159

Beco

преди 13 години

Само ние си имаме ***... На острова са пакита и индийци, при немците са се завъдили ***, Франция е пълна със сенегалци, алжирци и всякакви, а в Португалия, където съм живял и знам със сигурност има анголски и мозамбишки ***, и бразилски ***... Та кво, ще излезе, че сме супер арийци...

158

ахмед турчина

преди 13 години

Днес.бг не озлобява никого!И *** не са проблема на България!Проблема са си българите,че допускат *** да им бъдат проблем!Анадън му?

157

Анонимен

преди 13 години

Има един лаф- "Вари го, печи го на *** си мирише "Трябва да се вземат мерки , а не само политиците да говорят за интеграция на ромите - това е невъзможно нещо , то богатите западни държави не могат да интегрират емигрантите , пък ние ще интегрирама *** ли ?Трябват твърди закони , който не работи и не е пенсионер и не плаща данъци и осигуровки да умира не да получава социални помощи и детски.Ама тая демокрация по амариканско -западен образец защитава малцинствата .

156

Amenhotep

преди 13 години

Ха ха ха, акомайчинските се изплащат до 3-то дете максимум и едновременно с това са затворени всички социални домове, тия диваци ще си изпоизтрепят децата от глад! Виж ги как сегасегрижат запотомството си, при все че взимат пари да го гледат, пък представи си, да трябва те сами и да си ги изхранват!

155

румяна

преди 13 години

Ако някое правителство се наеме да реши проблема, имат решение:1. Майчинските да се изчислява според трудов стаж и образование, за непълнолетни да няма, за тях отговарят родителите.2. Помощите за безработни срещу 20 отработени дни3. Закриване на домовете, освен за пълни сираци.4.Майчински до 3 деца, повече на издръжка на родит5. Ако родителите не създадат нормалени условия за живот и образование на децата, да се отнемат родителските права и децата за осиновяване, първо тук, после в чужбина.

154

Тъп днес.бг

преди 13 години

И сега какво излиза според Анелия Димитрова - че *** са виновни за всички проблеми на България.Днес.бг само озлобявате хората

153

БАЧКАТОР

преди 13 години

Гледах по новините министър Цветанов с едни фермери които му се оплакаха че *** крадат продукцията им.Обеща им повече полицаи и бензин за патрулките. Това са смешни мерки срещу *** кражби, нужно е много по-сериозно и мащабно решение за битовата престъпност, защото именно това мори хората най- вече по селата и малките градове. Строги закони и безмилостна полиция която да си ползва често пистолетите-друго решение не виждам.

152

Анонимен

преди 13 години

Снимката е посвоему красива и романтична, но ... няма да бъде оценена от СЕЛЯНИ- чалгари, любители на силикона, Азис и ефтиното порно.(каквито сте повечето тук)

151

gladqtor

преди 13 години

Имам чувството,че кучетата си лаят,а кервана си варви...(за жалост..) :S

150

Amenhotep

преди 13 години

Причините, поради които *** са напуснали Индия намираме в древноиндуския сборник "Закони на Ману". Ето няколко извадки, взети от преразказа на Фридрих Нитче в неговата книга "Залезът на боговете":"Например третият едикт /Авадана Састра I/, който се отнася за "мръсните зеленчуци", определя лука и чесъна за единствена храна на чандала, позовавайки се на писанието, че не им се разрешават житни растения и плодове, съдържащи в себе си семена. При това на чандала се забранява употребата на огън и вода за приготвянето им. Същият едикт постановява, че чандала нямат право да черпят вода от реките, изворите и езерата, а само от блатните ръкави и следите в калта, оставени от животинските копита. Било им е забранено да перат дрехите си и да се мият, защото определената за тях вода е можела да се използва само за утоляване на жаждата. И накрая, на жените от кастата на ратаите судра е било забранено да акушират жените чандала, а на последните - да си помагат една на друга при раждане. /.../Самият Ману казва: "Чандала са плод на лош брак, на кръвосмешение и престъпление".За облекло чандала могат да използват само дрипите на умрелите, за съдове употребяват строшени глинени гърнета, а за накити - старо желязо. На богослуженията били длъжни да боготворят злите духове - и без почивка да странстват от място на място. Забранено им е било да пишат от ляво на дясно, както и да използват за писане дясната си ръка - тази ръка и изобщо движението "от ляво на дясно" са били добродетели, запазени за благородните..." Излишно е да допълвам, че неспазването на законите по онова време се наказвало твърде сурово.

149

Анонимен

преди 13 години

на снимката няма жена,и двамата са гейове

148

las bolas

преди 13 години

На снимката, кое е мъжът и кое жената?

147

Коко

преди 13 години

Това,което става е,че реално България върви по пътя на исляма - някой ни е пазарил за ислямски център на Европа.Политиката на последните 4 правителства само доказва тезата ми.

146

EMIGRANT

преди 13 години

DO AVTORKATA - :IDIOTOKRACIATA !!!!! IDIOKRACIA E DRUGO NESTO !!!!

145

Анонимен

преди 13 години

приятел шофьорите и те са хора.И те семеиства хранят .Правилното е и учените трябва да взимат по 1200лв.

144

Анонимен

преди 13 години

статията не е глупава!точно това ще се случи - след 20г по магистралите ще се движат само джипове и каруци.няма средна класа,няма умни хора.само *** и мутри,водени от Боко Тиквата

143

NE SE KOSI

преди 13 години

DARJAVATA E ABDIKIRALA VE4E 65godini !

142

Анонимен

преди 13 години

Сърбите са изтинския народ те умират за държавата си.А ние я даваме без бой.

141

Анонимен

преди 13 години

БАЙ *** - БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯТАКА СТАВА,КОГАТО ДЪРЖАВАТА НЕ ИНВЕСТИРА В УМНИТЕ ХОРА,А ПРАВИ ТОЧНО ОБРАТНОТО...ЗАПЛАТА НА ПРОФЕСОР - 350 ЛВЗАПЛАТА НА ШОФЬОР - 1200 ЛВАМИ КЪДЕ ИСКАТЕ ДА СТИГНЕМ С ТАЗИ ПОЛИТИКА ?

140

bg

преди 13 години

bratq balgari haide da za6titim darjavata si.borete se za podobar jivot , kato izkate ot tova pravitelstvo visoki zaplati strategiq za razvitieto n darjavata.