62

чучело

преди 13 години

В този форум има коментари от хора с жълти книжки.Костов бил ***.Болни мозъци,нужно ви е психиатрично лечение.Ако в България имаше повече такива "***"отдавна да сме се отлепили от дъното.Червените комунисти(не ги броя),сидеровци,янеяневци и ред други ***,които се изживяват като демократи са истинския бич за българската демокрация.

61

Анонимен

преди 13 години

Герб са едни от най-големите некадърници,Синята коалиция са най-интелигентната алтернатива.Достатъчно е да се спомене Иван Костов-най-добрият министър председател и най-интелигентният политик,раждал се в България.

60

ха-ха-ха

преди 13 години

Най-забавно става когато Костаки изпълзи отнякъде и вземе с менторски тон да се прави на разбиранчо и тогава костовашките талибани и гербавите неокомунисти започват да си ги мерят и да ни заливат с простотия кой е по-по-най. Смях :))).

59

Анонимен

преди 13 години

Знам те, знам те тебе азти не си ми дядо Мраз, ти си оня чичко, дето щипе мама по дупето и когато няма татко, я целува сладко, сладко. Както искайте, така го разбирайте по отношение на др. Костов

58

ДА

преди 13 години

ДА ЖИВЕЕ БОИКО БОРИСОВ,ИСТИНСКИ БЪЛГАРИН,КОИТО ИЗХВЪРЛИ ДОГАНОГЛУЧОРБАДЖИ,СЕР-ГЕИЧО,ДЕДО КОБУРГОГЛУ-800 МРЪСОТИИ И КРАЖБИ И ВЪЗРОДИТЕЛЯ,СОЦИАЛЕН ПРЕЗИДЕНТ-МЛАД МИЛИАРДЕР-ГОЦю-СЕДЕФФЕСЛИЯТА ОТ БЪЛГАРСКАТА ЯСЛА,КОИТО ПРЕЯДОХА С ВЛАСТ ,ИМОТИ И ПАРИ.ДАИ БОЖЕ ДОГОДИНА ДА ИЗХВЪРЛИМ И ПЪРВАНСЕДЕФ ОГЛУ ФЕСЙИЯТА И ОТ ТАМ НАТАТЪК БЪЛГАРИЯ ДА БЪДЕ СВОБОДНА ОТ КРЪВОПИИЦИ.

57

Костовист

преди 13 години

Саааамо Костов! Саааамо Костов!

56

наблюдател

преди 13 години

Костофф, а по твое време колко мафиотски босове и каква част от организираната престъпност беше осъдена? Че нещо не си спомням за такива. Сега гледаме безумията на Консултанту с показни акции и опрадвателни присъди ама при теб нито акции имаше, нито присъди. Аре у лево. Най-добре вземете с Тиквето се обединете, а после се върнете в лоното на партията от която произлизате и чак тогава ще има надежда да тръгнем на оправяне.

55

О'кака Чука

преди 13 години

Не не мисля, но мисля,че това,което казва е правилно,аз не съм Костовист нито Бойковист,аз чета думите,прекарвам ги през знанията и информацията,макар да знам че 80% е дезинформация.....и след това пиша....Всъщност единственото,което съм е антикомунист

54

помнещ

преди 13 години

Абе този от снимката не беше ли човека който заложи сбърканите системи на здравеопазване и пенсионна система. Не беше ли човекът, който по време на югоембаргото създаде прекрасни възможности за хора като Маргините, Маджо и т.н. да натрупат огромни капитали от контрабанден износ на горива и оръжие. Не беше ли този човека, който беше внедрил начело на МВР роднини на комунистическата олигархия като Бого Бого. Не беше ли човекът, който лично гарантира за субекта Филчев и още куп настоящи членове на ВСС и ръководители на съдебни институции. Не беше ли той човекък, който подари Кремиковци на Захариев, БГА Балкан на еврейте и т.н. Не беше ли най-близкия приятел на олимпийския другар. Явно в БГ гьонсуратлъка е на почит и вместо да гние в затвора има наглостта още да напира за кокала.

53

kotarak

преди 13 години

Козтоф е *** а те го качват по сайтовете си да види народа, че не всичко е красиво на Земята.Един шмекер като голяма част от политиците ни, но като екстра, че е грозен пъпеш. И докъто им виждаме мазните мутри няма да тръгнем в правилна посока.

