122

един

преди 13 години

Много правилен ник - 1984! Като в книгата /предполагам!/ на един велик посател - Оруел. Но той има още една, която е по- показателна - "Фермата на животните" се казва.Няма да я преразказвам - считам, че всеки трябва да я прочете, само с две думи - когато прасетата в една ферма вземат нещата в свои ръце...Който иска, да я прочете. Но ако познае фермата, моля, не се самоубивайте - те /прасетата толкова могат...Всяка прилика с Нашата ферма - разбира се е случайна - все пак Оруел не е между живите

121

Анонимен

преди 13 години

Meн ме кефи тази............

120

2012

преди 13 години

НЕЗАБАВНА ОСТАВКА НА ПОЖАРНИКАРЯ И ФИЗКУЛТУРНИКА И СЛУЖЕБЕН КАБИНЕТ ДО ЕСЕНТА, СЛЕД КОЕТО 3 В 1 ИЗБОРИ И БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ.

119

Анонимен

преди 13 години

САПУНКА!

118

Мента Фидосков

преди 13 години

Един министър определяше народът ни като ***, тази - *** езика...

117

wiktor

преди 13 години

И ГЕРБ победа, и ГЕРБ победа,ние пеем само за победа!А Станишев и Доганв адския казан!Цветанов ще е президентпрезидент за прецедент!

116

Анонимен

преди 13 години

Бе това лапачите на държавна софра са били големи наглеци , не съм взимал отношение по дадена тема в този сайт ,още по малко свързано с политика ,аз съм млад човек и ме вълнуват по различни неща ,искам да уточня ,че никога не съм бил симпатизант на бсп и прочие левичарски организации ,но това не ми пречи да виждам какво става в България и да имам мнение ,а то е ,че това правителство е направо смешно и абсолютно некадърно а Бойко е едно тотално недоразумение.

115

един

преди 13 години

Брай, тези хора май сън не ги хваща...Само за благото на страната работят. И от всичко се интересуват! Нерде Лом, нерде конкурс /стандартен, за държавен служител/, нерде Искра Фидосова /юрист и депутат/. Пък ако бе конкурс за митница в София, сигурно на крака щяха да му ходят на Танов да се интересуват - ако не толкова, колкото ходиха на среща с представители на фондация "К.Барби", то поне половината! И сега нямаше да са омерзени, а направо затънали в л...То бива "гьон сурат", ама и малко мярка.

114

Анонимен

преди 13 години

tazi da ide da se skrie niakade

113

555

преди 13 години

ЛЪЖАТ ГАДИНИТЕ......ЛЪЖАТ.........

112

1984

преди 13 години

НЕЩАТА ВЪРВЯТ КЪМ ПЪЛНА КАТАСТРОФА ЗА ГЕРБ И ТЕЖКА ИКОНОМИЧЕСКА И ПОЛИТИЧЕСКА КРИЗА ЗА БЪЛГАРИЯ.

111

Анонимен

преди 13 години

abe tezi za kakvi na misliat be hora. Mnogo me iad che ni lajat i postoianno manipolirat.Az takiva opravliavashti ne sam vijdal. Pone da si malchat. Tova e nahalstvo. Niakoi shte pishe che sam cherven drascach. Ne naprotiv glasuvah za GERB, no mislia che napravih ogromna greshka

110

наблюдател

преди 13 години

до вчера се казваше че няма такива разговори и че са лъжа, днес казват че са говорили, утре ще признаят за разговорите че са верни. браво на ГРАЖДАНИТЕ ЗА ЕВРОПЕЙСКО РАЗВИТИЕ НА БЪЛГАРИЯ

109

Анонимен

преди 13 години

Фидосова е стара комунистка нали гербаджиоо

108

Любопитен

преди 13 години

Все пак Искра Фидосова призна един свой грях. Той е, че от повече от година знаела, че настоящият шеф на митницата в Лом живее в къща за милиони, но е спестила този факт пред обществото.И защо бе, Кака?! Как ти даде съвеста?!?! Честа, герберастка?!?! Ако те фане сега ББ ще си размаже мазната СЕЛСКА мутра!!! Премълчаването на престъпление е = съучастие:) А твоите имотчета (Монтанска област) кога ще ги покажат по телевизията?

107

Х

преди 13 години

...Думите й са извадени и нагласени от други разговори...Почти се съгласих с Менда. Доста трябва да са я слушали! И за доста дълъг период. Така де, за да се нагласи такъв диалог, според Менда, доста материал трябва да е имало на разположение. Ха сега, Менде, кажи защо си била толкова оперативно интересна. Не искаш? Аз ще ти кажа! Всъщност са слушали лицата, които са платили за да попаднеш в парламентчето! Ако някога истината излезе, ще покрие България с метър фекалии! Не знаеш, а?!

106

Анонимен

преди 13 години

Омръзнало ти е на теб на мен на целокупния и много страдален Български Народ.Но за ушите комунистически това е елей.Е предизборния им лозунг,,Гласуваш за Бойко получаваш Костов "Намери измерение,,Гласуваш за яне получаваш серго" ама преди това трябва да минеш през трактора, свързващото звено м-ду янето и серГЕЙ

105

Колт

преди 13 години

Ха-ха-ха тия искали да кадруват, ама не било да контролират контрабандата :))). Сигурно от добро сърце, че да се оправят нещата :))) Че всички идвали на власт до сега крадяха - крадяха. Кой по-малко, кой повече. Ама тия вече минаха всякакви разумни граници. Определено това е най-крадливото и най-некадърното правителство

104

Чао

преди 13 години

Тия *** Магда и Искра, са стари комунистически ***...и не могат, да се разделят с миналото си...удариха новата боя , ама пак искат да крадат...ей няма оттърване от тази *** !!!!!

103

MP42

преди 13 години

Прокуратурата не е искала да се подслушва ТановВ Софийска градска прокуратура (СГП) не се води досъдебно производство срещу началника на митниците Ваньо Танов и тя не е искала той да бъде подслушван.Ако се установи обаче, че разговорите са предмет на частен разговор, тогава може да се говори за оклеветяване и нарушаване на конституционните права", заяви магистратът, цитиран от БТА. Прокуратурата ще изяснява и дали разговорите на Танов с Менда Стоянова и Искра Фидосова са предмет на СРС или не.