240

ЗДРАВКО БИЗНЕСА

преди 13 години

ЯНЕ, ПАК СЪМ АЗ. И НА 190 ПАК БЯХ АЗ.ДАЙ ДА Я ВИДИМ ТАЯ КОНСТИТУЦИЯ.ДАЙ ЛИНК.

239

Спонги

преди 13 години

Една нахална госпожа пред НДК спираше всеки срещнат и го убеждаваше да се подпише с думитеМ " Да намали тунеядците". Може ли това да е критерият. Когато и казах, че не желая да се подпишаи, че ако има Референдум ще гласувам против, тя остана много озадачена. Тези хора си вярват, а подписващите се бяха на възраст над 60 години предимно. Не е читава работата.

238

Анонимен

преди 13 години

Какво ли си мисли Семката? Абе тоя не ме ли харесва вече, че взе да че сгоди с оная грозотия, аз съм по-готин от нея. Янето ме предаде и за това ще го фрасна по кратуната.

237

Анонимен

преди 13 години

Както всичко на Яне, и подписката му е фалшификат. Не му вярвам. Вярвам на ГЕРБ!

236

Анонимен

преди 13 години

До 238! Добре стигане до незабавните избори и какво? Цялата държава спира да фунционира изсипват се сумати пари в изборите, и за кого ще гласуваш??? АБВ, или БСП, ДПС, или ВМРО...??! Стига глупости! Ясно е, че Бойко няма да оправи държавата, няма да спре кризата, няма да съживи бизнеса! Ни е ясно, че никой няма да го направи! Оставете го поне инфраструктурата да направи, защото другите дори и това не могат да свършат! А Яне е за лудница...

235

Анонимен

преди 13 години

Taka a ostanalite 6 400 000 kakvo iskat ima li znachenie?

234

Анонимен

преди 13 години

Може ли някой да се досети какво означава жестта на Янето към другаря Семов: а/ я ела по-близо; б/ подай ми го; в/ виж колко ми е мека китката.

233

Анонимен

преди 13 години

Целият парламент е абсурдно да е в парламента.За сводка - управляват ни пожарникар,физкултурник и богослов...За едно светло бъдеще. Единствено Дянков е образован - но този подкрепя максимата,че дори с образователно насилие, ум не се постига.

232

Цецко

преди 13 години

Вече са 600 001..

231

БГ

преди 13 години

И аз не подкрепям идеята на Янев!Опасно е да се дава власт на такъв тип хора, особено да им се иска мнението, да се допускат въобще до парламента!Абсурдно е!

230

Анонимен

преди 13 години

Тия подписи в Карлуково ли са събирани?

229

Анонимен

преди 13 години

В България никога не е бил провеждан референдум. Имало е два неуспешни опита през 1946 и 1971, но и двата са незаконни.1946 - референдума се провежда докато сме под съветска окупация1971 - референдума се провежда насилствено от репресивния апарат на БКП

228

Анонимен

преди 13 години

Първо - най -вероятно са повече - аз лично искам незабавни парламентарни избори, но твърдо не подкрепям идеята за промени в Конституцията от Яне.Второ - абе осъзнавате ли колко опасно да се даде конституционна власт на необразован тип като Яне и сие. Някой чел ли е предложенията за промяна - до ЕДНО СА АБСУРДНИ И ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ОПАСНИ. Освен ,че съм изучавал чужди Конституции, съм изучавал и историческото им развитие - това,което предлага Яне е АБСУРДНО.

227

М.

преди 13 години

"212", поздравявам те! За по-младите припомням виц,който чух от дядо си някога:Цар Фердинанд се оплаквал от консервативността и ината на шопите. Английски лорд му предложил облог -да изпрати един шоп при него в Англия за една година- да го промени. Ако успее,Фердинанд ще му подари автомобил "Форд".Не успее ли, той ще даде на царя ни един"Форд". Още преди да изтече годината,Фердинанд получил телеграма от Англия:"Фердо,ела си узми шопо!Алал ти Фордо!Подпис: Лордо."Май и до днес не сме се променили

226

БГ

преди 13 години

На бсп, дпс, резацесе това им е целта, 235.Всички те работят против България!!!!

225

Анонимен

преди 13 години

Лъсна му голия гладко избръснат зад..к на Янето. Това беше целта на събирането на подписки, уж за Велико Народно събрание, уж за нова конституция, а изобщо хората не се питаха за какво им е, като и те не разбираха, ама българите са като овце, като види някой нещо и тича да прави същото. Е на това овчо поведение разчитаха от РЗС и успяха, но само показаха истинската цел-пак да се оплюе управлението на ГЕРБ. Но така или иначе след три дни на никой няма да му пука за поредната манипулация на РЗС.

224

Ilko

преди 13 години

LELE BOGE AMAN OT NEDORASLIACI ABE SMESHNIK I SAS I BEZ REFERENDYM SMESHNICI KATO TEB PAK SHTE SA V POLITIKATA,NE RAZBRA LI CHE NI E PISNALO OT TAKIVA KATO TEB DETO XODIAT SAS TORBICHKITE PO KONSPIRATIVNI QVKI.KAK NE SE YSESHTATE CHE NA NAS NI PISVA VECHE OT PALIACHOVCI

223

БГ

преди 13 години

Ако Янев е пуснал на всчките..лелееее хааа ха ха ха ха ха

222

Анонимен

преди 13 години

Абсолютна простотия! Тоя Яне Янев е лакей на Трактора, облсужва неговите интереси, както и Гоце! ВНС съставено от мутри, олигарски и стари комунистически номенклатури не ни трябва, те няма да направят нищо добро! Напротив, ще досъсипят бизнеса, ще монополизират сичко и всички ще бъдете роби! Развие ли се подобен сценарий аз си бия камшика от ***, и отивам някъде гастарбайтер :D ... *** НАРОД, СЛАБА ДЪРЖАВА!!!

221

БГ

преди 13 години

Бате Бойко затвори в пандиза лошите! Батко така ме е учил!