141

Анонимен

преди 13 години

Същински Феликс Едмундович Дзержински ,горещо сърце хладен ум и дълбоки джобове.

140

преди 13 години

ТОВА Е СТАТИСТИКА М/У ТЯХ /ПИТАЙ ТЕ НАРОДА КВО ЩЕ КАЖЕ

139

баси

преди 13 години

Смени си ника бе папур,че хората ти се смеят.

138

ха

преди 13 години

*** той само тва може да се показва.*** зад фасадата нема нищо.И ЦЦ и ББ са телвизиони звезди с ниска култура малко умствен багаж.

137

Марсианец

преди 13 години

Този още ли го държиме на някакъв пост? За него ли ще гласуваме отново!?! Президент го гласят-това ли заслужаваме?

136

Анонимен

преди 13 години

Кво стана сега , те апартаментите са ясни , ама ще имали и застраховална компания ?

135

Контра

преди 13 години

ГЕРБ 30% ми до преди година доверието беше 50%, главоломно на долу! Ако нямаме късмета за предрсрочни избори, то тия 30% може да станат на 1~3% в карая на мандата. Но както и да гледаме на нещата упрвлението на ГЕРБ затвърждава и дори увеличава влиянието на ДПС! Пък тия 30% доверие са дошли най-вероятно от новоизлюпените чиновничета герберчета! Това е най-слабото управление на стараната от освобождението на сам! Хем еврофондове(отпуснати ни отново не заради ББ, а защото обикновените българи показаха воля за промяна), хем наследен бюджетен излишък и пак потъваме!

134

голем смех

преди 13 години

Цецо шестака се смее от сърце,защото си е купил седми апартамент.

133

SAMO ZENO

преди 13 години

BRAVO ZENO, BRAVO BOIKO SAMO TAKA

132

Анонимен

преди 13 години

Защо така г-н Цветанов? От 240 визираш само 233, кого изключваш? За шефа знам, но другите кои са? Той шефа ще е от другата страна като му дойде времето. И като ги знаете кои са защо не са в затвора? Или те са с имунитет - много въпроси станаха, е не че търся отговори, аз ги знам дай ги на непросветените...

131

Мунчо

преди 13 години

Колега, не така!Трябва да се гласува но не за тази гнусна помийна *** която ни изнасилва безпардонно вече 20 г!Видя се,че никой *** не мисли за народа!Време е да се осъзнаем като гражданско общество!Време да издигнем морала на най висок пиедестал а не грозни павиани да ни учат на морал и да ни обясняватче със заплата като полицейски служител и говедарските бизнес опити на баща си са накупили имотите!Разберете,колкото и някои да не разбират-все още има Конституция и ние сме суверена!Не те!

130

Анонимен

преди 13 години

Интересно като няма вече поръчкови убийства от какво умря Юри Галев надупчен като цедка.И едва след като стреляха по него се разбра ,че една седмица преди това са застреляли с автомат и друг човек от Самоков. Май има и отвличания и други убийства но просто не ги съобщават

129

Цветанка

преди 13 години

Алоуууууууууу,шестака от село Шума! Поръчковите убийства,отвличанията кого касаят!? Простият българин,който плаща осигурителните тежести на МВР служителите и дето няма пари за цигари?Айде спрете да продухвате ушите.В България освен упоени *** живеят и нормално мислещи хора.Не се излагайте,че вече сте жалки!

128

Анонимен

преди 13 години

Каза еврейна и се изпърдя

127

Анонимен

преди 13 години

Бойко краде с пълна сила защото както знаем всички преди години той се хвалеше как е най големия колекционер в БГ на спортни коли, ламборджинита ферарита и много други, от къде *** пожарникар като него има толкова пари че да си позволи коли за по 200-300 бона.Крал е на времето и сега продължава да краде самоче от нас гражданите който го избрахме за да продължава да си купува спортни играчки и да си ги реди в гаража.

126

1

преди 13 години

Боже- някой да добута Аврора вече!

125

яв

преди 13 години

БРАВО НА ЦВЕТАНОВ И ГЕРБ

124

LOU

преди 13 години

TI PRIATELIU DO KOI KLAS SI U4IL ????????? STRUVA MI SE DO 5 ???

123

Bravo

преди 13 години

На коя политическа сила имате доверие?ГЕРБ30%БСП6%ДПС3%

122

Контра

преди 13 години

Атака още по-малко!