92

za 105

преди 13 години

Ето че се появи поредния красноречив гербер:)) Те така се отстояват позиции:)))))) Така и Бойко ги отстоява:)))))

91

Анонимен

преди 13 години

Тук има писачи от КГБ немисе вярва че има българин които иска да плати по скъпо

90

Аре не така!

преди 13 години

45 години плащахме за Освобождението - стига толкова. Ти какво искаш? Да сме руска губерния до края на света? "Спасибо", ама ни стига толкова "славянска дружба" :) Време е да си гледаме интересите и да вървим напред. Иначе, дълбок поклон пред руснаците, които са очаствали в Руско-Турската война, в която е освободена България !

89

Анонимен

преди 13 години

Костов рапродаде България. Сега пак се появи на сцената защото иска "да гушне"още.

88

za 99

преди 13 години

Познайа защо си иска турците:)))))

87

Росен

преди 13 години

Борисов не на руснаците трябва да се опъва а на "Янките-Еврей" те са виновни за всичко както и Тройната коалиция ... Русия ще ни спаси както е било винаги и както ще бъде винаги...Ако толкова смяташ че Янките ще ти докарат газ дай да видим :)

86

za 96

преди 13 години

Има и такива дето искаме да си живеем у дома:) Затова, който иска да хваща пътя за САЩ и Русия, а да не казват на другите на кого да се кланят:)

85

Това е истината

преди 13 години

Ти нормален ли си? Като не искаш да се гъзиш на руснаците, тогава отивай на турците, ако така ти харесва повече! Взимай ток от тях. Гъзели сме се на руснаците... Те са народа, който поне нещо ни е дал. Всичко други са взимали от нас. Ей, никаква благодарност нямаме вече.

84

ZOZO

преди 13 години

TOVA CHE LANSIRACH KOSTOV GOVORI MNOOOOOGO LOCHO ZA TEB

83

za 95

преди 13 години

След година Костов пак няма да е познал, защото ще струва повече:)))))

82

2 неща

преди 13 години

За мен две са важните неща:1. Костов пак излезе прав. Централата ще ни струва 7-8 милиарда най-малко. *** го псуваха, герберите мучаха, но истината е на негова страна... както винаги :)2. Борисов най-накрая се опъна на руснаците, дано да не се отметне за пореден път. При него сутрин е едно, вечер е друго.

81

Анонимен

преди 13 години

Абе неадекватни тийнеиджъри, тока може да се изнася, също като стока. Той не е само за лични нужди. До сега винаги сме изнасяли ток и България, а оттам и българите, са печелели от това.

80

za 90

преди 13 години

Нали ти каза, че газта ще поевтинява, а тя поскъпна! Нали ти каза, че тока ще пада, а той скочи! Какво искаш:))) Човека осигури пазар за парите ти:)))))))))

79

ВР

преди 13 години

Боко, Боко не разбра ли че с тези провакативни изказвания ескалираш напрежение и повече вредиш отколкото полза да носиш. Вземете седнете и се разберете. Може и без пресилени коментари и медиини изяви. Важна е накрая ползата за България да я има , а тя е да има АЕЦ защото да не станем зависими от други след десет години. Това не са ти местните бизнесмени и мутри на който може по стар навик да размахваш пръст ,публично пред медиите. Помисли с тези твой думи колко ги обиждаш и накрая твърд ще ти в

78

един път

преди 13 години

Един път срещнах покъртителен за мен коментар в руски сайт за България...Беше около изказването на Бате Бойко, че спира всички ен.проекти с Русия. Та той беше написан от жена, чийто пра дядо е изгубил зрението си в Руско-турската война. Тя разказваше, че цял живот този човечец бил пълен инвалид, но се радвал, че участвал във войната, която освободила българите. Внучка му задаваше въпроса как така сега България се е толкова отчуждила и не помни общото си минало с Русия.

77

xxl

преди 13 години

Казваш : "БОЙКО Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ПОЛИТИК ДРЪЗНАЛ ПО-НАЙ КАТЕГОРИЧЕН НАЧИН ДА ЗАЩИТАВА ИНТЕРЕСИТЕ НА НАРОДА СИ"Дай ми пример с поне едно нещо дето ме е защитил.Аз пък мога да ти дам безкрайно много примери за това как нищо не се е променило и как много неща са се влошили при неговото правителство.Искам примери иначе става научен комунизъм твоето говорене!

76

Тодор Живков

преди 13 години

Селското стопанство през 80-те хранеше 2 Българии.

75

Леле

преди 13 години

Бойко е безкрайно твърд като види Дим Дуков и винаги застава зад Цветанов, дори като брокер по недвижимите имоте:) Пред руснаците обаче без виагра няма да стане:) Да лъжеш българите е едно, но да лъжеш в международен план е друго:))

74

Анонимен

преди 13 години

Конституцията значи първо задължение, после право.Ако в Парламента, заседават умни, делови, сериозни хора земеделски стопани, търговци, фабриканти, чифликчии, предприемачи, делови мъже, които имат хубава работа в къщи, хубави доходи от предприятията си, те няма да протакат заседания и да слушат глупости на самозвани оратори-бърборковци като Б.Борисов. Не. Те ще решават бързо и точно законите. И ще си отиват в къщи, да си гледат мините и фабриките. Те нямат нужда от тези пари, които плаща държавата на депутат на месеца.Много бе, много се бърбори в БългарияДаскалите бърборят.Приставите и джандарите бърборят, поучават, а пристав и джандар да те поучават, това е вече истинска трагедия,

73

:)

преди 13 години

tova v Belene sled godini i sami shte si go napravim nqma nujda da davame pak na drugi i posle da ni iskat po masa pari za tok kakto s ERP-atata . Nie sme iznositel na energiq i pak plashtame golemi sumi tok. AEC sys 80-90 procenta BG 4ast .. Energiqta e nezavisimost i Rusiq go znae..