247

родител

преди 13 години

Как да не е вали от снощи. Я гледайте перловска къде е вдигнато нивото. Тая нафандъкова се прави на Батман и тя. Трябва да обяви бедствено положение и да сформира щаб и там да ляга и става. Ей тези гербаджий и те като другите маскари вече 21год.Искъра до Курило ще прелее,както други години.Да излезе по новините и да запознае хората с положението до момента.Ама некадърници са тея.

246

Анонимен

преди 13 години

Бойко, Клоуне с ножица, къде си ???

245

Анонимен

преди 13 години

Ей, Богу, обилен валеж започна вчера следобед и днес по обед ситуацията е вече почти бедствена - няма и 24 часа с не кой знае колко силен дъжд. Ами ако вали 3 денонощия, както се е случвало неведнъж в моя не много дълъг живот, какво се случва, м? Категорично Околовръстния път на София никога преди не се е наводнявал по този начин и за толкова кратко време, и за това могат да свидетелстват всички граждани на нашия град. Къде е Мутрата? Нещо не го виждам и чувам днес. Сигурно е отишъл да пререже лентата на новия завод за ***? Да-да, завод за *** ще имате, софийски балъци, на върба у сряда. Виж Околовръстен път за 100 млн. километъра тутакси Мутрата ще ви построи.

244

Анонимен

преди 13 години

във влажно време, както и по изборно, кода за цял абсурдистан е "фекално кафяв"

243

наблюдател

преди 13 години

Боко не строй магистрали, че ако ги построиш като околовръстното ще ни издавиш бе Кратуно! Като взе рушветите и потроши милиони барем да се беше сетил и шахти за оттичане да наприш :). Или сега пак ще е виновен изпълнителя, на който обаче вие сте забравили да възложите изграждането на такива :))))

242

sas

преди 13 години

Атила, пий си хапчетата!

241

Анонимен

преди 13 години

Софиянци, не се отчайвайте.През нощта температурата е отрицателна и утре ще имате най-голямата пързалка в света.Готови сме за зимната олимпиада! Това е голямата изненада на Бо Бо, Правителството и СГО за България за Коледа и за Нова година.Не че няма да има и други изненади! Утре всички под строй на откриването

240

ТАНКИСТ

преди 13 години

ТРАГЕДИЯ ГОЛЯМА ... А СИГОРНО СЕГА ДЕПУТАТИТЕ СА НА НЯКОИ ПРИЕМ С ПОДАРЪК ТЕЛЕФОН ИЛИ КОЛА ... ОВЧА НАЦИЯ , ПРОСТА

239

Данчо

преди 13 години

Към всички мунчовци!Да сте видели за 21години почистени улични шахти!*** само решетките гепиха,а всички мутри смучеха по 65-70милиона всяка година,а мръсотия навсякъде!От крадливи *** какво да очакваш?

238

Анонимен

преди 13 години

Да, ама аз партийна книжка никога не съм имал - на никаква партия. За разлика от Вожда ти, който си има Червена. Нещо да ми кажеш, *** ?

237

гъоцо

преди 13 години

тцтц пак имам стафиди на космите на ***

236

rosy

преди 13 години

аз съм ***

235

Анонимен

преди 13 години

"тогава автоматично всички мъжки *** трябва да идат в затвора"ми именно.

234

BG tur4in

преди 13 години

izv.4e taka se obrastam smotani ste bili i takiva stesi ostanete

233

Анонимен

преди 13 години

Без коментар, специално първата рекичка по посока от новото кръгово на Драгалевци към Бояна, знам какво мостче беше с мижава тръбичка, знам и какви тръби сложиха на тяхно място, и все пак водата не успя да се побере отдолу и на това място също излезе отгоре. Тя цяла европа закъса, на вас проектантите и подизпълнителите на Бойко са ви виновни.

232

гост

преди 13 години

Как да стана масон? Питам понже всичките ни известни личности и политици са такива.

231

Анонимен

преди 13 години

И като се събуди бяха ли ти прогизнали гащите!?

230

феминистка

преди 13 години

Ако бяхме в САЩ щеше да си отдавна в затвора! Там такива като теб ги кастрират или ги трепят.

229

reptilian

преди 13 години

Аз съм рептилиън и съм горд с това! Много от световните лидери са рептилии.

228

Анонимен

преди 13 години

Бойко е картонен макет на Премиер в естествен размер.