47

asere

преди 13 години

Таз дебелата яла,яла от наще пари.Баси прасунгера.

46

Анонимен

преди 13 години

Любопитен начин да защити лидера си Яне Янев от обвиненията в хомосексуализъм избра депутатът от РЗС Емил Василев.В писмо, разпространено до медиите, той обяви, че е бил брутално изнасилен от съпредседателката на ПГ на ГЕРБ г-жа Искра Фидосова".*** публикува настоящото - въпреки набиващата му се абсурдност - тъй като то илюстрира въпроса, който ни мъчи отдавна - до какви висоти" ще достигне политическият диалог у нас...Василев уточнява, че местопрестъплението е било мъжката тоалетна на Народното събрание, на 22 октомври - петък.Има пукната плочка, а един от умивалниците се клати, пише още депутатът.Веднага съм информирал за случая организационния секретар на РЗС г-н Тодор Великов, народен представител. Възнамерявам още в понеделник да внеса официална жалба до парламентарната комисия за борба с корупцията, конфликт на интереси и парламентарна етика, защото знаете ли колко ми беше тежко, продължава писмото си до медиите Василев.По думите му преди това бил получил поне 100-тина sms от Фидосова с порнографско съдържание.В жалбата ще настоявам по случая да бъдат сезирани ГДБОП и прокуратурата, тъй като случаят е от значение за националната сигурност. Надявам се на бързо и безпристрастно разследване, завършва писмото си Василев.

45

Боже...

преди 13 години

"Конкретният спор беше за знака, с който вотът да се отбелязва в бюлетината. От ГЕРБ настояват да се поставя само знак "X"."Без коментар.Стягам куфарите.

44

Желев

преди 13 години

Какво ли крие тая ,,фидака,,под палтото.

43

Анонимен

преди 13 години

Майче,такава красива дама като теб,бива ли да се занимава с такава ***?Да взема да те поканя на вечеря,мани туй прасе.

42

Сталин

преди 13 години

Не се пенете бе другари,на Бузлужа всичко е спокойно.Номера е да одерем кожите на овцете!Всички после при мен за инструктаж!!!"НЕ Е ВАЖНО КОЛКО И КАК СА ГЛАСУВАЛИ, ВАЖНОТО Е КОЙ, БРОИ ГЛАСОВЕТЕ." /Йосиф Висарионович Сталин/

41

Анонимен

преди 13 години

Егати гърба,дето има тая.

40

Анонимен

преди 13 години

всички получават по два минуса от мен - за поведението си пред публика и за IQ-то си. иначе след внимателен анализ препоръчвам на фидосова и яне янев да сформират коалиция, основана на общия интерес към простотията и лошия вкус.

39

Анонимен

преди 13 години

"Едно си Мая знае, едно си Мая лае и бае", - IZGRUHTQLA SVINQTA

38

Интегрална бюлетина

преди 13 години

Аз съм "ЗА" интегралната бюлетина. По този начин се отрязват доста начини да се "предопредели" вота.И що за *** аргумент е, че била "сложна"? Това си е и обида за хората. В Индия гласуват с такава бюлетина, и то наистина като чаршаф голяма, при тяхното ниво на масова образованост ... а тука - сложно било?Сложно, ама за манипулиране!А и след като цял народ безпроблемно проследява завързаните турски и латиносериали и сагите от жълтата преса - значи няма проблем и с интегралната бюлетина! :)

37

Анонимен

преди 13 години

hah vijte na snimkata Fidoskova za da se mushne prez vratata vliza pod ugul

36

Гошо Тъпото

преди 13 години

ВИЦ Параванов привикал депутата Антон Куффевв и му казал,че те от...АБВ-то,са се спрели на него за кандидат-президент,а Мая Налъмова за...вице.Ще сеоправиш ли с...материята-попитал го Гоце.Да-отговорил бодро Куффевв -материята ще я...оправя,но за Мая се...съмнявам;той и Сергей не може да я...оправи.

35

harakiri

преди 13 години

смотаната фидосова, вместо да ми вкарва по цял ден лобистки текстове, да си напъне малко тарамбуката. има хора в "неравностойно" физическо положение. това не означава, че човекът нчма право на глас, не можейки да постави правилния знак. след "оня" филм, който полазваше манипулацията на герберите на изборите, предполагам лесно ще се опитат да прецакат хората и точно това ще е краят на герб.

34

Анонимен

преди 13 години

фидосова заявижда на мая защото е слаба

33

Абрахам

преди 13 години

Ей това комунистчетата са големи куки. Особенно пък змиичето Манолова.

32

До djon

преди 13 години

Като е номер 1 какво е направил бре червени приятелю.

31

prezidento

преди 13 години

Ама вижте ги само за какво спорят: за хиксове и плюсове. Ама това било много важно в днешно време как ще гласуват 50 % от българския народ, защото другата половина няма пак да гласува поради разочарование. Очаквахме новите да са по различни, ама и те били момичета на късмета като предишните.

30

69

преди 13 години

Фидосова-фиданка,ама не тънка

29

Ба си закръглената

преди 13 години

Изобщо не мога да си представя това нещо ( на снимката в ляво) да ми е в къщата. Даже и в свинарника си не го искам. Манолова да отива на баяч.

28

Анонимен

преди 13 години

Предлагам да изберат символа "@ " / кльомба, маймунско а и т.н./ тогава със сигурност ГЕРБ пак ще спечелят изборите, защото възрастните хора няма да го докарат- електората на БСП.