149

Анонимен

преди 13 години

Жалете бедните и бездомните - тоя не е умрял гладен.

148

до 150

преди 13 години

Ти да не си махленската клюкарка....защо ни занимаваш с клюки...не познаваме майка му......познавахме А.Баташов........

147

Анонимен

преди 13 години

Не е необходимо нищо да се помни, всичко е строго субективно. Ако беше гледал "Секс, Наркотици и Рок Енд Рол", "Секс", "На живо", "С Глава в Стената" - все моноспектакли щеше да се убедиш, че е талантлив актьор. Особено в "Секс, Наркотици и Рок Енд Рол" - там се превъплащава в 6 различни типа хора, което според критиката е изумително. А да не говорим, че Баташов странеше от прожекторите, към които много артисти се стремят.

146

Мила

преди 13 години

Бог да прости Андрей. беше съвършен- тяло, глас, походка, талант, труд. И много. мног чувствителен, не може да откаже на приятели,на близки, на някой, който иска от него нещто. И заради това се случиха много нещта, но не добри за него. Винаги да се съобразяваше с всекии близък, което изчерпа енергията му. невероятен талант Светлина на духа му.

145

Д-р Менгеле

преди 13 години

Лека му пръст, велик актьор беше, гледал съм му всичките постановки! А в болница "Токуда" съветвам НИКОЙ да не ходи. Там забавиха поставянето на диагнозата на Баташов, а във Военна за нула време разбраха от какво е болен. А и от личните ми перипетии с "Токуда" съм се заклел повече да не стъпя там. Поредната побългарена чуждестранна концепция. Тъжно :( .

144

Илиана

преди 13 години

Тази невероятна чувствителност на Андрей, заради която на някои все им беше надменен, странен. Това го има навсякъде, ако си по талантлив значи си невежа, значи си друг, и тълпата от колеги злобеят и не те оценяват.Така беше и с него. Но направи моноспектакли, които са върха по драматургия, по изпълнение.И хорат го обичаха. невероятно чувствителен и талантлив. И думата любов и обич, винаги му липсваха. Просто много, много му липсваха. да ги усети ей така човешки.И цял живот живя заради близки.

143

Aleks

преди 13 години

Странни същества сме ние българите обаче - обсъждаме колко пари е струвало лечение, колко пари престой по болници и т.н. Вярно пиенето е "подпомогнало" така да се каже доста неговото състояние и това че който каквото си направи сам дръг не може да го направи е вярно.Човека го няма вече каквото и да се каже нищо не може да го върне! Бог да го прости!

142

Amenhotep

преди 13 години

Баннахте ме а? И защо ме баннахте? Защото споменах как Дора Баташова се гавреше и се надсмиваше над мъката на една жена, която гледаше умиращата си майка и я беше подложила на системен терор. Малко и беше на жената да гледа умиращата си майка, та само злобата на Дора и липсваше. Та така, никое ЗЛО не остава НЕНАКАЗАНО! Иначе, съболезнования за Андрей.

141

Гражданин за EPБ

преди 13 години

Абе какво ни занимавате с тоя гербаджия.ВСИЧКИ ОТ НДСВ СА ПОТЕНЦИАЛНИ ГЕРБАДЖИИ. НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ЖАЛЯТ ТАКИВА АЛКОХОЛИЦИ И ГЕРБАДЖИИ

140

az

преди 13 години

Всеки ден по бутилка уиски - а има хора умират от глад, за хляб нямат!!!Тях съжалявайте, за тях помислете!

139

Някой

преди 13 години

А ти лично присъствал/а ли си на неговото "наливане като пробита бъчва"? Много е лесно да се говори наизуст, и без да имаш доказателства за думите си...То и аз може да съм чел някъде за това, ама не съм го видял лично, и не мисля, че е редно да се злослови в такъв случай!!!

138

Анонимен

преди 13 години

не е тук мястото и моментът, но искам да пиша на всички, за които няма нищо свято явно, дори и пред лицето на смъртта - знаете ли, колко струва едно обикновено лежане в най-обикновена болница, без дори да се плаща пациентската такса. Майка ми лежа преди 4 месеца и това ни струваше около 700 лева. А знаете ли, колко струва едно скромно погребение - минимум 1500 лв!? И не е вярно, че не е известно, колко пари са събрали от шоуто - беше оповестена сума 40 000 лв. Замълчете, ако няма какво да кажете

137

Дени

преди 13 години

Да, лека му пръст и да почива в мир! Поклон пред таланта!но за алкохолизмът му ... нямам думи, той го докара дотук. Къде бяха неговите близки когато занъваше?! Не е достойнство да си наливаш като пробита бъчва и после цял сват да те спасява и величае...,дано Бог да му прости...

136

Анонимен

преди 13 години

Светла му памет и съболезнования на хората, които го обичат! Жалко е, когато млади хора си отиват без време от този свят!

135

байното

преди 13 години

Кой каквото сам си направи, друг не може даму го направи! Така и Андрей каквото си направи с пиенето ...

134

деменция

преди 13 години

Бог да го прости , ама я някой да напише поне една паметна роля, с която да бъде запомнен "като театрален/филмов титан" покойният човек?

133

Бай Ристо

преди 13 години

Лека му пръст и Бог да го прости.....

132

Анонимен

преди 13 години

ЖАЛКО ! Бог да го прости!

131

beti

преди 13 години

Бог да го прости! Тетъра изгуби един страхотен талант, достоен да се нарече дори ТИТАН в родното театрално изкуство! Нека почива в мир!

130

Георгиева

преди 13 години

Дълбок поклон! Почивай в мир и дано си в по-добрия свят!Почивай в мир!...