52

И ТИ

преди 13 години

И ТИ МИСЛИШ,ЧЕ ТАЗИ КЛОАКА МОЖЕ,КОСТОВ ДА Я ОПРАВИ.МАЛКО ПОЯСНЕНИЕКЛОАКАТА Е ВСЕ ЕДНО ДА НЯМАШ ОТПРЕД МЪЖКИ ИЛИ ЖЕНСКИ АТРИБУТ А ОТДЕЛЯНЕТО НА ЕКСКРЕНЕНТИ ДА СТАВА САМО ОТ АНАЛНОТО ОТВЕРСТИЕ.АМИ ТАЗИ КЛОАКА ЗАПОЧНА ТОЧНО ОТ ТАЗИ КРАДЛИВА ЧЕРНИЛКАИ,КРАДЕНЕ И ПРИВАТИЗИРАНЕ И ОЩЕ МАГИИ ЗА ДА ОСТАНЕ НАРОДА СИРОМАШЕН.ТОЗИ ПАРЛАМЕНТ Е ПОСЛЕДНИЯ ЗА КОСТОВ И НЕКА ЧЕРНИЯ ДА КАЖЕ ТОИ ЗАЩО НЕ ОПРАВИ БЪЛГАРИЯ,КАТО ИМАШЕ МНОЗИНСТВО,ДРУГИТЕ ДЪРЖАВИ НАПРАВИХА ЛУСТРАЦИЯ ,А ПРИ НАС *** НИ УПРАВЛЯВАХА 20 Г

51

Загубени в превода

преди 13 години

..."непрекъснати катастрофи на обвиненията, на дознанието"...Колко точно казано и колко неточно адресирано.Цецко физкултурникът че е дупка и въздух под налягане заедно со се скъпото ни милЯрдлевово МВР е ясно и на баба Вуна вече. Че се издъни тотално - тоже.Но под неговата милиционерска капа е само дознанието. Обвинението е към Прокуратурата. А за него и неговия шеф, червеногъзият мушмурок Борис Велчев, нещо от една година вече - ни гък!Правосъдната министЕрка от тогаз също я покриха!

50

Веселин Радославов Д

преди 13 години

Тест ли?Само не разбрах коя е по-бременна-Костов или Цветанов.А може би Бойко.Всъщност,защо не и тричките.То в тая оргия.......пита ли те някой,смееш ли да кажеш .

49

ТОДОР

преди 13 години

Прав е разбира се г-н Костов,защото той е истински държавник и го боли за България,гледайки неуспешните опити на Тиквата и хората му да направят нещо.Не може вечно да ги подкрепя в парламента без абсолютно нищо,да им дава съвети,които никои не чува от тиквите и все той да е виновен за всичко.Мисля,че това време мина безвъзвратно и бъдещето на Синята коалиция е в това да покажем на хората ,че има алтернатива и бъдеще за тях в това тиквешко безвремие.

48

IT

преди 13 години

DA . NE VI HARESVA DA IMA RED I ZAKONNOST V TAZI STRANA,PONEJE VSI4KI STE PREKRA4ILI PRAGA NA ZAKONNOSTA... I ZNAETE,4E RANO ILI KJSNO SHTE VI POTJRSIAT SMETKA ZA KRAJBITE I DALAVERITE... NO, NALI ZNAETE - KOITO KAKVOTO E ZABJRKAL , TAKOVA SHTE SJRBA...

47

Яне

преди 13 години

"Компромат, компромат, вчера писах - утре пак!" Ау, направих грешка, песничката беше по-друга: "Качамак, качамак, вчера ядох, днеска пак!"

46

се

преди 13 години

Да напълно си прав с това че е може би най добрият политик но по лошото е че работи единствено за свойте интереси и не се интересува за народа си не забравяи кой беше идеологът на приватизацията чрез нея стана най богатият човек в България за сметка на всични нас.

45

Анонимен

преди 13 години

В 90% от проведените от МВР близо 50 шумни акции със звучни имена няма нито обвинителни актове, нито присъди. Което само увеличава словесния екстремизъм на Цветан Цветанов.Ако има нещо, което е характерно за това управление, е абсолютното неглижиране на законите - в най-добрия случай управляващите не ги познават, в по-масовия - демонстративно ги газят.

44

О'кака Чука

преди 13 години

Костов е умен,няма спор....Вече е помъдрял и е пооставил емоциите от миналото и ако не друго,хубаво е поне да чуеш това,което казва....А не да подскачаш на всяка критика,като ощипана булка....Аз харесвам това,което започна,крайно време е да се поставят самозабравилите се на мястото им / разбирай затвора / и да поставим ново начало за децата ни,ако не искаме да купуваме еднопосочни билети за други страни....Просто живеем в една клоака,която е крайно време да разчистим....и...

43

az

преди 13 години

Ха-ха-ха *** те ГРОБ за нищо не са виновни :))). Ни Консултанту ни Тиквата имат вина за каквото и да е. То виновен е винаги съда, калпавия матрял, ООН-то, като ни бият шута за Шенген, за Еврозоната, резнат ни пак от еврофинансиране и завалят санкциите по наказателните процедури ще станат виновни и тия от ЕС :). Като че ли е моя работа да реформирам и съдебната система и МВР-то.