28

Анонимен

преди 13 години

ivane mnogo si zakasnql po dobre da si gleda6 vnycite

27

ние

преди 13 години

А за поразиите от назначения на подходящи длъжности на синове и дъщери от ДС съпрузи правоимащи, сеща ли се някой колко много са поразиите и бедите за чистите българи.

26

Бачо

преди 13 години

По-добър кабинет от този на Костов не сме имали.Държавата беше наи-стабилна по негово време.Само не ми казваите,че ГЕРБ са с нещо по добри или *** -което маи е едно и също :)

25

Гербогласувател

преди 13 години

Костов е най-успешния премиер.СДС води най-умурената полиника.

24

Анонимен

преди 13 години

то па сякаш германците нямат агенти у нас

23

Фанта

преди 13 години

защо нито един политик не излезе да напише статия за плюсовете и минусите, от всяко едно дело: приемането ни в НАТО, Шенген, отварянето на границите, вреднто за нас "Отворено общество" и т.н.? Май само ви стиска да правите прокламации за изборите и да си я карате както ви е гот? Ти, като си бил учител, защо не развиеш една тема в медиите за плюсовете и минусите от Шенген? А само критикуваш? Да знаем и ние, защо критикуваш! Щом си за Шенген, напиши какви са плюсовете в това, което виждаш!

22

Нов морал

преди 13 години

Че защо да си го сменям! Това, че не знаеш що е метафора и как тя е намерила отражение в използването на този ник не е мой проблем:) Новия морал дойде с Царю и сега с Боко, но за мен такова разделение няма! Или имаш морал или нямаш. Ама ти нали нямаш способността да мислиш над прочетено и явно изпитваш известни затруднения:)))А Костов го помним? И то с какво? С грандиозни икономически неща! Да ти припомням ли:))))))))))))

21

Анонимен

преди 13 години

Костов е прав ! ЧЕНГЕТАТА на ГЕРБ провалиха Шенген. А иначе всеки посланик по света е нечия разветка. И новите ни, ще са нечия разветка, но на кого ли?

20

Анонимен

преди 13 години

Костов пак си е повярвал,че може да влезе в голяма политиката....

19

фанта

преди 13 години

каквото и да става: слава на ченгетата! не зная, какви са плюсовете ни за Шенген, но минусите виждам не сам малко. Но ти Костов ис ясоновидец и сигурно виждаш и хулавите неща? Сподели ги в една статия, разделена на плюсове и минуси, за дас е ограммотим и ние, дето сме неуки! ще се радмав прессата да се появяват повече материали като ваши коментарии на нещата, а не плюене на опозицията! Защото плюенето е лесно, а полезното и вредзното тряблва дас е анализира! Да те чуем, какво мислиш за тия неща

18

аз

преди 13 години

Интересно г-н Костов показва умствени качества когато е в упозиция. Вземе ли властта обаче с нищо няма да се различава от досегашните управници. Стой си там и от теб не видяхме нещо за държавата. Направи много за семейството си и себе си.

17

Анонимен

преди 13 години

На тези, които критикуват Костов ще каж, че при неговия кабинет заплати и пенсии се вдигаха, а данъците падаха. България направи решителни крачки към НАТО и ЕС. НДСВ и Станишев след това продължиха по този път и постигнахме успехите прием в НАТО и ЕС. За съжаление това популистко правителство на ГЕРБ е крачка назад.

16

СДС

преди 13 години

Веднъж Костов ни извади от кризата след БСП сега пак ще ни вади от кризата след ГЕРБ

15

лусифер

преди 13 години

костов знае пътя на теория

14

now

преди 13 години

не може този човек, преподавал научен марксизъм и давал съвети в "Работническодело" за БКП да се произнася, кое е правилно или не, за европейски и други важни за хората проблеми! Тези списъци, за които говорят още в 90-те години ги пренаписаха на 100% и съчиниха по свой калъп.

13

електорат

преди 13 години

МАВЪРА ДА ХОДИ НА ДРУГА ПЛАНЕТА!!. ВИДЯХМЕ ГО КАКВО НАПРАВИ КАТО ИМАШЕ ЦЯЛАТА ВЛАСТ!!!

12

ПУРКО

преди 13 години

Мал/р/тин Димитров -президент. Ив.Костов началник обща канцелария на президента.

11

DS

преди 13 години

Маджо докара царя. Плати му и му нареди кабинета. И вкара приятеля си Борисов в него като главен секретар и заедно с НДСВ управлява цял мандат. После сътвориха ГЕРБ като алтернатива на залязващото НДСВ. Навсякъде мутри. Чудя се какво им харесвате, та ви текат лигите по тях.

10

Анонимен

преди 13 години

Това да го каже точно Костов си е наглост. Защото точно по негово време започна сближаването с ДПС и в резултат сега Европа се страхува от нахлуването на турците, а пък за *** да не говорим. Ама сега герберите му виновни.

9

STOON

преди 13 години

до ГЕРБАДЖИИТЕ ВОЛА КАТО РИЕЛ РИЕЛ И МУ ПАДА НА ГЪРБА