61

Анонимен

преди 13 години

А ЗНАЕТЕЛИ, ЧЕ ОКТОМВРИЙСКАТА РЕВОЛЮЦИЯ - 1917 ГОДИНА В РУСИЯ Е ФИНАНСИРАНА ОТ АМЕРИКАНСКАТА ЦЕНТРАЛН БАНКА ИЛИ ПЪК АМЕРИКА ФИНАНСИРА ЗАВОДИТЕ НА ХИТЛЕР И ПЕЧЕЛИ КОЛОСАЛНИ СУМИ!!! И СЪЩЕВРЕМЕННО АМЕРИКАНСКАТА АРМИЯ КУПУВА ОРЪЖИЯ ОТ ТЕХНИТЕ ЗАВОДИ И ТЕ ПАК СА НА ДВОЙНА ПЕЧЕЛБА!!!

60

Анонимен

преди 13 години

Прави са тези, които казват, че това трябва да е новина номер едно, а не да ни занимават с тъпотии по вестници и телевизии! Една отвратителна истина, която най-после се доказва! И колко ли още ще излязат на бял свят? Ясно е, че освен създателят на Wikileaks, има и много хора с достъп до документите, които въпреки ограниченията, явно напълно отвратени от това, което се крие, са направили всичко възможно светът да го научи.

59

Анонимен

преди 13 години

Абе пичове, прочетете " От Чикаго и назад" писан преди 100 години и ще видите както пише Алеко за тази държава Съединени Американски Щати тогава! Там най важното е не живота или здравето, а ПАРИТЕ!!Другото е второстепенно!Те избиха милиони хора от Хирошима насам само за ПАРИ и влияние и пак ПАРИ !

58

Предложение

преди 13 години

Ами айде спирайте първо Цоца Цолата и МакДоналдса, после и американските лимузини и не ходете на кино...после требе да спрем и фолк модата щото сите каки са напундзени като амерички порно актриси...

57

Анонимен

преди 13 години

Не е точно така номер 57, руснаците си пият водката и си хапват мезето, докато американците ги опростяват от както се родят, нарочно ги захранват с простотия и Генно Модифицирани Храни, които им разбиват фамилията от всякъде!Те просто са най дебелата нация на света от тъпкани с чипс и гмо простотии!Друго си е французин, руснак и немец, друго е англичанин и американец

56

Анонимен

преди 13 години

Така ли!?! Искаш да кажеш, че са *** ?! Е как така хем са ***, хем са почти номер едно и доминират ? *** са че си набутват в армията измета от ***.латиноси и всякаква зган, а отскоро и ***, да мрът в войни ..Е това тъпо ли е да си чистиш *** и всъщото време да ти свърши и перфектна работа ?..Не мисля така. То който има мозък много добре знае че не е нормално да си *** и да се женят мъже, ама как искаш да ги изкарат на показ и да ги използват ако са скрити ..И мен ме дразнят ама..

55

Пламен

преди 13 години

Малей, тука сега не смее никой, който харесва Америка, да се обади :):):):) Не че руснаците са стока - те пък си тровят противниците с уран и живак... От трън, та на глог. Дано наште разберат, че *** на КОЙТО И ДА Е световен *** е вредно... Тука няма Изток, няма Запад, всичко е интереси и пари... Ако ще плюете - карайте наред - няма да сбъркате...

54

Анонимен

преди 13 години

За веселите хора препоръчвам филма - КАНАДСКИ БЕКОН, за по сериозните - ЦАЙТГЕЙТ! И двата тотално изясняват американската политика в света, ама съм сигурен, че малко хора са ги гледали и малко хора ще ги гледат

53

Анонимен

преди 13 години

Всички амеркански ветерани от войната в залива през 91ва са болни от болеста на войната в залива! Защото американските фармацефтични компании изпробват лекарства над войниците на Сащ, да видят ефектите и те повечето бутват психически и физически

52

Анонимен

преди 13 години

Коварни трикове казваш ? Ами когато преди години някои Българи казваха как се работи за рабиването на Българската държава, как се намипулира, как....Вие не ревахте ли и не ги ли плюхте че са луди, че нерабират и са селяни, комунисти, неандерталци....Ами че то и сега все още е така. Усещате се бавно, не защото сте много умни повечето, а защото просто вече го усещате физически. Виждате го, но не всичко е видимо. Народ който невярва на родителите си, на бабите, дядовците...Той е ОБРЕЧЕН !

51

Ту Пийпъл

преди 13 години

Колега от 51 само да добавя... и нямат нито една спечелена война...

50

Анонимен

преди 13 години

Май трябва отново да изгледаме филмчето за Монсанто, което направо е потресаващо. Какво насилие, какви коварни трикове, за да се наложи нещо, противно на природните закони. А нашите госпожи Манева и Нона, много леко минаха, трябваше да бъдат поразпитани защо така усърдно лобираха! На Манева не й е за пръв път. Помните, предполагам, колко "безвредни" според нея бяха и американските бомбардировки на Сърбия с обеднен уран до самата ни граница.

49

Анонимен

преди 13 години

Спин тръгва от САЩ, финансовите кризи, през 1929 и 2009 тръгнаха от САЩ! Повечето войни през последните 100 години са създане от САЩ - Виетнам, Югославия, Косово, Афганистан, Ирак, самото създаване на Израел, Студената война и куп тайни войни, които се пазят в тайна, налагане на режими в Южна Америка, Африка,Източна Европа и така нат.

48

Анонимен

преди 13 години

Svalqm 6apka na tozi smel 4ovek ASANDJ,sobstvenik na sayta WIKILEAKS

47

Дънкан МакЛауд

преди 13 години

За да умре един безсмъртен и да бъде взета силата от него, трябва да бъде отрязана главата му. Накрая ще остане само един...

46

fire

преди 13 години

Все повече се отвращавам от хората... а американците са най-гадните ***. Да тровят дори собствения си народ.

45

Анонимен

преди 13 години

Във всеки има "демон" особенно когато стане по-силен. Псувам ги, искам някой по добър да е на тяхно място, но се моля само Китайците да не станат номер едно, защото тогава ще раберете Кон боб еде ли..

44

Анонимен

преди 13 години

НАДЯВАМ СЕ ТАЗИ НОВИНА ДА БЪДЕ ПРОЧЕТЕНА ОТ МНОГО БЪЛГАРИ!!!!!!!!ДА ПРОУМЕЯТ НАЙ ПОСЛЕ ИСТИНАТА!ХРАНАТА Е НАШЕТО ЗДРАВЕ! СПИН СЪЩО Е СЪЗДАДЕН В САЩ И ТРЪГНАЛ ОТ ТЯХ, А СЕГА ПЕЧЕЛЯТ МИЛИАРДИ ОТ ЛЕКАРСТВА ЗА ПОДЪРЖАНЕ НА МИЛИОНИ ХОРА ПОЛУЖИВИ ЗА ДА ПЕЧЕЛЯТ !

43

Прогледнал

преди 13 години

Зловещите думи са на един от посланиците, а държавата е Франция, която е може би най-големият противник на американизацията въобще! Вероятно ВСИЧКИ американски посланици са имали същата задача, наложена от големите корпорации, печелещи милиарди: да направят всичко възможно, включително и чрез натиск в/у правителствата, ГМО да се приеме в света. Добре че има будни и смели хора! Тук трябва да благодарим на организациите, които ни отвориха очите за какво всъщност става въпрос.

42

Анонимен

преди 13 години

Sega razbrah ve4e za6to irancite vikat na amerikancite i evreite demoni