1077

afe

преди 13 години

Дедо ли си, лапнал шнура на ГЕРБ ли си, ама определено си доста *** като твоя доказал се вече като фалшив герой - Борисов .

1076

Анонимен

преди 13 години

синко, взимай си хапчетата и лягай

1075

bayo45

преди 13 години

И Цветанов в ДС. кюпа.Бах мама му.

1074

spravedliv

преди 13 години

Такива неща се случват навсякъде и никой не е открил топлата вода. Въпросът е какво следва от тези разкрити СРС-та.1. Кой кой е в държавата - вече е ясно от едната страна Я.Янев-Ал. Петров-Г. Първанов2. Много къртици в полицията и службите.3. От цялата история печели Б. Борисов!!! Масовия българин разсъждава така - Бойко може и да е сгафил, обаче се държи като мъж, така че един такъв гаф му се прощава, а негативите обират обвинителите. Правят се опити за дестабилизация на държавата -от кой???

1073

dedo

преди 13 години

1125, както вече написах, *** е раждала еничари.Като гледам са ви пуснали във форума. Такива като мен ще ви спрат обаче. И на изборите. Там тотално ще ви прегазим.

1072

dedo

преди 13 години

*** да не ми едитва постовете!

1071

bayo45

преди 13 години

1129 Абе дедо, че тои дедоти бил голяма работа.Чак султана да плени.Бреиии...Трябва да бъде обявен за герои на РБългария

1070

Анонимен

преди 13 години

Леле, разказаха играта на България. Много е лошо властта да е в прости ръце, а тези наредиха такива хора в земеделие, енергетика, навсякъде. Което ще даведе след себе си доста усложнения.

1069

tit

преди 13 години

vsicki ste mi ednakvi samo vasi hora ste lapat banisata

1068

макето

преди 13 години

Голи доидохте и голи ще си отидете от този свят.Взеха ви МЛАДОСТА,откраднаха ви МЕЧТИТЕ,направиха ви психари и още се правите на революционери.Всичи сте Диван-Герои,стоите си при жените пиите си ракиите и ги псуваите,нека ви стрижат тогава още или чакате някои да доиде да ви освободи.

1067

dedo

преди 13 години

Хората, които поддържаме Бойко, сме единствените, които мислят за България. Когато мой прародител се е срещнал с предводителя на еничарите в Стара планина, те са се върнали, презвели са Великата порта и са държали в плен 3 месеца султана.

1066

Анонимен

преди 13 години

Чудно ми е едно нещо : Ако както казва ББ , някой си имал подобна техника , която може да наглася разговорите и диалозите между различни хора , дали някой подобен случай не би гръмнал внякоя друга страна ! Едва ли сме ние тези , които ще открием топлата вода ! Малко съмнително ,нали ............?

1065

Селянин

преди 13 години

Гражданин звъни в МВР: "Алооооооо, МВР ли е? Може ли да проверите в СРС-то колко кила домати ми каза жена ми да взема..."След малко МВР връща обаждането: "Ало, жена ви е казала 2 килограма домати и че ви обича...А ако искате да чуете всички телефонни разговори на жена си, платете за услугата по банкова сметка или ...във всяко поделение на ДОТИ в страната.

1064

Анонимен

преди 13 години

докато не увиснат всички управляващи и управлявали, на стълбовете на цариградско, няма да се оправим и тези *** дето продължават на се мазнят на боко, са едни еничари

1063

набабаимфърчилото

преди 13 години

кйорфишек

1062

Анонимен

преди 13 години

Всички предишни управляващи са гушкали парички,това става ясно от записа.

1061

Анонимен

преди 13 години

На Янето това със СРС-тата му е лебедовата песен.Обаче тук интересното в случая е че,на неговото ремърке теглено от трактор "Беларус"са се качили и много други *** който също отиват в забвение.

1060

dedo

преди 13 години

Можете да се хванете за к*ра на г-н Борисов с две ръце.Друго не ви е позволено. А и да умрете за Партията и да се превърнете в червена звезда.

1059

bayo45

преди 13 години

Още от сега ми е ясно какво ще кажат управляващите сега.Както винаги:Монтаж на комунистите.Виновни са комунистите,троината коалиция,Станишев,Първанов,бившите от ДС и тн. и тн. и тн.Това го слушам вече близо 2 години.Все една и съща песен:колко добре управляват те държавата ,но комунистите и тр.коалиция са им оставили това лошо наследство със своето бездеиствие ,безхаберие и корупция та за това на тях сега им е много трудно да оправят държавата.Пък и тези посланици от ДС. и те как само пречат.

1058

ББ

преди 13 години

Ако това се докаже, че е истина, премиера трябва незабавно да си подаде оставката!