато ние идваме на власт, аз в случая, някой решава, че трябва точно него да го махнат!? И точно този разговор от стотиците разговори, които съм водил с всеки един, точно това излиза в публичното пространство.

543

Анонимен

преди 13 години

Казали му на Борисов, че ако отиде на преход в планината, щe намери отговор на всичките си душевни терзания. Качил се той и на една *** се спрял и се провикнал с все сили: Коооой идиооот подслуша Тааанов?, а ехото му отговорило: Цветааанов тааанов тааанов