84

някой

преди 13 години

До: AmenhotepЕ, хубава работа, то само оставаше да чуем за атентати извършени лично от Волен Сидеров! Достатъчно ни беше екшъна в самолета на Луфтханза, айде нема нужда!А за мене е повече от достатъчно самото название на партията "Атака", идентично с издавания лично от гаулайтера на Берлин д-р Йозеф Гьобелс официален вестник на националсоциалистическата партия "Der Angriff"!

83

Анонимен

преди 13 години

Не ни обичай Amenhotep. Не щем, вие си обичате Василий ***! Обичайте се, щом ослепяването на цялата българска армия поражда толкова голяма обич, обичайте се! Само ще ви помоля, да не надстройвате историята с ЛИТЕРАТУРНИ ТВОРБИ и да ги приемате като факти! Иначе трябва да се гушнете с макетата, да плеснете с ръце и да се обявите за извънземни!

82

Amenhotep

преди 13 години

Християнството и специално православието не е особено известно с големи кланета ... а и в Библията не пише да се изколват неверниците нали? Католицизмът наистина е правил зулуми, но сега е реформиран и мирен ... ако трябва да следваме логиката на реформирането и миролюбивостта, то и ислямът ще бъде миролюбив след около 600 години.

81

Емо

преди 13 години

турция е страхотна държава с европейско самочувствие.Но там няма място за ТАЛИБАНИ-гадни животни мръсни.За тях няма нищо ценно освен някакъв си аллах.

80

Левски

преди 13 години

Ердоган сега играе като Тито навремето...да се хареса и на 2 блока. Но всички видяхме до къде докара това Сърбия. Американците са прави че трябва нов световен ред и той е христиански, защото там е нормалния и проспериращ живот!!!

79

до 92

преди 13 години

Когато говориш за ``робство` трябва детайлно да прочетеш историята на твоите освободители руснаците и положението на руските селени по същото време.Да си чул нещо за крепостничеството? За да говориш за робство трябва да прочетеш какво е станало с езика,културата, и съдбата на народите населяващи Северне и Южна Америка,Африка,Австралия, Индия,особенно ***, Те на какав език и на кого се кланят сега и какво е било преди,а при тебе как е.За да говориш за робство трябва да видиш всичко това...

78

някой

преди 13 години

До: AmenhotepДа не би да искаш да кажеш, че християнската религия е миролюбива и в нея няма такива цитати?

77

Amenhotep

преди 13 години

Голяма "любов" струи от цитатите в коментар 90, да знаеш!

76

Анонимен

преди 13 години

до 92"Геноцид" се пише с Д. "Спокойни" с Й. "Варшавският" с Т накрая. "Арменския" не се пише с главна по средата на изречението. Петстотин години в изречение се изписват в пълната форма. Не можете да забравите петстотин години робство, но сте забравили родния си език. Обаче философствате като ...абе!

75

Amenhotep

преди 13 години

И мои дядовци са участвали в битки, а родата на баба ми е била изгонена от Беломорска тракия, като много от предците ми са били изклани от такива "толерантни" турци като теб. Една моя пра-пра баба и детето и на 3 годинки (казвало се е Иван) са били насечени на парчета от турците ... а главата на съпруга и е била набита на кол пред горящата им къща ... И аз трябва да ви обичам, така ли?

74

до Amenhotep

преди 13 години

Допълнение към коментар 91..И второто не плюй това що за другите е свещенно.В Корана няма омраза към никого. Свещенните книги не сеят омраза а любов към ближния си. Но ти нали си еретик тези неща не ги знаеш.....А чие е бъдещето историята ще покаже...Ти само можеш да плюеш и да крещиш.На това си способен..Бъдещето се печели с труд а не с просто плямпане по форумите...

73

Анонимен

преди 13 години

Ами не можеме да забравиме 500 г. робство...защо не признавате Арменския геноцит тогава? Заплахата е напълно реална, бяхме по спокоини когато бяхме във Варшавския договор и с руснаците.

72

до Amenhotep

преди 13 години

Не храня злоба към България и българите. Но срущу такива като тебе ДА.Защото такива като тебе бяха причината да се лее много кръв и сълзи. А що се отнася до въпроса ти ``Какво търсиш тук в България`` ще ти отговоря само: поради простата причина ,че носиш християнско име не ти дава право да обичаш България по-вече от мен.Второ прадядо ми си е оставил костите на Добруджанския фронт през 1916 година.Ако не вярваш *** до град Омуртаг да видиш колко от загиналите за България са турци и колко българи.

71

Мохамед

преди 13 години

Коран, Сура 9:123. О, вярващи, сражавайте се с неверниците, които са ви наблизо, и нека намерят твърдост у вас!**Коран, Сура9:5. А изтекат ли месеците на възбрана, убивайте съдружаващите, където ги сварите, и ги хващайте, и ги обграждайте, и ги причаквайте на всяко място за засада! И щом се покаят и отслужват молитвата, и дават милостинята закат, сторете им път! "**"Коран, Сура 4:89. Желаят и вие да сте неверници, както и те са неверници, за да бъдете равни. И не взимайте ближни от тях, докато не се преселят по пътя на Аллах! А отметнат ли се, хващайте и ги убивайте, където ги заварите и не взимайте от тях нито ближен, нито помощник."**Коран, Сура 2:191. И ги убивайте там, където ги сварите, и ги прогонете оттам, откъдето и те ви прогониха! Да заблуждаваш е по-тежко, отколкото да убиваш. И не се сражавайте с тях при Свещената джамия, докато не започнат там да се сражават с вас! А ако се сражават с вас, убийте ги! Такова е възмездието за неверниците.**Коран, Сура 2:193. И се сражавайте с тях, докогато не ще има заблуда и религията ще е на Аллах! А престанат ли, тогава да не се враждува, освен против угнетителите!

70

Anonimen

преди 13 години

Че кой насажда омраза повече от теб, гаден провокатор! Поне си смени аватара с някое ангелче херувимче, та да ти повярва някой заблуден!

69

Amenhotep

преди 13 години

Влез във ВБОКС7 и изгледай клипа "Не искам да седя до ***... " и ще видиш какво е злоба!

68

Amenhotep

преди 13 години

Колко терористични атентата е направил Волен Сидеров, и по колко хподжи са стреляли атакистите? Малко е тъпичко да сравняваш Атака със Сивите Вълци, ръцете на които са омазани с кръвтта на СТОТИЦИ невинни хора, вкл. и на Папата!

67

...

преди 13 години

bravo...mnogo dobre napisano....interesno mi e zashto naistina neshto koeto e bilo predi 500 godini vi tormozi ???? zashto e tazi zloba ???? nosi li vi neshto ????

66

:))

преди 13 години

искам да ми намериш в кой стих точно се говори за омраза към неверниците и всички, които не са християни... Може да има за турците, но все пак имахме вземане даване с тях 500 години. Намери ми някъде има ли нещо като джихад и други глупости от тоя род...

65

някой

преди 13 години

До: AmenhotepЕ добре де, имало от Сивите вълци в парламента и кво?Ми и ние тука си имаме депутати от Атака и Волен Сидеров.