60

честен

преди 13 години

Това е единствения политик,който излезе с чест от всички компромати,които се опитаха да му лепнат.А управлението му беше най-доброто,което се е случвало на България от 70-80 години насам.За съжаление вместо да чуят,че (поне) за 800 дни трябва да се потрудят честно и почтено българите чуха,че трябва да интригантстват и да спъват всеки,който се опитва да работи честно.Мислеха си,че трябва да лежат 800 дни и върху тях ще се изсипе златен дъжд.Странно,че и до ден днешен хората изопачават речта му

59

Българин

преди 13 години

Симеон Кобурготски е зло за България !Дядо ми (Бог да го прости) е израсъл в бедно, многодетно семейство без майка. Живяли са много бедно, но , когато станеше въпрос за цар Борис се просълзяваше до дълбока старост.Този - Симеончо е срам за баща си ! Не стига, че заграби половин България без никакво право, а издигна и тоя мутромилиционер Боко Тиквата да му берем гайлето сега и на него ...Да не се беше връщал никога от Испания най-добре !!!Проклет да си, Кобурготе !!!

58

Патриот

преди 13 години

Това спомняте ли си го"Иматели някакви материални притенции към България?""Не как, моля ви се ,никога при абсолютно никакви положения!

57

Анонимен

преди 13 години

ЦАРЯТ ВЕЧЕ НЕ Е ГОЛ ЦАРЯТ ИМА ШАЛВАРИ И ФЕС

56

Idiot

преди 13 години

Ваше Комарджийско Мошенничество,лично след вас остана една ограбена България!!!Аз ще Ви запомня с присвояването на огромни недвижимости, бавна мислъл и смешен български!

55

mutata plovka

преди 13 години

На бас , че ако го накарат това да го прочете, няма да може. няма никакъв шанс това да го е написал тоя о.....френ.

54

Анонимен

преди 13 години

Абе, Василев, а да се усещаш, че с твоите идоли в тази ситуация останаха само атака и дпс? И то - мълчаливо.Я се позамисли малко!

53

Василев

преди 13 години

Българската държава ще се справи с Мафията!!!Гарантирано от ГЕРБ!!!

52

dedo

преди 13 години

Царят да замълчи. Ето новина в dnes.bg, където също има записани разговори, но никой не реве, че службите РАБОТЯТ: dnes.bg/world/2011/01/18/za-da-mylchi-rubi-iskala-5-mln-evro-ot-berluskoni.108960ment-newestЗа уважаемите платени писачи, ДС, БСП чукундури: ниско се наведете и повечко възелин сложете...

51

Калин

преди 13 години

тишина *** .. след като отговорите на въпроса Гнусняри ..имали решения на Народните Събрания с които да даряват имоти на Царя ..Е ли са от времето на Османските султани имотите частни ? Е ли са на български фамилии от онова време ? Имотите са на Царя .. закупени след като са били заложени!! а други са със документи за продажба от собственик Българи !!! Гнусните ви .. въртели, където ги въртие .. отговарял ли на Въпроса - Придобитото т.е подареното по партийна линия законно ли е ?!Гнусняри!

50

Анонимен

преди 13 години

БОЙКО Е ГАЛЯМ ПИЧ колко щеше да е хубаво ако всяка българка имаше мъж като БОЙКО БОРИСОВ

49

Анонимен

преди 13 години

С други думи, господа прокурори, ситуацията в България е следната: българската мафия определя кой да бъде министър на вътрешните работи. Тя се домогва до правото си да отзовава неудобните за нея министри с очевидната заплаха, че ако това не се случи, скандалът няма да приключи и тя ще продължи да нанася тежки удари върху репутацията на държавата. А това, господа прокурори, се нарича рекет. И е упражняван директно върху министър-председателя на България.

48

Анонимен

преди 13 години

е само заради тоя *** от снимката БОЙКО трябва да остане

47

ИК

преди 13 години

СИМЕОН КОГА НАУЧИ БЪЛГАРСКИ ТА ВЗЕ ИДА ПИШЕ,ЧЕ И ДА РАЗСЪЖДАВА. БЪЛГАРИЯ МНОГО Е ТЕГЛИЛА ОТ УПРАВЛЕНИЕТО НА КОБУРГИТЕ.ДА СИ СЪБИРА БАГАЖА И В МАДРИТ.

46

Анонимен

преди 13 години

tva nqma shans toi da go e napisal,ta toi daje neznae i bulgarski hahahaha

45

kiro

преди 13 години

ЦАРЧЕ БОКЛУЧЕ !!! ЦАРЧЕ БОКЛУЧЕ !!! ЦАРЧЕ БОКЛУЧЕ !!!

44

СеСеСеРЕ (СеРеСе)

преди 13 години

Навремето, Бай Тошо е разпоредил на Мадридския Мошенник да бъде ПОДАРЕН ЕДИН АВТОМОБИЛ - МЕРЦЕДЕС заради това, че е помагал на КОМУНИСТИЧЕСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО във връзките им с АРАБСКИТЕ ДЪРЖАВИ!

43

Анонимен

преди 13 години

Ето ви една теза:Такова писмо се завършва с Бог да пази България

42

ГНИЛА ТИКВА

преди 13 години

ЦАРЯ: ОХ КАК СА МИ ПОТЕКЛИ ЛИГИТЕ ПАК ЗА ВЛАСТТА.

41

Хай Буй

преди 13 години

Искам да оправя Симеончо за 800-дни! Ако издържи или не получи удар...