81

бай Суверен

преди 13 години

Грешка, ечеленциа Уорлик! Груба грешка!Не ти влиза в правомощията на държавен посланик да се солидаризираш с палатковите изолирани протести на местно ниво, нито да взимаш страна в подобни моментни административни недоразумения.Това твоето е акт на опит за нерегламентирано диктуване на насоките на вътрешната ни политика, а оттам - и действие срещу националната сигурност. Назубкай си списъка с правомощията и забраните и не се тикай къде не ти е работа! за .

80

някой

преди 13 години

Оглеждайки колибите в които живеят ромите посланик Уорлик се убеди, че условията са живот там са крайно мизерни, но въпреки това навсякъде се виждат сателитни чинии. От което посланик Уорлик си направи заключение, че всички могат да гледат CNN. Една пречка обаче го притесняваше - че повечето роми не знаят английски език. Затова, на посланика му хрумна гениалната идея да предложи на Тед Търнър нов канал - CNN Romani!

79

Анонимен

преди 13 години

И тез *** гледат като ***-надяват се някой да ги нахрани и напои на аванта,сякаш някой им е длъжен.Те винаги така се държат.Нито веднъж не си признаха вината за нищо.Напористи ,агресивни,програмирани за провокации.Сякаш Господ ни ги праща за нещо,но никой не се сеща за какво....

78

Idiot

преди 13 години

Добре де,защо като сте толкова загрижени не си ги вземете в САЩ.Никой няма да се противи!Или пък да дадете 1 милиард да им постром къщички, на следвщата година още 1 милиард да ги ремонтираме и да им платим тока и водата и така всяка година по 1 милиард?Ние няма да откажем, а вие ще дадете ли?

77

ПАМЕН НАРОДНА

преди 13 години

БЪЛГАРИ,НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ДОЛНИТЕ БОМБАНДИРОВКИ НА АНГЛИАНИ И АМЕРИКАНЦИ НАД СОФИЯ И ДРУГИ БЪЛГАРСКИ ГРАДОВЕ!!!

76

Анонимен

преди 13 години

Може би по поръчка е отишъл там,дали не нможе да се приложи американската рецепта за избавяне от ***....

75

lUser

преди 13 години

Защото са лесноманипулируем електорат.

74

Реалист

преди 13 години

Крайно време е всички в този загубен и скапан *** да разберат, че бъдеще в това подобие на Държава няма да има !!! Тенденцията е масова ***, затъпяване и тотално смачкване на обикновения български гражданин. Всеки малко интелигентен човек усеща, че спасението е само в някоя по-добре организирана страна с ясни правила. Тъжно .....но е факт.

73

56

преди 13 години

Абе човек, защо не отиде да видиш *** преди да разрушат блока.Сагкакво,айм соори.Да си отиват там окъдето са дошли, въпреки че е нехуманитарно.

72

yashinaki

преди 13 години

Няма такъв популизъм!

71

Анонимника

преди 13 години

А аз в първият момент прочетох: "Уорлик на ***", и си викам разгеле.......

70

Венсеремос

преди 13 години

Що не иде да си гледа техните гета ми се занимава с наще. Ама така е - трябва да вдигаме рейтинга на храненика!

69

Някой

преди 13 години

Защо все *** трябва да подпомагат???Защо само те могат да не плащат за билетчета в градския транспорт?? Защо само те може да не плащат ток, вода, парно, че чак и жилища да им подарят???? Да вземат да учат и да работят като всички останали!!! Писна ми само *** да са с привилегии в БГ! Затова всички млади се спасяват в чужбина!!!!!

68

из

преди 13 години

този ***, който искаще да вкара ГМО индустрията у нас... протестирайте срещу ГМО хора иначе няма да доживеем до 22 век

67

Българин

преди 13 години

Уорлик, какви циркове правиш. Правиш се на много загрижен а..... Я отивай в Америка и се погрижи за вашите гета и за индианците които избихте и сега живеят в резервати. Ние акъл не щем от теб и от тъпите Янки. Марш, и дим да те няма.

66

работник

преди 13 години

това са национални буклуци *** тонове буклуци скелети и мишки имало в този блок този даси ги взема с него като ги сажелява толкос час по скоро.

65

1234

преди 13 години

Защо не отиде да посети някое от гетата в Америка , а те никак не са малко , много са се загрижили за нашите *** , които живеят на наш гръб от помощи. На мене не ми е известен поне един *** , който да не взема помощи .

64

Състрадателен

преди 13 години

Уорлик покани *** от Блок 20 и всичките им роднини да живеят в американското посолство...

63

бг

преди 13 години

уОрлик като си много загрижен за *** , давай им американски паспорти качвайте ги на самолета ,и ги итегрирайте .......

62

NEMO

преди 13 години

Като си оправи индиянците у сащ тогава да се занимава с нашите.Направо на колония ни обърнаха.