280

Реалист

преди 13 години

Този филм на ГЕРБ вече сме го гледали. Цветвнао казал нещо на Юрген Рот, Рот го написал и сега Цветанов твърди - ето хората пишат. Сега същата работа - Цветанов казва нещо за Румен Петков и САЩ заради това му отнемат визата, но сега от ГЕРБ твърдят - не му е чиста работата на Румен Петков щом САЩ му отнеха визата.

279

боксьора

преди 13 години

Не е лъжа бе брато,навремето японците точно заради това купуваха МОТОКАРИТЕ( не Електрокарите),но нашите започнаха да ги пълнят с бетон и далаверата свърши!

278

мразещкомунисти

преди 13 години

сигурно защото запалката в това време е близал газъ на серГей......

277

outsider

преди 13 години

След управлението на ГЕРБ положително ще има какво да се възражда, и по точно да се възстановява - и валутен резерв, и здравеопазване, и образование и т. н.

276

разумен

преди 13 години

Лицемер ти обсъждай твоите лидери от червените квоти...оставо Борисов да си върши работата....егати и злобните шумкари-ненавиждам ви ,гади ми се от вас:)

275

Анонимен

преди 13 години

274егати и брадатата лъжа :))) тая за електрокарите....КОЛКО олово има в един електрокар бе, герберастино майчин?японците толкова ли са луди, за да плащат шесторно, за да го купуват това олово?ей, полудеха герберастите от мерак да унизят родината си.....циркаджии

274

2121

преди 13 години

Естветвено, че Петков няма да има виза за САЩ. Той не е близал г*за на Уорлик за едното "конграчулейшънс". Да ви напомням ли, как лично АМЕРИКАНСКИЯТ ПРЕЗИДЕНТ наричаше Станишев - Мистър Клийн! Той го хвали и потупва по рамото, пък БГ продължава да плаща 150 лв. за мегават от АЕС, дава и бази и т.н. Ако утре дойде Доган на власт - и на него "конграчулейшънс" ще викат - стига да пусне техните фирми да ни точат парите.

273

Иван

преди 13 години

Ако резултатите от изборите можеха да произвеждат щяхме да сме цъфнали!А призивът да се мълчи, когото си се о..рал, не е продуктивен. Става навик и медийните памперси няма да са достатъчни.Виж нивото на РЕАЛНАТА безработица, доходите на хората, цената на хляба, ....Било международна цена. Ама с ръста на цените расте и ДДС-то, а Дянков това чака.

272

Анонимен

преди 13 години

E като отказаха виза на Батето къде беше Тиквата ?

271

Анонимен

преди 13 години

Чудя се, как може да си толкова ***?!?!?!

270

Пътник

преди 13 години

Чух че AMD щели да зарежат правенето на процесори с набор инструкции съвместим с Intel щели да правят собствени. Очаквали ги големи успехи!!!

269

?

преди 13 години

Кога са му я отнели тази американска виза?

268

ЛИЦЕМЕР

преди 13 години

БОЙКО-МУТРАТА Е НАГЪЛ ЛИЦЕМЕР И ДВУЛИКА ЛОПАТА: -БЕШЕ ЧЛЕН НА БКП -ТВЪРДИ ,ЧЕ ДЯДО МУ Е УБИТ ОТ КОМУНИСТИТЕ -А КАК ТОГАВА БЕ ПРИЕТ В СИМЕОНОВСКОТО УЧИЛИЩЕ. ЗНАЕМ КАК СЕ ВЛИЗАШЕ В ТОВА ШКОЛО. КАК Е ПРИЕТ И БАЩА МУ НА РАБОТА В МВР-КАТО Е БИЛ СИН НА НАРОДЕН ВРАГ.ИЗОБЩО МНОГО ЛЪЖИ. -ВЗЕ СИ ПРИЯТЕЛКА, СТАНАЛА ОТ КРЕВАТА НА ЧЛЕН НА ЦК НА БКП. КОЛКОТО И ДА МУ Е НЕПРИЯТНО МУТРЕСАТА ЦВЕТЕЛИНКА Е БИЛА В ЛЕГЛОТО НА БКП. ДАЛИ ОТ РЕВНОСТ МРАЗИ КОМУНИСТИТЕ ИЛИ ИНТЕРЕСА КЛАТИ ФЕСА.-СЛУГА НА ЖИВКОВ

267

Nasko do 260

преди 13 години

Ти, на колко си години бе Комунист такъв???В Япония внасяха наши кари заради метала, от него правеха ДВА1Изнасяхме в СССР, защото за онези хора се "Грижеха" твоите събратя по Идеология/90% *** и виното беше от измити бъчви/ама какво ли да говориш с павета!!Когато в една "Планирана/СИВ - СВИВ/ икономика няма конкуренция???Та заради това Руснаците пушеха *** ни от тютюн, качествения отиваше за Фалшификат на известни марки!

266

капо

преди 13 години

Дрън-дрън. От Борисов всеки ден едно и също. Аман от тая мутра.

265

до 262

преди 13 години

ще те впрегна теб - по комунистически та да усетиш живота по онова време :)

264

Анонимен

преди 13 години

Ей, много пишете бре, човек само ще си загуби времето да ви чете глупостите. Нашето племе няма оправия и при едните и другите - все тая. В главата е заложено

263

Анонимен

преди 13 години

Абе да ти кажа, хич не ми се ще да съм китаец в днешно време и определено мисля, че им е зле на китайцитеАма вие *** по-далече от Позитано не виждате, мазмантии продажни такива

262

krass BG

преди 13 години

До червените комунистически мутанти по форумите :Едва ви изтрайваме вече.Като видя вашите *** изригвания на слабоумие и злоба към всичко положително по форумите,чак не ми се чака и минута да ви натикам където ви е мястото - в Сибир или Китай или С.Корея. Готови сте на всеки *** да оближите *** само и само да правите зло! Отваратителна чума сте вие.

261

Балон

преди 13 години

Абе Баце вземи млъкни, че вече и кокошките ти се смеят.""И приходите на митниците са добри. И това, което МВР и ДАНС направиха през годината, е добро. Добре е, че кражбите на коли намаляха". И какво аз ще ти отговоря Цените на продуктите се вдигнаха, хората обедняха на трето място сме по ниска продължителност на живота, да продължавам?И пич за каква студена война говориш? Личи си, че бай Тошо те е откърмил имаш неговият манталитет горко ни!